Σελίδα 9 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 305

Θέμα: Κίνδυνος και Ταχύτητα

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    10 σελίδες μπλα μπλα για να τεκμηριωθεί το αυτονόητο.
    ΄Οσοι δεν μπορούν να χωνέψουν πως κλάνουν μέντες/κάνουν τσισάκια/τους φεύγει η ψυχή όταν ανεβαίνουν σε μοτοσυκλέτα, ψάχνουν τα παιδικά τραύματα όσων το κάνουν ασκαρδαμυκτί και χωρίς φόβο, καθώς δεν μπορεί...πρέπει να είναι κάπου βαρεμένοι.

Τραλαλα τραλαλο, χιόνια στο καμπαναριό...:ZZZ:
    το ενδεχομενο να εχει φαει χυλοπιττα απο μηχανοβιο επειδη φοβαται να ανεβει σε μηχανη το αποκλειεις? ξερεις οι γυναικες εχουν περιεργη ψυχοσυνθεση... οταν κατι δεν γινει οπως το επιθυμουν δεν ψαχνουν να βρουν το φταιξιμο στους εαυτους τους (αυτες παντα θεωρουν οτι ποτε δεν φταινε...) αλλα σε οτιδηποτε αλλο! εδω το πραγμα ειναι ολοφανερο! την εφτυσε μηχανοβιος, και ψαχει να βρει το προβλημα σε ολη τη φαρα και οχι στον ιδιο τον φταιχτη....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Για να μην σκατε ολοι να αποδειξετε τα αυτονοητα θα σας παραπεμψω στον τιτλο του θρεντ.....Κινδυνος και ταχυτητα.....ναι αν "βιαζεσε" κινδυνευεις ,το εχουν πει πριν απο εμας "Οποιος βιαζετε σκονταφτει"ειτε ειναι με μοτο ειται με αυτοκινητο ,επισεις αν τρωω γρηγορα θα πνιγω... αν κοβω γρηγορα θα κοπω ...αν πηδαω γρηγορα ......

ειμαι δρομεας!!!(πονηρα μυαλα τι σκεφτηκατε)
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Μέλος Το avatar του/της reflection
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    οχι αλλα να προκαλεσε σε κοντρα με οτιδηποτε αλλο μεσο εκτος απο μηχανη!!

ο daz δεν ανεφερε πουθενα σε τι ειδους κοντρα τον προκαλεσε η ερρικα!!
    Αν όμως ισχύει η Ερρικα να οδηγεί μηχανη και ο daz επίσης, τελικά εγώ είμαι ο μάντης και όχι ο cityfly....
    always two steps from hell

το ενδεχομενο να εχει φαει χυλοπιττα απο μηχανοβιο επειδη φοβαται να ανεβει σε μηχανη το αποκλειεις? ξερεις οι γυναικες εχουν περιεργη ψυχοσυνθεση... οταν κατι δεν γινει οπως το επιθυμουν δεν ψαχνουν να βρουν το φταιξιμο στους εαυτους τους (αυτες παντα θεωρουν οτι ποτε δεν φταινε...) αλλα σε οτιδηποτε αλλο! εδω το πραγμα ειναι ολοφανερο! την εφτυσε μηχανοβιος, και ψαχει να βρει το προβλημα σε ολη τη φαρα και οχι στον ιδιο τον φταιχτη....
    Το άθλημα της αυξημένης αδρεναλίνης του οδηγού ελίσσεται και στα μονοπάτια της ψυχανάλυσης που "οδηγεί" σε άκρως τεκμηριωμενες ... εικασίες?...

Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε - Σαίξπηρ!...
    Ελλείψει απαντήσεων και λόγω του ότι τα λόγια αποδείχθηκαν λίγα και μικρά μπορεί να θεωρηθεί εντός θεματος η ... εν λόγω απαντηση!!!...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reflection Προβολή μηνύματος
    Αν όμως ισχύει η Ερρικα να οδηγεί μηχανη και ο daz επίσης, τελικά εγώ είμαι ο μάντης και όχι ο cityfly....
    το ξαναλεω! ο daz δεν ανεφερε με τι μεσο τον προκαλεσε η ερρικα σε κοντρα! το οτι και οι δυο οδηγουν μηχανη δεν σημαινει οτι αυτος ειναι ο λογος που εγινε η προκληση!

τις προαλλες με ενα φιλο μου καναμε κοντρα για το ποιος θα φαει τα περισσοτερα σουβλακια! παλιοτερα εκανα κοντρα με τους συμμαθητες μου για το ποιος θα κατουρησει πιο μακρυα.. τι σημαινει αυτο? οτι ολα εγιναν επειδη ειμαι μηχανοβιος??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Το άθλημα της αυξημένης αδρεναλίνης του οδηγού ελίσσεται και στα μονοπάτια της ψυχανάλυσης που "οδηγεί" σε άκρως τεκμηριωμενες ... εικασίες?...

