Σελίδα 12 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 305

Θέμα: Κίνδυνος και Ταχύτητα

Μέλος Το avatar του/της reflection
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως ανέβηκα με αυτά τα "μηχανόβια" "αδρεναλίνες" και "κίνδυνους" που παίζετε.
    Οκ.. πλεον ανήκεις στην μειοψηφία που βιωνει εξτρίμ συναίσθημα συσχετιζόμενο με τη μηχανή!....
    always two steps from hell

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reflection Προβολή μηνύματος
    "τυπακος του καναπε" και "φλωράκος" δλδ ο μοτοσικλετιστής !!!...

οκ παίδες.... Εσεις φυσικά και ξερετε καλύτερα τι αυτοπροσδιορίζει το Εγω του οδηγού μηχανης!....
    Τουλάχιστον δεν προσπαθούμε να το στριμώξουμε σε χιλιοφορεμένα, ξεφτισμένα, γραφικά και ριγιούζαμπλ στερεότυπα...

Τα ψυχοσωματικά (κίνδυνος κι έρωτας) δεν επιδέχονται πρόληψη μεσω εμβολιασμού!!! ...
    Δηλαδή δεν είναι μικρόβια; Μπερδεύτηκα..
    safety doesn't happen by accident

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    δηλαδή σε απλά ελληνικά άλλα πίστευες και άλλα μας έλεγες με την ελπίδα να σου επιβεβαιώσουμε αυτά που πίστευες.

συγχαρητήρια

Υ.Γ.
    ...ο κίνδυνος από μικρόβιο έγινε μύασμα...

Που ακριβως εντοπίζεις τη ...διχογνωμια μου?...

Η αρχική ερωτηση ήταν αν η ροπή προς την αίσθηση του κινδύνου (που θεωρησα δεδομενη ως το τελος της συζητησης) που γεννα η ταχυτητα είναι έμφυτη ή επίκτητη....

Η λέξη μίασμα χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά, ομολογω...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Πίστευα πως οι φαλλοκρατικές αντιλήψεις είχαν εκλείψει. Κανεις δεν κάθεται εδω με το ζόρι. Ο χαρακτηρισμός "adrenaline junkies " είναι αιχμηρός για το μέσο αναβατη και δεν τον ασπάστηκα.

Εξάλλου εσύ ανέφερες πως είσαι Γ...τος οδηγός και ακόμη μεταφραζω το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
    Αν η πλειοψηφία των οδηγών μοτοσικλέτας εχουν την ίδια άποψη για τον εαυτό τους, τότε επιβεβαιώνεται το γεγονός ο μοτοσικλετιστής βιώνει το εξτρίμ συναίσθημα που τον διαφοροποιεί...

Το θρεντ είχε σκοπό να συλλέξει απόψεις.

Ακούστηκε πως ο οδηγός μηχανης είναι χαλαρός και ήρεμος τύπος, επίσης ακουστηκε από σας πως δύσκολα θα αφεθεί ανεκμετάλλευτη η πρόκληση της κόντρας.... (κάτι για κότες ανεφερε ο reinmeinster, αλλα θεωρώ πως δεν είναι η πλειοψηφία έτσι, ε?...)

Οπότε ο αναγνώστης μπορεί πλέον να προβεί σε συμπεράσματα...

Εγω φυσικά και διαμόρφωσα άποψη με τη λήξη της αντιπαραθεσης..
    Αρχικά συμμετείχα στο θρεντ θεωρώντας τον μοτοσικλετιστή πιο δυναμικό και παράτολμο από τον τυπάκο του καναπέ....
    Οκ.. δε μου είναι δύσκολο να υιοθετήσω την άποψη πως ο ίδιος τύπος είναι που συνειδητά θα επιλέξει την αγορά μηχανής....
    Φυσικά με θλίβει αυτό... διότι όντως θεωρούσα τον οδηγό μηχανής να φέρει το μύασμα του κινδύνου...

Εγω αν από επιλογή διάλεγα σήμερα να αποκτησω μηχανή θα ήταν καθαρά για να βιώσω την γρήγορη επιτάχυνση που αιφνιδιάζει με τρόπο που εμπεριέχει συγκίνηση που πατά πάνω στα επίπεδα αδρεναλίνης που "ανοίγουν" στις λεωφόρους των νευρώνων του νου...

