@harris_x
χαίρομαι που επιβεβαιώνεται η χρήση του όρου... "πιλότος"!....
@teogtp
Η επικινδυνότητα με την οποία καταπιάνεται το ποστάκι άπτεται αυτής που αφορά τον οδηγό και όχι το πόσο επικίνδυνος μπορεί να αποβεί για τους γύρω του...
Σαφώς ο οδηγός μηχανής είναι πιο εκτεθειμένος στα "ανοιγματα"....
@motomike
μα φίλε μου, ο daz πήγε να βγαλει συμπερασμα πατωντας ΜΟΝΟ στο παραδειγμα της Ερρικας και πείραξε που κι εγώ ακολουθησα το ...παραδειγμά του?...
Ευχομαι να μην είναι προκατειλημμένο το αναγνωστικό κοινο!!!... απλά άδραξα τη ευκαιρία να χρησιμοποιήσω το παραδειγμα και την τακτική του daz για να προβω στο συμπέρασμα που ειχα εξαρχής κατα νου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
always two steps from hell
ειναι ολοφανερο οτι η reflection τρολλαρει αλλα το ντυνει με ωραια λογια! γνωριζει πολυ καλα οτι αυτο που μας κανει να γουσταρουμε μηχανη δεν μπορει να περιγραφει με λογια και σκοπος της ειναι να μας κανει ντε και καλα να παραδεχτουμε οτι ειμαστε κοντρακηδες μελλοθανατοι που δεν υπολογιζουμε τιποτα και δεν μας φοβιζει τιποτα! οτι και να πουμε οτι και να κανουμε μας γραφει στα παλια της τα παπουτσια και επιμενει σε ενα συμπερασμα το οποιο το εχουμε ανεραισει πολακις! εν ολοιγοις το να ασχολουμαστε εδω ειναι τσαμπα κοπος!
ναι αλλα υπαρχει μια διαφορα! οτι ο daz εφερε το παραδειγμα αυτο γιατι ΕΣΥ ειπες οτι οι γυναικες δεν εχουν τη κοντρα στο αιμα τους!
οποτε σε αντικρουσε λεγοντας σου οτι μια γυναικα τον προκαλεσε σε κοντρα, και εσυ αμεσως το εδεσες οτι το εκανε επειδη η ερρικα οδηγει μηχανη! και σε ρωτω τωρα! πως εισαι τοσο σιγουρη?? που ειδες εδω μεσα να αναφερεται οτι η ερρικα οδηγει μηχανη?? θα μπορουσε καλλιστα να πιλοταρουν και οι δυο ελικοπτερα η να οδηγουν τρεχαντηρια και να τον προκαλεσε σε κοντρα με αυτα! η ας πουμε να τρεχουν και οι δυο μαραθωνιο!
εσυ αντιθετως χωρις να εχει γινει καποια σχετικη αναφορα ειπες τον καλεσε σε κοντρα αρα ειναι μηχανοβια!! αν αυτο δεν ειναι προκαταληψη τοτε τι ειναι???
Εχω διαβάσει με προσοχή όλες τις απαντήσεις. Φυσικά και μένω στο ότι σας ελκει κάτι στη μηχανή που δυσκολα περιγραφεται με λόγια.
κάποιος που δεν έχει ανεβεί ποτέ σε μηχανή τι νιωθει λίγο πριν ανεβει?...
Τι είναι αυτό που τον εξιτάρει?....
Γιατί παίρνει απόφαση να δοκιμάσει την πρώτη βόλτα?...
και φυσικά πιστεύω πως όλα μπορούν να περιγραφούν με λέξεις. Ιδίως αν το θέμα είναι κάτι που μας αφορά και αποτελεί κομμάτι της ζωής μας. Η 5χρονη πιτσιρίκα με έπεισε περισσότερο από όλους.
Και αν ήταν αγόρι θα προσομοίωνε την βόλτα με το πέταμγα του Δράκου των παραμυθιων....
τυχαιο?.... δε νομίζω!...
Εγώ το μόνο Δράκο που ξέρω είναι αυτόν που κάνει ρεκτιφιέ…
Τότε ο daz έπεσε στη λεκτική παγίδα του συνειρμού μου και δικαίως είχα το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω κι εγώ την ευκαιρία που μου δόθηκε!....
Όσον αφορά το αν η Ερρικα είναι μηχανόβια ή όχι προκύπτει από το ότι συχναζει στο moto και όχι στο helicopter.gr .... και προκαλώντας σε κόντρα σημαίνει πως όντως οδηγεί και δεν ανήκει στη δική μου κατηγορία του απλού αναβάτη μηχανης!!!! ...![]()
Βρε reflection το οτι ο npat εχει εναν αναβατη σε τετοια "ποζα"τι ακριβως σημαινει για εσενα?Δηλαδη αν ερθεις στο σκοπευτηριο την ωρα που προπονουμαι και εχω το πιστολι επανω μου τι θα καταλαβεις για εμενα....?
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Εμ, έλα που δεν είχε! Άσε που πήγαινα με περίπου 20 km/h γιατί είχα μπροστά μου ένα κουλάδι από δω-μέσα (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε...)
Τέλος πάντων, απ' την πλευρά μου ότι είχα να πω το είπα... να παίζουμε περισσότερο με τις λέξεις δεν νομίζω να έχει κανένα νόημα...
![]()
θα αλλαξω λιγο καποιες λεξεις στα λεγομενα σου, και αμα καταλαβεις καταλαβες! παμε:
κάποιος που δεν έχει κανει ποτε σεξ τι νιωθει λίγο πριν κανει?...
Γιατί παίρνει απόφαση να δοκιμάσει την πρώτη φορα?...
και φυσικά πιστεύω πως όλα μπορούν να περιγραφούν με λέξεις. Ιδίως αν το θέμα είναι κάτι που μας αφορά και αποτελεί κομμάτι της ζωής μας. Η 5χρονη πιτσιρίκα με έπεισε περισσότερο από όλους.
Και αν ήταν αγόρι θα προσομοίωνε την πρωτη φορα με το πέταμγα του Δράκου των παραμυθιων....
κάποιος που δεν έχει φαει ποτε κοκορετσι τι νιωθει λίγο πριν δοκιμασει?...
Γιατί παίρνει απόφαση να δοκιμάσει την πρώτη μπουκια?...
Και αν ήταν αγόρι θα προσομοίωνε την πρωτη μπουκια με το πέταμγα του Δράκου των παραμυθιων....