καταλαβαμε του συναφιου εισαι κια εσυ πιθανον και τωρα πεφτει υποστηριξη....χαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι όλα αυτά ρε φιλαράκι τα παρακολούθησες με το CBF600; και το βαραντέρο πήγαινε 240+ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν θα είδες μάλλον ένα Vstrom 650 που σας πέρασε αέρα με 260....
Για τους υπόλοιπους από πάνω κυρίους:
1. Αν ήταν αστυνομικοί της ασφάλειας δεν ειναι "παρακρατικοί"
2. Αν δεν ήταν αστυνομικοί αλλά ιδιώτες και πάλι δεν ειναι παρακρατικοί
3. Αν κουβαλάγανε κάτι/κάποιον κλπ (επιτρέψτε μου να γνωρίζω 1-2 πραγματάκια) η εκπαίδευσή τους τους λέει ότι πάμε τάπα. Αν έχουμε εμπόδιο το προσπερνάμε απο δίπλα ή από πάνω του.
Γενικά παίδες, όταν αντιλαμβάνεστε τέτοια περιστατικά (ειδικά μέσα σε πόλη που οι ταχύτητες είναι "μικρές" και η πιθανότητα εμπλοκής μεγαλύτερη), απομακρυνθείτε.... αν χρειαστεί να περάσετε απο κοντά..... ανοίξτε ζελατίνα να σας βλέπουν και μην κάθεστε με την ίδια ταχύτητα δίπλα τους... κι εσείς στην θέση τους θα είσασταν νευρικοί αν κινδυνεύατε να την φάτε εσείς αντί για άλλον και δεν ξερετε πως θα αντιδροουσατε....
Είπα κι αμαρτία δεν έχω.
απλα οι τυποι ειναι τραγικοι και μαγκες μοναχα με το οπλο στη τσεπη-θηκη
δε μου λες ομως αν ο μαλακας που πηγαινει ετσι οπως οριζει η εκπαιδευση παμε ταπα.....σκασει σε ενα αυτοκινητο με 4 μελη οικογενεια και τους στειλει στο διαολο
τον γαμανε μετα ή κλεινουν τη βουλη για να μη δικαστει ο χοντρομαλακας????????????
απλα βρισκομαστε στην Ελλαδα.................ιο μαλακες που εχουν λεφτα ή απλα γεννηθηκαν απο πλουσια αρχιδια παντα τη γλυτωνουν
αν ειμασταν εμεις σαν απλοι πολιτες και καναμε τετοια θα ειχαμε εισπραξει ολοκληρο το μπλοκ κλησεων και θα το συμπληρωναμε μονοι μας.......