...Ευχαριστω για την προσοχή σας...
    αυτο το μπασταρδιλικι της διαστρεβλωσης των λεγομενων των αλλων ειναι ενας ωραιος τροπος για να βγαλει κανεις τα δικα του αφθαιρετα συμπερασματα για λογους που δεν με απασχολουν.να εξηγησω.δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι γαματος οδηγος.ειπα οτι δεν θα κατσω εκει εξω να αποδειξω σε κανεναν το ΠΟΣΟ γαματος οδηγος ειμαι.μπορει να ειμαι ΠΟΛΥ γαματος,ΛΙΓΟ γαματος,ΚΑΘΟΛΟΥ γαματος (υπαρχει και η κατηγορια για τον μπεο αλλα δεν εμπεριεχεται ο επιθετικος προσδιορισμος γαματος και ως εκ τουτου τιθεται αυτοματα εκτος).

γι αυτο βγες απο το γκουγκλ τρανσλειτ γιατι σε βλεπω να γυρνας το χαμενη στη μεταφραση 1,2 και 3 μονη σου.
    ενας ανθρωπος με γνωση του τι ξερει (και δη ΑΝ ξερει) συνηθως ΔΕΝ εμπλεκεται σε παρατολμες ενεργειες για την προβολη του ''εγω'' του.μπορει να το κανει καποια φορα αλλα παντοτε αποφευγοντας τον κινδυνο και ποτε για να αυτοεπιβαιβεωθει.διαφορετικα θα αδιαφορησει.αν λοιπον πετυχω διπλα μου το καπιροσι και του σκασω ξερογκαζια μαλλον θα γελασει μεσα απο το κρανος του, το πολυ-πολυ να μου κανει και ενα θαμπ απ (βαριεμαι να γυρναω σε αγγλικα), θα με αφησει να ξεκινησω και θα παει χαλαρα στη δουλεια του.

εσυ για δικους σου λογους θελεις στο κεφαλι σου μεσα τον μοτοσυκλετιστη να ειναι σερνικο.τον τυπο που οποιος τον προκαλεσει, ''να του δειξει αυτος,να δει τι εχει να παθει''.κακως ψαχνεις τον χλαπατσα πανω σε 2 ροδες κατα τη γνωμη μου, αλλα παλι, δικαιωμα σου ειναι.καλη επιτυχια στην αναζητηση σου και σορρυ αν σου τη χαλασαμε και δεν ειμαστε χλαπατσες.

κι εμεις ευχαριστουμε που πας απο το πεζοδρομιο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ο σκοπός του θρεντ ποιος ήταν ακριβώς;
    Να πάμε βόλτα την επόμενη Κυριακή βόλτα στο Αγρίνιο να γνωρίσουμε από κοντά την κοπέλα, ίσως τη βοηθήσουμε να μεγαλώσει το στατιστικό δείγμα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή δεν είναι μικρόβια; Μπερδεύτηκα..
    Ολόκληρη η Ζωή είναι μία αρρωστια που εχει τελικό σταδιο το ..θανατο..

Καλυψα την ρητορική ερωτηση?...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Να πάμε βόλτα την επόμενη Κυριακή βόλτα στο Αγρίνιο να γνωρίσουμε από κοντά την κοπέλα, ίσως τη βοηθήσουμε να μεγαλώσει το στατιστικό δείγμα.

Αγρίνιο όχι, αλλα επειδη με καποιον απο εδω λεμε να γυρίσουμε απο Ναυπακτο/Γαλαξειδι/Διστομο, μπορούμε να πιουμε τον καφε μας στη Ναυπακτο αντί για Πιτίτσα. Μετά εμεις θα ξύσουμε γόνατα γιατι ειμαστε ριψοκινδυνοι και φανατικοί πότες αδρεναλινης
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ολόκληρη η Ζωή είναι μία αρρωστια που εχει τελικό σταδιο το ..θανατο..

Καλυψα την ρητορική ερωτηση?...

Οκ, φεύγω. Νόμιζα ότι εδώ ήταν που παίζαμε με τις λέξεις..
    safety doesn't happen by accident

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes

Εγω αν από επιλογή διάλεγα σήμερα να αποκτησω μηχανή θα ήταν καθαρά για να βιώσω την γρήγορη επιτάχυνση που αιφνιδιάζει με τρόπο που εμπεριέχει συγκίνηση που πατά πάνω στα επίπεδα αδρεναλίνης που "ανοίγουν" στις λεωφόρους των νευρώνων του νου...

