Ελενα και οι υπόλοιποι,
Για να γραφουμε εδω μεσα και να τρωμε το χρονο μας για τη μηχανή μας, ακομη και οταν δεν την καβαλάμε σημαίνει οτι υπάρχει αγαπη για να μην πω κ@υλα.
Αν λοιπον τη χαϊδευεις, την προσεχεις και γενικα γουσταρεις, το πρώτο πραγμα που περιμενεις οταν γινει κάτι τέτοιο - γιατι ο φιλος πιο πανω εχει δικιο, στο δρομο ειμαστε, θα γινει- ειναι να δεις τον υπαιτιο σε φαση αναλογη με τη δικη σου, τουλάχιστον φρικαρισμένο. Αν κατέβει και σου πει ρε φιλε σε εσκισα, το ξέρω αλλα έγινε και ειμαι εδω για να βοηθήσω λες ενταξει αντε στο διαολο, παμε παρακάτω.
Όταν ο τύπος όμως σου πουλάει και μούρη ή σε γράφει, ε τότε οχι. Το μηχανάκι θα φτιαχτει και στο κάτω κατω καλά να είμαστε να πάρουμε κι άλλο. Την ψυχολογία μας όμως δεν την πληρώνει κανένας πούστης.
Για το αν φοβήθηκα ή ήταν μεγαλύτερος ή πιο αγριος μια ερώτηση θα σου κάνω: αν σου σκίζανε το σπίτι -για να μην πω τιποτα πιο βαρυ- θα κοιταζες να ζυγίσεις το ποσες θα φας και το ποσες θα δωσεις ή θα ορμαγες και οτι γινει? Αν η απάντησή σου τείνει στο δεύτερο τι σε κανει να νομίζεις οτι είσαι καλύτερος από τον οποιονδήποτε εδώ μέσα συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου?....
Και να σου το πω και αλλιώς. Τρώω την πρώτη φρίκη και αρχίζω να ουρλιάζω. Πίσω μου έρχονται 6 από τους εργάτες που έχω στο εργοτάξιο και τους προσέχω 4 τουλάχιστον χρόνια τον νεότερο, και 6 τον αρχαιότερο. Τρώω ψωμί εγω από αυτούς και αυτοι από μενα. Το ξέρεις οτι χρειάστηκε μεγαλύτερη προσπάθεια για να μαζεψω αυτά τα παιδια μην τον "φανε" παρα τα δικα μου νευρα? Και μιλάω πολυ σοβαρα.
Είμαι γκαντέμης, ναι. Αλλα χαιρομαι γιατι μεσα στη γκαντεμια μου και χωρις τις πλάτες ΚΑΝΕΝΟΣ το τζιξερ ειναι το 9ο μηχανάκι μου. και με τον κόπο μου και μονο καθε χρονο κάνω και θα κανω για οσο μπορω ενα τέτοιο αντικείμενο ποθου δωρο στον εαυτό μου. Για οσο μπορω. Και στα παπαρια μου αν μου τα σπάνε τα μηχανάκια. Τα αρχίδια να μη μου σπανε. Καλή καρδιά και διάθεση όπως ειπε και ο τρουπ. Ολα τα αλλα γινονται.
Μην τα ζυγίζετε ομως ολα τοσο απλα. Βαλτε τον εαυτο σας στη θέση του καθενος θύματος ή θύτη και μετα πείτε τη γνώμη σας. Παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο Ελενα? Ναι πάντα εφόσων δεν ενοχλώ ανάπηρο ή καροτσάκι με μωρό ή κάποιον που δεν μπορεί μονος του να κινηθεί. Και ας με γράψουν 100 φορές. Καλά να ειμαι να δουλευω και να τους πληρώνω να κανουν και αυτοι χριστούγεννα. Εμποριο είναι και οσο μενω εδω παιζω με τους κανόνες τους, ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ! Αλλά θα τους το λέω στα μούτρα!!! Οσο κυκλοφορουν μαλάκες πεζοι που πετάνε την περιουσία του κοσμου κατω όπως ειπε ενας παπαρας σε καποιο θρεντ εδω μεσα και οσο κυκλοφορουν μαλακες οδηγοι που δε βλεπουν ελεφαντα στο 1 μετρο εγω θα λειτουργώ όπως γουστάρω σύμφωνα με το φιλότιμό μου και όχι με το νόμο τους. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Καλά να είμαστε όλοι. Και παντα ορθιοι, και εμεις και τα "κοριτσια" μας.