Ελλείψει απαντήσεων και λόγω του ότι τα λόγια αποδείχθηκαν λίγα και μικρά μπορεί να θεωρηθεί εντός θεματος η ... εν λόγω απαντηση!!!...

Όπα κάτσε, τα δικά σου λόγια ήταν πολλά…
    (Και πίστεψε με ξέρω πολύ καλά τι λέω)

Ξεκίνησες με μια φωτογραφία του Κέιζι ο οποίος είναι αθλητής, μπέρδεψες μηχανόβιους για να καταλήξεις σε δράκους, στην Έρρικα και στο Σέξπιρ…

βασιικα εδω κανω αυτο που κανεις και εσυ σε 10 σελιδες θρεντ! καταληγω σε ενα αυθαιρετο συμπερασμα περνοντας σαν δεδομενο κατι το οποιο ουδεμια σχεση εχει με την ιδιοτητα σου!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ωχ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Βασικά του Luigi Pirandello είναι αυτό, αλλά εκεί θα κολλήσουμε...?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ωχ...
    πονας??:rotflmao:

τι εγινε αγορινα?μπηκε γκομενα εδω μεσα που δεν κουναει τον κωλο της ,αλλα εν αντιθεσει εχει αποψη και αυτοματως την βαφτισαμε χυλοπιττομενη απο μηχανοβιο? μ ἀρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι...ειδικα η λογικη διεργασια ειναι οσκαρικη...

οι περισσοτεροι διαφωνησαν με την θεση της ,αλλα αν μη τι αλλο απαντησαν επι του προκειμενου...κι εγω διαφωνω μαζι της ,στον τροπο που το θετει,αλλα δεν την βαφτιζω απαρτη...και μην μου πεις οτι χρησιμοποιησες το παραδειγμα για να της δειξεις των λογων της το λανθασμενο...υπηρχαν απειρα αλλα που μπορουσες να χρησιμοποιησεις...

και μετα απορειτε που μας βγαινει η ταμπελα του περιθωριακου κομπλεξικου...

ετσι...συνεχισε δυνατα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

reflection...

το οτι ο αναβατης μιας μοτοσυκλεττας κινδυνευει περισσοτερο απο τον αντιστοιχο ενος αυτοκινητου,απο πλευρας παθητικοτητας λογω οχηματος,δεν σημαινει οτι αρεσκεται στον επιπλεον αυτο κινδυνο...

κοντρες κανουμε,οσοι κανουμε επειδη ειμαστε αγορακια που γουσταρουμε να δειξουμε οτι την εχουμε μεγαλυτερη...την αυτοπεποιθηση απο τον ετερο κοντρακια...ουδεμια σχεση με απολαυση του εμπεριεχομενο κινδυνου...

ακριβως το ιδιο ισχυει και σε ενα αυτοκινητακια κοντρακια...

υ.γ. μην δινεις σημασια σε αυτους που λενε οτι δεν κοντραρονται...ολοι το κανουν μεχρι το σημειο που αρχιζει να μουσκευει το παντελονακι απο την ακρατεια...οσοι δε, τις αφοριζουν,ειναι οσοι τρεμουν τοσο ετσι ωστε δεν μπορουν καν να ξεκινησουν...

επισης,ολοι εδω μεσα βγηκαν απο την κοιλια της μανας τους φορωντας κρανος,δερματα και μποτες παγκοσμιου...ουτε στην εκκλησια δεν πανε χωρις κρανος...
    εγω ειμαι απο αυτους που φορανε κρανος μεσα στην πολη επειδη φοβουνται το προστιμο και το πολυ κρυο τον χειμωνα...

αυτα...καλη συνεχεια...
    frankly my dear, i dont give a damn...

το ξαναλεω! ο daz δεν ανεφερε με τι μεσο τον προκαλεσε η ερρικα σε κοντρα! το οτι και οι δυο οδηγουν μηχανη δεν σημαινει οτι αυτος ειναι ο λογος που εγινε η προκληση!

τις προαλλες με ενα φιλο μου καναμε κοντρα για το ποιος θα φαει τα περισσοτερα σουβλακια! παλιοτερα εκανα κοντρα με τους συμμαθητες μου για το ποιος θα κατουρησει πιο μακρυα.. τι σημαινει αυτο? οτι ολα εγιναν επειδη ειμαι μηχανοβιος??

Για να απαντηθεί η αινιγματική πια ερώτηση κρίνεται αναγκαίο να λάβει ενεργά μερος στη συζήτηση η ίδια η Έρρικα και να απαντήσει με ειλικρίνια αν η διαισθητική μου μεταφραση πως η κοντρα δεν αφορούσε οινοποσία, σουβλακοφαγία κ.ο.κ., αλλά κόντρα με μηχανές, είναι σωστή "μαντεψιά" , και φυσικά να πιστοποιήσει αν οδηγεί μηχανή ή όχι.