...Ευχαριστω για την προσοχή σας...
    ΚΑΙ αυτο που αναφερεις σαφως και ειναι λογος για αποκτηση μηχανης, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ!! ο καθενας εχει τους λογους του που απεκτησε μηχανη!

εσυ τον ανεφερες πιο πανω, ο reinnmaister το κανει γιατι του αρεσει το τεχνικο κομματι της υποθεσης με τα οποια αποτελεσματα, εγω το κανω γιατι μου αρεσει η αμεση επαφη που εχω με το περιβαλλον και η χρηση της ειναι κυριως χαλαρες βολτες, και υπαρχουν ακομα δεκαδες λογοι που καποιος αγοραζει μηχανη!!

αλλα προσεξε: δεν ανεφερες ουτε εσυ οτι ο λογος που θα το εκανες ειναι γιατι εισαι εθισμενη στον κινδυνο!! εμεις γιατι δλδ? αλλωστε αμα μας αρεσε ο κινδυνος, δεν θα σκαγαμε αλλη μια περιουσια για την αγορα εξοπλισμου προστασιας, παρα θα κυκλοφορουσαμε οπως οι μηχανοβιοι της δεκαετιας του 80 που ειναι και αυτοι που γεννησαν ολες αυτες τις αποψεις! αλλα απο τοτε περασαν 30 χρονια.. και τα πραγματα εχουν αλλαξει! εντελως ομως!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Οκ.. πλεον ανήκεις στην μειοψηφία που βιωνει εξτρίμ συναίσθημα συσχετιζόμενο με τη μηχανή!....
    Όταν μου το φοράνε ταμπέλα "adrenaline junkie" γουστάρω γιατί πλέον στα 45 νιώθω λίγο βαρετός και mainstream.
    Αλλά από εκεί και πέρα 2 ρόδες και ένα μοτέρ είναι μην περιμένεις και θαύματα.

Αγρίνιο όχι, αλλα επειδη με καποιον απο εδω λεμε να γυρίσουμε απο Ναυπακτο/Γαλαξειδι/Διστομο, μπορούμε να πιουμε τον καφε μας στη Ναυπακτο αντί για Πιτίτσα. Μετά εμεις θα ξύσουμε γόνατα γιατι ειμαστε ριψοκινδυνοι και φανατικοί πότες αδρεναλινης

Χωρίς πλάκα σας το είχα πει και σε κάποιο από τα πρώτα ποστ ότι υπάρχει μια σκέψη για Γαλαξίδι αν το θέλετε. Βέβαια εγώ δεν θα σας κάνω την τιμή να ξύσω γιατί είμαι κουλός αλλά για παρεούλα και μπυροκαφεδοκαταστάσεις θ' ακολουθήσω. Αλλά η κοπέλα είναι από Αγρίνιο, πως θα συναντηθούμε ??????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    […]Αλλά η κοπέλα είναι από Αγρίνιο, πως θα συναντηθούμε ??????
    Θα ακολουθήσει την οσμή της αδρεναλίνης
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ξεκίνησα να διαβάζω και θυμήθηκα γιατί είχα σταματήσει να κάνω τέτοιες συζητήσεις, ιντερνετικά ή δια ζώσης, ... η μπουρδολογία στα καλύτερα της. Μέχρι που έφτασα στα ποστ του νπατ και είπα "ευτυχώς που έχουμε το Νίκο" και μετά συνέχισα να διαβάζω αλλά δε σώνεται ...

κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονταν και οι χαρτογιακάδες της ευρωπαϊκής κομισιόν, όταν τη δεκαετία του 90 πάλεψαν να επιβάλουν όριο ιπποδύναμης στις μοτοσικλέτες... ρατσισμός, στερεότυπα όσο δεν πάει ... απορώ γιατί συμμετέχετε στη κουβέντα μερικοί ... τα είπε όλα ο νπατ, δεν υπάρχει κάτι άλλο

Θα ακολουθήσει την οσμή της αδρεναλίνης

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Κλαίω μλκ μου κλαίω.

Σελίδα 12 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στροφή και ταχύτητα εισόδου
    από Bladerunner στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2024, 16:56
  2. Κρυο και ταχύτητα...
    από motaba στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 00:00
  3. Τελικη ΤαΧυτητα Και Καταναλωση
    από giannisman στο forum Kawasaki Z series