Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Πρόβλημα στο ταχύμετρο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της edie

Πρόβλημα στο ταχύμετρο

Πρόβλημα στο ταχύμετρο τo K7 στα 1200 km

Εκεί που πάμε με σταθερή ταχύτητα μόλις κουνηθεί λίγο από λακκούβα ή απότομο κλείσιμο του γκαζιού δείχνει 0 km/h υποθέτω ότι κάτι δεν συνδέθηκε καλά εδώ στην Ελλάδα μια και έρχονται σε κουτί χωρίς τον μπροστινό τροχό

Να σημειωθεί ότι απο προσωπικη εμπειρία με το αυτοκίνητο μου το οποίο είναι γιαπωνέζικο είναι 10 χρονών με 200.000km και είναι σαν καινούργιο φθορές και προβλήματα έχει μονό εκεί που έβαλε το χερι του Έλληνας μάστορας

Θα ενημερώσω σχετικά μόλις το πάω στην αντιπρωσοπια

Ειχα το ιδιο προβλημα...
    δεν φταιει ελληνικο χερι παντως!
    ο γιαπονεζος σφιγγει δυνατα ενα tairup που κραταει σταθερο το καλοδιο του κοντερ και των φρενων,και με την τριβη κοβεται ενα καλωδιακι που συνδεεται απο το ταχυμετρο στο κοντερ.
    δεν ειναι τπτ,στο αλλαζουν αμεσως!
    αυτα!
    καμια εκδρομουλα ρε παιδια?

Re: Πρόβλημα στο ταχύμετρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από edie
    Πρόβλημα στο ταχύμετρο τo K7 στα 1200 km

Εκεί που πάμε με σταθερή ταχύτητα μόλις κουνηθεί λίγο από λακκούβα ή απότομο κλείσιμο του γκαζιού δείχνει 0 km/h υποθέτω ότι κάτι δεν συνδέθηκε καλά εδώ στην Ελλάδα μια και έρχονται σε κουτί χωρίς τον μπροστινό τροχό

Να σημειωθεί ότι απο προσωπικη εμπειρία με το αυτοκίνητο μου το οποίο είναι γιαπωνέζικο είναι 10 χρονών με 200.000km και είναι σαν καινούργιο φθορές και προβλήματα έχει μονό εκεί που έβαλε το χερι του Έλληνας μάστορας

Θα ενημερώσω σχετικά μόλις το πάω στην αντιπρωσοπια
    Και εμένα μου το κάνει μερικές φορές στη αρχή όμως που γυρνάνε οι βελόνες για να δεις ότι όλα είναι οκ.Πρέπει να θέλει σφιξιμο κάποιο καλώδιο.Κοίτα και εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=27962

Μέλος Το avatar του/της dolxanthi
    όντως παιδια και εμένα μου το κάνει.
    μάλιστα, δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο αλλά άρχισε να μου το κάνει όταν έβαλα τις χούφτες!!!
    φαντάστηκα ότι θα "πείραξα" ή θα τραβήχτηκε κανένα καλώδιο ή ντίζα όταν έβγαζα το χερούλι για την χούφτα και περίμενα να πάω στο ΄σερβις για να το διορθώσω...
    θα κάνω ότι λέτε και θα σας ενημερώσω!!!
    One life, live it!

Την Παρασκευή μου παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..Βούρ στον μηχανικό σήμερα το πρωί και μου έιπε ότι έχει κοπεί ένα καλωδιάκι και ότι έιναι συχνό στα v-strom...μισή ώρα δουλεια..Θα το πάω αύριο για αλλαγή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από giatou
    Ειχα το ιδιο προβλημα...
    ο γιαπονεζος σφιγγει δυνατα ενα tairup που κραταει σταθερο το καλοδιο του κοντερ και των φρενων,και με την τριβη κοβεται ενα καλωδιακι που συνδεεται απο το ταχυμετρο στο κοντερ.
    αυτα!
    Γεια σου ρε μάγκα giatou !!!

Όντως έτσι είναι. Το τσέκαρα κ εγώ μέσω εξουσιοδοτημένου. Πάντως αφού έχει διαπιστωθεί, έπρεπε να υπήρχε οδηγία για επιδιόρθωση κ όχι να περιμένουμε πότε κ εάν θα το εμφανίσει κ αν θα είναι εντός ή εκτός εγγύησης.

