Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Και Ξανά... Ξανά.......

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σωτο εισαι ο γκαντεμοσπορος νουμερο 2 μετα τον αρχαιο.
    Και σκέψου ότι δεν τα ξέρεις και ΟΛΑ !!!

@z armagedon ......... όλα καλά .......... για να καταλάβεις ..........
    Κηφισσιά ....... ΑΒ του πουλιού το γάλα .........
    Νταλίκα πάει να ξεφορτώσει ......... κάνει όπισθεν και ΠΑΤΑΕΙ με τις πίσω ρόδες το XLR 250 που είχα τότε !!!

Πάρε και περιστατικό με το αυτοκίνητο .......
    παρκάρω απέναντι απο ΑΤΕ bank στο Ηράκλειο .......... ελαφριά κατηφόρα ...........
    Έρχεται και παρκάρει από πίσω τράκτορας με συρόμενο φορτωμένο τίγκα στα λιπάσματα ........
    Λύνει ο τράκτορας και φεύγει .......... το ρυμουλκόμενο με τα λιπάσματα πέρνει τον κατήφορο, χτυπάει το corolla από πίσω και κλείνουν τα στηρίγματα με τα ροδάκια ..........
    Ένα με το έδαφος το corolla .......... σαν skateboard έγινε !!! (τότε δεν γέλάγα καθόλου)

Τι λες κάνουμε σύλλογο ;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    :a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37:

Παιδες ευχαριστώ ρε. Πραγματικα ξεχνιεμαι οταν μοιράζομαι τον πόνο μου...

Έχω πολύ καλύτερα νέα όμως.

Α. Τελικά η μηχανή δεν είναι οσο τραγικα φαινοταν. και γιαυτό θέλω να ευχαριστήσω -χωρίς να κάνω διαφήμιση- τον Χρήστο (είναι ο μηχανικός που την εχει αναλάβει, trooper ξέρεις). Όταν την είδε και είδε και μένα έβαλε τα γέλια και μου είπε "μη μου μεινεις ξερός μεσα στο μαγαζί, ξεκόλλα και εγω αυριο θα στο εχω ετοιμο για βολτα". ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!! Έβαλε πάνω ότι ήταν κατεστραμένο "δανεικό από δικο του μηχανάκι και θα τα πάρει παλι πισω όταν ερθουν τα καινουρια δικά μου!!!!

Β. Κανονίσαμε χτες τον πραγματογνώμονα -που ετυχε να ειναι και φιλος του Χρήστου- και σημερα περασε και όλα ΟΚ!!!

Όταν πήγα στο μαγαζί πρέπει να ήμουν σε τραγική κατάσταση... μου το είπε και ο ίδιος.
    Και ο ανθρωπος σε 24 ωρες μου εχει πάλι μηχανη προς κυκλοφορία!!!

Τελικα ότι γίνεται πρεπει να το παίρνουμε θετικα. Το έλεγε ενας φιλαρακος στα φοιτιτικα μας χρονια και τον λέγαμε τρελό!!! Πάμε πάλι τώρα από την αρχή!!! Και χέστηκα!!! Πάλι με το τζιξερ θα κυκλοφορώ και ας μου το κάψουνε!!! Θα πάρω αποζημίωση FERRARI!!!!

Πραγματικά όμως σας ευχαριστώ όλους. Γιατί έστω και μέσα από τα κουμπια του πληκτρολογίου νιώθω κοντά σε φιλαράκια. Και χρειάζονται σε τέτοιες φάσεις!

Πάμε γι' άλλα!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    που είσαι αδερφέ... βάλτου κανά ματάκι πάνω... έτσι για να λές οτι έκανες κάτι για να γκαντεμιάσει πάλι.

Αίντε και καλούς δρόμους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon

Πάμε γι' άλλα!!!!

τι???μονο αυτο???ξενερωμα....

δεν παιρνεις ρε ξανα κανα Aprilia να εχεις περιπετεια στην ζωη σου???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απο εδω και μπρος παντα ορθιος ρε Σωτηρακι....

με την μηχανη εννοω γιατι για το ''αλλο'' εχει μαθευτει το προβλημα σου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παιδες ευχαριστώ ρε. Πραγματικα ξεχνιεμαι οταν μοιράζομαι τον πόνο μου...

Έχω πολύ καλύτερα νέα όμως.

.....
    ωραια νεα ρε σωτηρακη!

ρισπεκτ στον χρηστο !!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

τι???μονο αυτο???ξενερωμα....

