καλα το θρέντ πάει για πλατινένιο δίσκο
Reflection καλώς ήρθες στο μουρλοφόρυμ :rotflmao:,
Ο όρος ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ είναι πιο σωστός απο το ΜΗΧΑΝΌΒΙΟΣ , το θέμα κόντρας και ανδρεναλίνης είναι σχετικός και ακριβής απάντηση δεν θα πάρεις γιατί δέν υπάρχει ......
Γενικά ένας μοτοσυκλετιστής είναι λίγο πρακτικά πιο ευαισθητούλης λόγο ότι ξέρει τόν κίνδυνο τόν έχει πάντα σύντροφο του αλλά πάντα ελπίζει στήν αγαπημένη του (μηχανή) , την αγαπάς και τήν εμπιστεύεσαι διαλογήζεσαι μαζί τής είτε πάς γρήγορα είτε όχι , ο λόγος απλός δέν σε περιβάλουν σίδερα αλλά τα ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ γίνεσαι 1 με αυτό είσαι ασφαλής όσο τήν εμπιστεύεσαι και τήν μαθένεις ....
Προσωπικά τής περισσότερες φορές που κόντραρα ΔΕΝ ήταν για το δικό μου εγώ αλλά τής μηχανής μου
ακόμα θυμάμε τυπάκο με R1 να του λέω ωραίο μηχανάκι να το χαίρεσε και να μου απαντάει "μικρε μπορεί όταν μεγαλώσεις να πάρεις και εσύ ένα" ......έ τόν πέτυχα στήν είσοδο τής καβάλας και νιώθω να βράζει το cagiva απο το θυμό του .......έ στο λεγόμενο σίγμα τόν έχω πάρει στα φρένα και ούτε εγώ πίστευα πώς μπήκα στο S .....εννοείτε ότι μετά τήν έξοδο απο το s με πέρασε απο πάνω......αλλά ένοιωθα το μηχανάκι μου να χαμογελά και σάν να μου λέει σε ευχάριστό μωρο μου
Αυτό ήταν η χαρά μου δέν είναι αυτοσκοπός η κόντρα και η χαρά τής μοτοσυκλέτας δέν είναι αυτό είναι το δέσιμο που δημιουργήτε για αυτο λέμε Η μοτοσυκλέτα
Ο φίλτατος rein πχ τουμπανιάζει το τριμπου........εμ fmx όχι πρακτικα για αυτόν αλλά για το fmx να νιώθει ότι κανένας δέν θα το υποτιμήσει ξανά.....άν πρακτικά ήθελε για αυτόν θα είχε κανένα 1300 :rotflmao::rotflmao:
Μάλλον για ψυχιπαθείς μας λές που έχουμε πάρει κάτι άψυχο και το λογίζουμε σάν έμψυχο