αυτο θα στριβει καλητερα απο το στρωμα παντως
αυτο θα στριβει καλητερα απο το στρωμα παντως
Θα συμφωνήσω με τον 950dim. Και το ερώτημα είναι απλό: πιστεύετε ότι θα πηγαίνει καλύτερα από ένα SV 1000 με αναρτήσεις και φρένα αντίστοιχου επιπέδου; Εγώ δε νομίζω. Γιατί ακριβώς το SV έχει μελετηθεί για συγκεκριμένο τρόπο οδήγησης, διαφορετικές κατανομές βάρους στο πλαίσιο, διαφορετικά σημεία στα οποία αναπτύσονται κραδασμοί κλπ. Αντίστοιχα δεν μπορεί να πάρεις το SV και να το κάνεις on-off.
Τραβηγμένο παράδειγμα: όλοι αυτοί που παίρνουν ένα εντούρο, του βάζουν επάνω 17άρη τροχό μπροστά και νομίζουν ότι έχουν motard... και το μηχανάκι έχει μπρουμυτίσει και ο πίσω δεν πατάει κάτω καθόλου.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
All the money μετατροπη ειναι το αυτοκολλητακι 3Μ που βαζουν πισω 9 στις 10 BMW ακομη και στις 5θυρες,και τις κανουν Εμ 3...
:rotflmao:
...cause the place seems still alive...
Όλοι οι κατασκευαστές (κυρίως οι Ευρωπαίοι) χρησιμοποιούν στην ουσία τον ίδιο κινητήρα σε πολλά μοντέλα, κάνουν ίσως κάποιες μετατροπές στο πλαίσιο (δεν έχω γνώσεις για να ξέρω την έκταση) και έπειτα αλλάζουν, χαρτογραφήσεις, περιφερειακά, κουστούμια κτλ. Εδώ βέβαια μιλάμε για μάλλον απείραχτο πλαίσιο και ετερόκλητα κομμάτια, αλλά αν ξέρεις τι κάνεις στη χειρότερη θα φτιάξεις ένα μηχανάκι με περίεργη γεωμετρία. Ούτως ή άλλως σε τέτοιου είδους μετατροπές η εμφάνιση συχνά υπερισχύει των λειτουργικών παραμέτρων. Τα περισσότερα τσοπεροειδή είναι επικίνδυνα από τη στιγμή που βγαίνουν από το εργοστάσιο αλλά τα αγοράζουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Xωρις να εχω μηχαν/κες γνωσεις,εγω προσωπικα οχι απλα δε θα το εμπιστευομουν,θα το απευφεγα!!!
Παιρνεις μια μηχανη οπου το πλαισιο,ο κινητηρας,η γεωμετρια της κατευθυνονται σε ΟΝ/ΟΦ σχεδιασμο,πετας ολα τα περιφερειακα και βαζεις αναρτησεις απο busa,πηρουνια απο gsxr,διαφορα απο vfr,οτι δε βρισκεις να αλλαξεις το αφηνεις ιδιο,πετας και κανα πολυεστερικο να φαινεται οτι ¨εγινε δουλεια¨,και λες εφτιαξα ενα ασφαλες μηχανακι????
Τοτε ολες οι εταιρειες θα αλλαζαν τα μηχανικα μερη μεταξυ τους...
Γνωμη μου παντα...
Σ΄εσενα μπορει να αρεσει,![]()
Σε μενα ομως ...μη ξεχνας οδηγω ΚΤΜ,ειμαστε περιεργη ρατσα...
<γκρίνια>
Με τη Suzuki έχω τσαντιστεί διότι τους V2/L2 της, κινητήρες-πασπαρτού που αρέσουν σε πολλούς, τους έβαλε σε λιγότερα μηχανάκια απ'όσα θα μπορούσε και σε κανένα με ιδιαίτερη έμπνευση. Αν ο άλλος φάει πετριά μετά και φτιάξει streetfighter ή motard ή ό,τι άλλο θa μπορούσε να είχε προσφέρει ως βάση ήδη η μαμά Suzuki, φταίει;
Gladius γ@μώ την τύχη μου.... έχεις κινητήρα, κόβεις το SV και σχεδιάζεις το πιο gay μηχανάκι που έχω δει ποτέ. Και ο χιλιάρης δεν περνάει λέει προδιαγραφές ( ή κάνω λάθος; ) όταν οι Ευρωπαίοι πουλάνε αερόψυκτα.
</γκρίνια>
Πέραν όλων των άλλων και ψιλοπαράλογη δεν ειναι μια τετοια μοντιφια;