δεν παιρνεις ρε ξανα κανα Aprilia να εχεις περιπετεια στην ζωη σου???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απο εδω και μπρος παντα ορθιος ρε Σωτηρακι....

με την μηχανη εννοω γιατι για το ''αλλο'' εχει μαθευτει το προβλημα σου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πανο aprilia ουτε για πλακα ξανα ρε φιλε. Όταν ηρθε η οδικη θυμομουνα τον οδηγό απο τις παλιες "αξέχαστες" στιγμες και δεν του μιλαγα μη με θυμιθει και αυτός και γινω ρομπα. Σκεψου σκηνικο: Οδηγος -Ρε φιλαρακι εσυ δεν ειχες ενα τουονο????? Εγω -Γκκρρρμμφφφ...

Όσο για τη δευτερη παρατήρησή σου... αφού "παρκάρουν" συνεχεια πανω του και μου το ριχνουν, τι να κανει κι αυτο???...

Πανο aprilia ουτε για πλακα ξανα ρε φιλε. Όταν ηρθε η οδικη θυμομουνα τον οδηγό απο τις παλιες "αξέχαστες" στιγμες και δεν του μιλαγα μη με θυμιθει και αυτός και γινω ρομπα. Σκεψου σκηνικο: Οδηγος -Ρε φιλαρακι εσυ δεν ειχες ενα τουονο????? Εγω -Γκκρρρμμφφφ...

Όσο για τη δευτερη παρατήρησή σου... αφού "παρκάρουν" συνεχεια πανω του και μου το ριχνουν, τι να κανει κι αυτο???...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε Σωτηρακη οσο πολυ ξενερωσα με το που διαβασα το σκηνικο και δεν μπορουσα να γραψω κατι και εβαλα μονο εμοτικονς...τοσο πολυ χαρηκα οταν διαβασα τα καλα νεα...βεβαια ειναι και παλι ξενερωμα το μηχανακι που γουσταρεις να τρωει τετοιο τσαμπουκα....αλλα απο την αλλην....τεσπα...

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ....ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....

υ.γ. και βασικα πιο πολυ γελιο βγαζει η ιστορια οταν πηγες να το πουλησεις απο εκει που το αγορασες...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σωτο εισαι ο γκαντεμοσπορος νουμερο 2 μετα τον αρχαιο.

περαστικα ρε φιλαρακι...

υ.γ.αυτο το θρεντακι προς τους πολιτικαλι κορεκτ που δεν παρκαρουν στα πεζοδρομια...
    Το ότι ο άλλος δε ξέρει να παρκάρει δε φταίει το ότι ήταν πολιτικαλ κορεκτ ο Σωτήρης κι αν δηλαδή στη θέση της μηχανής ήταν το ολοκαίνουριο αμαξάκι σου και αυτός στη προσπάθεια του να παρκάρει στο χτυπούσε τότε τι θα έκανες, θα το έβαζες στο πεζοδρόμιο?
    Προσωπικά μου έχει τύχει να το έχω παρκάρει κανονικότατα και όταν πήγα να το πάρω το βρήκα με μια ωραιότατη λακούβα, μήπως το corsaκι μου να το βάζω στο πεζοδρόμιο??
    Δε το κάνω για να έρθω σε αντιπαράθεση απλά δε το βρίσκω σωστό σα σκέψη.

Σωτήρη έλεος λέμε ρε φιλαράκι, μήπως να το πουλήσεις και να μη ξαναπάρεις μηχανάκι ? :rotflmao: :rotflmao:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Το ότι ο άλλος δε ξέρει να παρκάρει δε φταίει το ότι ήταν πολιτικαλ κορεκτ ο Σωτήρης κι αν δηλαδή στη θέση της μηχανής ήταν το ολοκαίνουριο αμαξάκι σου και αυτός στη προσπάθεια του να παρκάρει στο χτυπούσε τότε τι θα έκανες, θα το έβαζες στο πεζοδρόμιο?
    Προσωπικά μου έχει τύχει να το έχω παρκάρει κανονικότατα και όταν πήγα να το πάρω το βρήκα με μια ωραιότατη λακούβα, μήπως το corsaκι μου να το βάζω στο πεζοδρόμιο??
    Δε το κάνω για να έρθω σε αντιπαράθεση απλά δε το βρίσκω σωστό σα σκέψη.

Σωτήρη έλεος λέμε ρε φιλαράκι, μήπως να το πουλήσεις και να μη ξαναπάρεις μηχανάκι ? :rotflmao: :rotflmao:
    Χωρίς να υποστηρίζω την άποψη ........... πάντα στο δρόμο παρκάρω ......... αν πάρκαρα πάνω στο πεζοδρόμιο θα είχα γλυτώσει (μόνο τα 2 τελευταία χρόνια) ...............