Όποιος έχει τα cone, αν το προωθήσει στο BIG BOSS…

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nadware
    Γεια σου ρε μάγκα giatou !!!

Όντως έτσι είναι. Το τσέκαρα κ εγώ μέσω εξουσιοδοτημένου. Πάντως αφού έχει διαπιστωθεί, έπρεπε να υπήρχε οδηγία για επιδιόρθωση κ όχι να περιμένουμε πότε κ εάν θα το εμφανίσει κ αν θα είναι εντός ή εκτός εγγύησης.

Όποιος έχει τα cone, αν το προωθήσει στο BIG BOSS…

oxi και μαγκας!!!!Μην του λες τετοια και καβαλαει το καλαμι!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giatou
    Ειχα το ιδιο προβλημα...
    αυτα!
    Γειά σου ρε Γιάννη Suziki Dealer!
    Είδατε ρε ο ανθρωπος τα εξηγεί όλά επιστημονικά!Tairup κλπ.

Ηλία δεν θέλω σχόλια για Suzukάνθρωπους!!!

Πρόβλημα ΤΕΛΟΣ....
    Είναι όντως τα σφικτιράκια που έιναι τσίτα και με την τριβή κόβονται τα καλωδιάκια...
    Μοναδική παραφωνία ότι δεν μου αλλάξαν όλο το καλώδιο με καινούριο αλλά στο σημείο που είχε κοπεί το "ματίσαν", δηλαδή κόψαν όλο το καλώδιο στο σημείο αυτό και προσθέτωντας ένα καινούριο καλώδιο μήκους μερικών εκατοστών ενώσαν τις άκρες....Τέσπα τώρα δουλεύει καλά και δεν ειμαι πολύ εμφανής η "συγκόληση"...

Νέο μέλος

Πίνακας οργάνων ΔΕΝ λειτουργεί !!! Sos !!!

Παιδιά καλή σας μέρα !!!

Τι καλή μέρα δηλαδή, αφού το Stromaki μου (μοντ. '05, 26000 km) είναι 'άρρωστο' εδώ και τρεις μέρες.

Προχθές το πρωί, όταν πήγα να βάλω μπροστά, γύρισα το κλειδί και... δεν συνέβη τίποτα !!!
    Οι βελόνες ταχυμέτρου και στροφομέτρου έμειναν ...παγερά ακίνητες, το κόκκινο LED δεν άναψε, οι ενδείξεις βενζίνης και θερμοκρασίας ήταν σαν να μην υπάρχουν, ενώ το ρολόι και ο χιλιομετρρητής ήταν ...αόρατα
    Το μόνο που 'έλαμπε' ήταν ο φωτισμός των οργάνων
    (Το λαμπάκι της νεκράς και του προβολέα και των φλας άναβαν κανονικά)
    Έκλεισα το διακόπτη, δοκίμασα ξανά, ...νέκρα !!
    Με δισταγμό, πάτησα το μπουτόν της μίζας και η μηχανή πήρε κανονικά μπροστά, η κατάσταση όμως των οργάνων δεν άλλαξε...
    Τελικά ξεκίνησα για τη δουλειά, ψάχνοντας για ...ενδείξεις και βελόνες

Το μεσημέρι στο γυρισμό, πάλι τα ίδια.
    Στο δρόμο, μετά από ολιγόλεπτη στάση και σβήσιμο του μοτέρ, όταν πήγα να βάλω πάλι μπροστά, έγινε ΤΟ ΘΑΥΜΑ !!! Όλα δούλεψαν ρολόι !!! Και συνέχισαν να δουλεύουν, μέχρι που έφτασα σπίτι και έσβησα.
    Πίστεψα ότι όλα είχαν τελειώσει

Όμως χθες το πρωί... πάλι τα ίδια
    Και δεν συνέβη ξανά και ΤΟ ΘΑΥΜΑ... (άλλωστε τα θαύματα γίνονται μια φορά)

Φυσικά το ίδιο και σήμερα

Please HELP !!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Προβλημα στο ταχυμετρο
    από jimmy10 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2009, 00:41
  2. Πρόβλημα στο ταχύμετρο!
    από Harrys στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 13:26
  3. Απαντήσεις: 17