always two steps from hell
αυτο το μπασταρδιλικι της διαστρεβλωσης των λεγομενων των αλλων ειναι ενας ωραιος τροπος για να βγαλει κανεις τα δικα του αφθαιρετα συμπερασματα για λογους που δεν με απασχολουν.να εξηγησω.δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι γαματος οδηγος.ειπα οτι δεν θα κατσω εκει εξω να αποδειξω σε κανεναν το ΠΟΣΟ γαματος οδηγος ειμαι.μπορει να ειμαι ΠΟΛΥ γαματος,ΛΙΓΟ γαματος,ΚΑΘΟΛΟΥ γαματος (υπαρχει και η κατηγορια για τον μπεο αλλα δεν εμπεριεχεται ο επιθετικος προσδιορισμος γαματος και ως εκ τουτου τιθεται αυτοματα εκτος).
γι αυτο βγες απο το γκουγκλ τρανσλειτ γιατι σε βλεπω να γυρνας το χαμενη στη μεταφραση 1,2 και 3 μονη σου.
ενας ανθρωπος με γνωση του τι ξερει (και δη ΑΝ ξερει) συνηθως ΔΕΝ εμπλεκεται σε παρατολμες ενεργειες για την προβολη του ''εγω'' του.μπορει να το κανει καποια φορα αλλα παντοτε αποφευγοντας τον κινδυνο και ποτε για να αυτοεπιβαιβεωθει.διαφορετικα θα αδιαφορησει.αν λοιπον πετυχω διπλα μου το καπιροσι και του σκασω ξερογκαζια μαλλον θα γελασει μεσα απο το κρανος του, το πολυ-πολυ να μου κανει και ενα θαμπ απ (βαριεμαι να γυρναω σε αγγλικα), θα με αφησει να ξεκινησω και θα παει χαλαρα στη δουλεια του.
εσυ για δικους σου λογους θελεις στο κεφαλι σου μεσα τον μοτοσυκλετιστη να ειναι σερνικο.τον τυπο που οποιος τον προκαλεσει, ''να του δειξει αυτος,να δει τι εχει να παθει''.κακως ψαχνεις τον χλαπατσα πανω σε 2 ροδες κατα τη γνωμη μου, αλλα παλι, δικαιωμα σου ειναι.καλη επιτυχια στην αναζητηση σου και σορρυ αν σου τη χαλασαμε και δεν ειμαστε χλαπατσες.
κι εμεις ευχαριστουμε που πας απο το πεζοδρομιο![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΚΑΙ αυτο που αναφερεις σαφως και ειναι λογος για αποκτηση μηχανης, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ!! ο καθενας εχει τους λογους του που απεκτησε μηχανη!
εσυ τον ανεφερες πιο πανω, ο reinnmaister το κανει γιατι του αρεσει το τεχνικο κομματι της υποθεσης με τα οποια αποτελεσματα, εγω το κανω γιατι μου αρεσει η αμεση επαφη που εχω με το περιβαλλον και η χρηση της ειναι κυριως χαλαρες βολτες, και υπαρχουν ακομα δεκαδες λογοι που καποιος αγοραζει μηχανη!!
αλλα προσεξε: δεν ανεφερες ουτε εσυ οτι ο λογος που θα το εκανες ειναι γιατι εισαι εθισμενη στον κινδυνο!! εμεις γιατι δλδ? αλλωστε αμα μας αρεσε ο κινδυνος, δεν θα σκαγαμε αλλη μια περιουσια για την αγορα εξοπλισμου προστασιας, παρα θα κυκλοφορουσαμε οπως οι μηχανοβιοι της δεκαετιας του 80 που ειναι και αυτοι που γεννησαν ολες αυτες τις αποψεις! αλλα απο τοτε περασαν 30 χρονια.. και τα πραγματα εχουν αλλαξει! εντελως ομως!
Χωρίς πλάκα σας το είχα πει και σε κάποιο από τα πρώτα ποστ ότι υπάρχει μια σκέψη για Γαλαξίδι αν το θέλετε. Βέβαια εγώ δεν θα σας κάνω την τιμή να ξύσω γιατί είμαι κουλός αλλά για παρεούλα και μπυροκαφεδοκαταστάσεις θ' ακολουθήσω. Αλλά η κοπέλα είναι από Αγρίνιο, πως θα συναντηθούμε ??????
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ξεκίνησα να διαβάζω και θυμήθηκα γιατί είχα σταματήσει να κάνω τέτοιες συζητήσεις, ιντερνετικά ή δια ζώσης, ... η μπουρδολογία στα καλύτερα της. Μέχρι που έφτασα στα ποστ του νπατ και είπα "ευτυχώς που έχουμε το Νίκο" και μετά συνέχισα να διαβάζω αλλά δε σώνεται ...
κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονταν και οι χαρτογιακάδες της ευρωπαϊκής κομισιόν, όταν τη δεκαετία του 90 πάλεψαν να επιβάλουν όριο ιπποδύναμης στις μοτοσικλέτες... ρατσισμός, στερεότυπα όσο δεν πάει ... απορώ γιατί συμμετέχετε στη κουβέντα μερικοί ... τα είπε όλα ο νπατ, δεν υπάρχει κάτι άλλο
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις