Σελίδα 15 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 305

Θέμα: Κίνδυνος και Ταχύτητα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reflection Προβολή μηνύματος
    Τουλάχιστον...

σαν συμβιβασμός μου ακούγεται....
    Μλκμ ότι να'ναι. :rotflmao:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Τουλάχιστον...

σαν συμβιβασμός μου ακούγεται....
    :a1:

Εγώ νομίζω ότι σε βαρέθηκε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εγώ ακόμα περιμένω απάντηση...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BELZEBOYLIS Προβολή μηνύματος
    οκ πιστεύεις ότι ο εθισμός στην αδρεναλίνη της ταχύτητας είναι μικρόβιο που προσβάλλει το άτομο στην ... πορεία κι ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες της ζωής του.... Αλλά και το ότι σε καθε περιπτωση υπαρχει προδιαθεση και ειναι ΚΑΙ γονιδιακο το θεμα.

ωραία οπότε αν έχω το γονίδιο μπορεί να αποκτήσω και το μικρόβιο !!!! Οπότε, όπως πολλή σωστά είπε και ο Vandas ξεκινάω αντιβίωση μπας και σωθώ !!!
    ουφ μωρε κωστα...θα κατσω να κανω μαθημα νευροφυσιολογιας απο το μοτο...?

:o
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μέλος Το avatar του/της reflection
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μαλλον "γονιδιακο" ειναι το θεμα.Θα παρω δειγμα την οικογενεια μου 2 αδερφια
    ειμαστε, ο ενας βλεπει διτροχο και βγαζει "καντηλες" και εγω απο τοτε που μου
    δωσανε τιμονι στα χερια μου προσπαθουσα να το "φερω" "καντηλα"!
    Ο αδερφος μου πηρε απο την μητερα μου που οταν βλεπει "μηχανη"ακομα
    σταυροκοπιετε,ενω εγω το "μιασμα" πηρα(εκτος απο σασι)απο τον father που στα νιατα του
    ηταν easy rider!Harley,μυστακιον και βλεμμα στο απειρο(μιλαμε για φοτος απιστευτες 50's)
    τωρα ομως .....ιστοριες για αγριους διηγωντας τες να κλαις...
    Α'ρε πατερα στο'πα "αυτη" μεχρι και μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις....:rotflmao::rotflmao:
    Μάλλον στο σημείο που έφτασε η συζήτηση οφείλει να αναγνωστεί δεύτερη φορά το εν λόγω σχόλιο.
    Χωρίς σχόλια...

(πρώτη εμφάνιση της λέξης "μίασμα" και ΟΥΔΕΙΣ εστίασε...
    Διαπιστώνω οπότε πως υπάρχει μία ελαφριά προκατάληψη απέναντί μου.... )
    always two steps from hell

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ουφ μωρε κωστα...θα κατσω να κανω μαθημα νευροφυσιολογιας απο το μοτο...?

:o
    τι σχέση έχει η νευροφυσιολογία με το θέμα ? Μην απαντήσεις ! Όχι εδώ τουλάχιστο ,στο Pulp αύριο ή την Δευτέρα με καμιά μπύρα ...:smilea:

Τελικά το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι δεν φταίνε ούτε τα γονίδια , ούτε οι προσλαμβάνουσες …..

Απλώς , ο ΘΕΟΣ δεν μας έκανε όλους ιδίους ….

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BELZEBOYLIS Προβολή μηνύματος
    τι σχέση έχει η νευροφυσιολογία με το θέμα ? Μην απαντήσεις ! Όχι εδώ τουλάχιστο ,στο Pulp αύριο ή την Δευτέρα με καμιά μπύρα ...:smilea:
    οκ boy.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

σιγα μην τον δω.για μενα αυτοι οι τυποι απλα δεν υπαρχουν.περνανε απαρατηρητοι.και ετσι για την ιστορια δεν ειναι αυτοσκοπος μου ουτε να δειξω τι γαματος οδηγος ειμαι ουτε να το παιξω κανενος προστατης εκει εξω.

