Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Διαφορα Street μηχανων με enduro

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Enduro......

Κοίτα παρακάτω.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	grovea.jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	82,1 KB 
ID:	135965
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Και να αναδύεται ένα enduro μηχανάκι....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0053.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	97,9 KB 
ID:	135966

Παλαιό μέλος
    δεν καταλαβαινω εδω μεσα τι γινεται.?δεν θελω να παρεξηγηθω με κανεναν εδω μεσα.....ζητω την βοηθεια σας και μονο...αν ειναι ο καθενας να πουλαει και τσαμπουκα...επειδη δεν γνωριζουμε...καποια πραγματα,να μας ενημερωσετε! ευχαριστω πολυ!

και ποιος ειναι ο κυριος αυτος που θα πει το xt που ειναι θρυλος ....(ψευτοεντουρο) αν ειναι δυνατον...!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Πρωτα απ' ολα, ο μονος που εχει ερριστικο υφος εισαι εσυ. Προσπαθησαμε με τρεις λεξεις να σου εξηγησουμε κατι για το οποιο υπαρχουν πολλες αποψεις τοσο αντικειμενικες οσο και υποκειμενικες. Ειναι προφανες οτι ενδιαφερεσαι για το ΧΤ. Επομενως, δεν καταλαβαινω το ερωτημα σου, που αποσκοπει. Ουτε ειναι το ΧΤ street, ουτε μπορει να μετατραπει σε τετοιο. Και ειναι ενα μηχανακι που ΤΩΡΑ μιλωντας για το ΤΩΡΑ βγαζει 2 εκδοσεις. Μια motard και αλλη μια που δεν εχει σαφη στοιχεια εντουρο, αλλα περισσοτερο ψευδο εντουρο και μιλαμε για το ΤΩΡΑ για το μοντελο που βγαινει ΤΩΡΑ.
    Οσον αφορα το θρυλο που λες. Ακου για να μαθαινεις. Οταν πρωτοηρθε στην Ελλαδα δεν ξερανε αν θα τσουλησει. Επειδη ειχε ΧΑΜΗΛΟ κοστος συντηρησης και καταναλωσης και πηγαινε παντου τσουλησε. Αλλα μιλαμε για οχημα που προσαρμοζοτανε παντου, χαμαιλεοντας. Απλα δε μπορεις να συγκρινεις το εντουρο ΧΤ550 με τα τωρινα μοντελα που ειναι πιο πολιτισμενα. Γιατι τσαντιζεσαι;;; Ψευδοεντουρο ειναι μια κατηγορια θες δε θες και παλι θες δε θες το ΧΤ ανηκει σε αυτην. Μπορει να κανει παρα πολλα πραγματα, αλλα ειναι πιο πολιτισμενο. Αυτο το κατατασσει στα ψευδο.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    κοιταχτε να δειτε...εγω μπηκα εδω για να με βοηθησετε με ομορφο και ευγενικο τροπο...να αναπτυξω την γνωση μου...σε 2 -3 πραγματακια και για να συζητησω...μαζι σας! τωρα βλεπω οτι εγινε μαζικη επιθεση εδω μεσα! παντως αν και ασχετως κυριε...67αρη... ενα σου λεω μονο...το αν ειναι θρυλος το χτ 'η το καθετι σαν το χτ...δεν το λεω εγω...το λεει η πραξη..!και αυτα τα ψευτο...το ενα ψευτο το αλλο δεν μπορω ουτε εγω να τα ορισω σαν τιτλο αλλα ουτε εσυ...!