κάτσε να δεις ..........

3770 + 2440 + 430 + 210 = 6850 Ε που έδωσα για επισκευές ..........
    αφαίρεσε (αποζημιώσεις) 0 + 2200 + 0 + 0 = 2200 (τα οποία πήρα 6 μήνες αργότερα) ..............

Τελικό Σύλολο = 4650 Ε + ΤΟΚΟΥΣ (καθώς τράβηξα από δάνεια)

Ότι και να είχα πληρώσει σε κλήσεις ........... 4650 Ε δεν τα έφτανα !!!

Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτώ ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Για να μην τον πλακωσες στις φαπες,

μαλλον ηταν κατα πολυ μεγαλυτερος σου, πιο ψιλος, ογκωδης, μπρατσωμενος, τσαμπουκας ...

αλλιως δεν εξηγειται.

Εκτος εαν εχουμε συμβιβαστει με το ασυμβιβαστο

:ZZZ:

ΥΣ το ενδεχωμενο, εαν δεν ησουνα εκει μπροστα, να την εκανε με ελαφρα πηδηματακια το σκεφτηκες καθολου ? Πως αισθανεσαι γιαυτο ?

*************** www.motodevils.gr ***************

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Το ότι ο άλλος δε ξέρει να παρκάρει ....
    με μια διαφορα.το μηχανακι πεφτει και σπαει ολοκληρο.το αμαξι θα γδαρει χρωμα αντε να σου κανει και μια λακουβα στον προφυλακτηρα.

δεν ειναι το ιδιο κοπελια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    η αληθεια ειναι οτι ειναι σπαστικο να βλεπεις στο καλο καθουμενο το μηχανακι
    φαρδια πλατια ξαπλωμενο, αλλα με την εννοια οτι μηχανημα ειναι και στον δρομο κυκλοφορει
    εκτεθειμενο σε καθε λογης αναποδιες, μηπως το παιρνουμε λιγο πιο ζεστα απο οτι πρεπει το θεμα?

νομιζω οτι, για οτιδηποτε φτιαχνεται ή αντικαταστειται με λεφτα, δεν του πρεπει και τοση σκασιλα.

οποτε υπο αυτο το πρισμα, αυτο το " ευτυχως που δεν ησουν και συ καβαλα οταν σου εκανα την μηχανη μανταρα" που ειπε ο τυπος εχει μια βαση.
    και εννοω οτι μετα απο μια βδομαδα η μηχανη φτιαχτηκε ξανα.
    αν ο παρκαδορος μαζευε ομως και τον αναβατη της τοτε τα ζορια θα ηταν διαφορετικα.

δεν δικαιολογω την απροσεξια ή την αφηρημαδα του εκαστοτε που παει και σκαει πανω στο παρκαρισμενο, αλλα αυτο ειναι ενα γεγονος που δεν μπορεις να το προβλεψεις,
    κι αμα εισαι κι ολιγον τι γκαντεμακος, και 70 οροφους κατω απο την γη να παρκαρεις ,
    παλι καποιος θα βρεθει να σε τρακαρει.

οποτε φτιαχνεις το οχημα με τα λεφτα της ασφαλειας και ευχαριστεις την τυχη σου
    που τουλαχιστον δεν ησουν και συ καβαλα οταν σε βαλαν σημαδι.

και προπαντως ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑ απο τα νευρα σου που ειδες οτι σου κανανε
    το μοτορι αλοιφη.
    γιατι μετα το συνεργειο θα το χρειαστεις εσυ κι οχι τα σιδερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
    η αληθεια ειναι οτι .........
    η αληθεια ειναι οτι με πολλη καλη θεληση μπορει και να συγκρατουσα τον εαυτο μου αλλα αυτο προυποθετει την καλη προθεση του μαλακα που μου κατεστρεψε ΟΧΙ τη περιουσια,ΟΧΙ το μεταφορικο μου μεσο ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΜΟΥ και το παραδεχτηκε και ζητησε και εμπρακτα συγγνωμη και δε πηγε να τη κανει κατσικα.

για ξαναδιαβασε τωρα το πρωτο ποστακι του σωτηρη και ελα να ξαναπεις πως τα βλεπεις τα πραματα

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Β. Εύβοια...ξανά? Ξανά και πάντα :)
    από tthodor στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2013, 23:29
  2. ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΞΑΝΑ
    από alximistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2007, 18:51
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 14:25