Εγώ που είμαι νέο μέλος θα πιστέψω ότι κι αν πει η Έρρικα -δεν εχω λόγο να την αμφισβητήσω...
    αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο κάνει ελιγμό, εσείς οι παλιοί θα το καταλάβετε....
    και φυσικά θα το διαπιστώσουμε με τεκμήρια πλέον στην πορεία της κοινής μας διαδρομής στο χώρο του moto....

@npat
    διάβασα με προσοχή την απάντησή σου. Ουσιαστικά όμως θεωρησα πως πήρα την απάντηση που ζητούσα μόλις... είδα την εικόνα στο avatar σου!!!
    [...]
    Αυτό έχει να κάνει με την ικανότητα του φωτογράφου...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reinmeister Προβολή μηνύματος
    reflection...

το οτι ο αναβατης μιας μοτοσυκλεττας κινδυνευει περισσοτερο απο τον αντιστοιχο ενος αυτοκινητου,απο πλευρας παθητικοτητας λογω οχηματος,δεν σημαινει οτι αρεσκεται στον επιπλεον αυτο κινδυνο...

κοντρες κανουμε,οσοι κανουμε επειδη ειμαστε αγορακια που γουσταρουμε να δειξουμε οτι την εχουμε μεγαλυτερη...την αυτοπεποιθηση απο τον ετερο κοντρακια...ουδεμια σχεση με απολαυση του εμπεριεχομενο κινδυνου...

ακριβως το ιδιο ισχυει και σε ενα αυτοκινητακια κοντρακια...

υ.γ. μην δινεις σημασια σε αυτους που λενε οτι δεν κοντραρονται...ολοι το κανουν μεχρι το σημειο που αρχιζει να μουσκευει το παντελονακι απο την ακρατεια...οσοι δε, τις αφοριζουν,ειναι οσοι τρεμουν τοσο ετσι ωστε δεν μπορουν καν να ξεκινησουν...

επισης,ολοι εδω μεσα βγηκαν απο την κοιλια της μανας τους φορωντας κρανος,δερματα και μποτες παγκοσμιου...ουτε στην εκκλησια δεν πανε χωρις κρανος...
    εγω ειμαι απο αυτους που φορανε κρανος μεσα στην πολη επειδη φοβουνται το προστιμο και το πολυ κρυο τον χειμωνα...

αυτα...καλη συνεχεια...
    Υπάρχει πιθανότητα ένας μηχανόβιος που δεν απολαμβάνει την αίσθηση του κινδύνου -σε οποιο βαθμό, όπως είπες αυτό εξαρτάται από τις αντοχές του οδηγού - να γκαζώσει έστω και στιγμιαία στο φανάρι, στην πρώτη πρόκληση που θα του τείνει ένας άλλος "κοντράκιας εκ φύσεως" οδηγος?...

Επιμενω σ'αυτο που ανεφερα στο θεμα του καλωσορίσματος. Ο μοτοσικλετιστής είναι σαφως πιο εξοικειωμένος με τον κινδυνο απ' ότι ο οδηγός αυτοκινήτου...
    Θεωρώ πως μεσα σε ένα σύνολο υποψήφιων οδηγών, όσοι επιλέξουν συνειδητά τη μηχανή, φέρουν το μικρόβιο του κινδύνου στο αίμα τους σε σχετικά μεγαλυτερο βαθμό από την πλειοψηφία των οδηγών αυτοκινήτου...

Επιστρεφοντας στην κοινή γνώμη: η κοπελιά που έχει φίλο οδηγό μηχανής τον απεικονίζει στο νου της με στίγμα αυτής του της ιδιότητας. Η κόρη που ο μπαμπάς της είναι μοτοσικλετιστής τον απεικονίζει στο νου της σαν ...φτερωτό θεό της ασφάλτου!!!

(θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν ο teo ρωτούσε την πιτσιρίκα κορουλα του πως "βλέπει" τον μπαμπά σαν οδηγό μηχανής και γιατί όχι, να τον συγκρίνει με τον μπαμπα της κολλητής της που οδηγεί αυτοκίνητο...)

Ο μοτοσικλετιστής φέρει συγγένεια με τον αιφνιδιασμό και τον κίνδυνο και αυτό εκπέμπει, γι' αυτο διαμορφωθηκε ετσι η κοινή γνώμη... Ο ίδιος το ξέρει πως αυτό εκπέμπει και πιθανότατα το βιώνει κι εσωτερικά (ίσως πλην ελαχίστων εξαιρεσεων που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα) ... Ίσως τόσο εσωτερικά (!!!) που αρκετοί από εδω μεσα το ...αποποιηθηκατε...

Εσύ ομολογώ το ενίσχυσες τόσο (το μικρόβιο στο αίμα), που στα μάτια μου υπερκάλυψες και οσους προσπάθησαν να με πείσουν για το .. αντίθετο!!!

Σελίδα 9 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στροφή και ταχύτητα εισόδου
    από Bladerunner στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2024, 16:56
  2. Κρυο και ταχύτητα...
    από motaba στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 00:00
  3. Τελικη ΤαΧυτητα Και Καταναλωση