φιλικα!
    Γιαννης

Εγω δεν ειπα πουθενα οτι το ΧΤ δε γεννησε ενα θρυλο αλλα μιλας για διαφορετικα μηχανακια. Ψευδοεντουρο ειναι μια κατηγορια. Δεν ειναι υποτιμητικο για το μηχανακι. Αν γνωριζεις απο διεεθνη εναλλακτικο τυπο θα ηξερες οτι χρονια η Υamaha [και ειμαι φιλε μου γιαμαχακιας] ηθελε να βγαλει ενα on-off το οποιο να μπορει να κινειται εντος πολης και να μην ειναι θηριωδες σε μεγεθος. Αν θελεις η ΚΤΜ με καποια απ' τα μοντελα της, της ανοιξε το δρομο ωστε να μετατρεψει το ΧΤ σε on-off και εγινε συνειδητα ακριβως επειδη το μηχανακι ειναι δημοφιλεστατο. Ψευδο δε σημαινει θηρια σαν τη Varadero και το Pegaso, αλλα και πολλα μηχανακια σαν το ΧΤ που δεν εχουν τιποτε να ζηλεψουν απο τα παραπανω, σε χαμηλες ταχυτητες. Αλλα δεν τα λες on-off και τα λες ψευδο γιατι δεν εχουν την ιδια ανεση σε μεγαλυτερες ταχυτητες και γενικα δεν εχουν μεγαλες ανεσεις.

Το ΧΤ αν θες σωνει και καλα να επικεντρωθουμε σε αυτο ειναι ενα τιμιο μηχανακι στην κατηγορια του και σε αυτα που προσφερει. Τωρα, αν θελεις να παρεις το ΧΤ και να λες οτι ειναι εντουρο παρε το motard για να εισαι πιο κοντα στην κατηγορια.

Απο περιεργεια, δε θελω να σε προσβαλω. Εχεις εμπειριες απο μοτοσυκλετες;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
    ....φιλικα! Γιαννης
    Καλά ρε φιλικά! Γιάννη ...

Ξέρεις ότι το ΧΤ είναι θρύλος, αλλά δεν ξέρεις τι λογής θρύλος είναι ??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Σε ευχαριστω για την ευγενεια σου...αλλα οχι δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια...και ρωταω και μου αρεσει να ακουω και να συζηταω γνωμες...αυτο που μου εγραψες τωρα μαλιστα κατατοπιστηκα..!ειλικρινα...!ευχαριστω και παλι

Δηλαδη εχεις η ειχες καποια δικη σου μοτοσυκλετα;

Και κατι ακομα για το ΧΤ.

Εαν εχεις διπλωμα κανε ενα test ride το ΧΤR που ειναι ψευδο και μετα στο καπακι κανε μια βολτα και το XT 125 που αν και μικρο ειναι εντουρακι. Εκει μπορεις να εντοπισεις καποιες διαφορες.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Αν θελεις η ΚΤΜ με καποια απ' τα μοντελα της, της ανοιξε το δρομο ωστε να μετατρεψει το ΧΤ σε on-off και εγινε συνειδητα ακριβως επειδη το μηχανακι ειναι δημοφιλεστατο.

Αυτό που το στηρίζεις πάλι;

Τωρα, αν θελεις να παρεις το ΧΤ και να λες οτι ειναι εντουρο παρε το motard για να εισαι πιο κοντα στην κατηγορια.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Και να αναδύεται ένα enduro μηχανάκι....

Αυτός τώρα, μπαίνει ή βγαίνει; :wacko:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

.....

Αυτό που πίνεις είναι νόμιμο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αυτός τώρα, μπαίνει ή βγαίνει; :wacko:
    Μάλλον ξάπλωσε να ξεκουραστεί.....

Οχι φιλε μου πινω αψεντι που ειναι παρανομο ακομα και στις ΗΠΑ και μετα καβαλαω το fazer με την πλατη μου ν' ακουμπαει στο τιμονι και κανω αναβαση στην Αγια Αννα. Φυσικα το γνωριζετε φανταζομαι το fazer ειναι τσοπερ. Αντε εβιβα

Παλαιό μέλος
    να σε ρωτησω κατι? 67αρη? στο φιλοπαππου κανεις καμμια βολτα?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαφορά Pirelli cosra με rosso?
    από Dantes στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2008, 17:57
  2. Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 20:28
  3. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Enduro ΜΗΧΑΝΗ
    από emix24 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2006, 18:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