Δεν ανεφερες ΠΟΣΟ γ...τος είσαι, που οντως εμπεριέχει διαβαθμίσεις: Καθόλου, Λίγο, Πολύ...

μα αναφερω αυτοτελώς τη φραση:

"δεν ειναι αυτοσκοπος μου ουτε να δειξω τι γαματος οδηγος ειμαι"

άρα εμπεριέχει κατάφαση της διαπίστωσης ότι ΕΙΣΑΙ!...
    και επιμένω να περιμένω ερμηνεία του τι σημαίνει "γ...τος οδηγός"

Φυσικά και όλα είναι θεμα μεταφρασης και ΕΣΤΙΑΣΗΣ...
    Οπως μεσα σε όλα όσα εχω αναφερει, καθως και τη νήξη μου στην διαμόρφωση της κοινής γνωμης, εσείς κρατήσατε δυο τρεις λεξουλες όπως: ΜΙΑΣΜΑ (που πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τοτν teo και ΔΕΝ το έθιξε κανεις!!!), ΔΡΑΚΟΣ, ΣΑΙΞΠΗΡ (που ήταν και λάθος παραπομπή!!!)

Βγάζεις μία τσίτα ανομολόγητου καλωσορίσματος σε ένα νέο μέλος που άνοιξε θρεντάκι βασιζόμενο στις εντυπώσεις που διαμορφώνει ο μέσος άνθρωπος όταν αναφερθει το θέμα του μοτοσυκλετιστή....

ενας ανθρωπος με γνωση του τι ξερει (και δη ΑΝ ξερει) συνηθως ΔΕΝ εμπλεκεται σε παρατολμες ενεργειες για την προβολη του ''εγω'' του.μπορει να το κανει καποια φορα αλλα παντοτε αποφευγοντας τον κινδυνο και ποτε για να αυτοεπιβαιβεωθει.διαφορετικα θα αδιαφορησει.αν λοιπον πετυχω διπλα μου το καπιροσι και του σκασω ξερογκαζια μαλλον θα γελασει μεσα απο το κρανος του, το πολυ-πολυ να μου κανει και ενα θαμπ απ (βαριεμαι να γυρναω σε αγγλικα), θα με αφησει να ξεκινησω και θα παει χαλαρα στη δουλεια του.
    Φυσικά ΑΥΤΟ ισχύει για τον καπιροσι, και όχι για τον κάθε μέσο κι απλό μοτοσικλετιστή, που οντως ως μέσος κι απλός άνθρωπος θα αναζητήσει τρόπους αυτοεπιβεβαίωσης... (οι αδυναμιες ειναι για τους ανθρώπους!)

εσυ για δικους σου λογους θελεις στο κεφαλι σου μεσα τον μοτοσυκλετιστη να ειναι σερνικο.τον τυπο που οποιος τον προκαλεσει, ''να του δειξει αυτος,να δει τι εχει να παθει''.κακως ψαχνεις τον χλαπατσα πανω σε 2 ροδες κατα τη γνωμη μου, αλλα παλι, δικαιωμα σου ειναι.καλη επιτυχια στην αναζητηση σου και σορρυ αν σου τη χαλασαμε και δεν ειμαστε χλαπατσες.
    Εγω στην παρούσα φάση αντιπροσωπεύω την κοινή γνωμη που εχει αναλογη αντίληψη για τον μοτοσυκλετιστή, εφόσον είμαι μία τυχαία από το πλήθος, και δεν συγκαταλέγομαι στους οδηγούς....

Η γενικευμένη αναζήτηση του θρεντ, όσο η αντιμετώπιση του όλου θεματος λάμβανε χώρα υπο καθεστώς ψυχραιμης αντίδρασης, βρήκε μερικούς που παραδεχτηκαν το "γονιδιακό" της υποθεσης....

Θυμίζω ξανά το σχόλιο του teo... και εύχομαι να μην κληθεί σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους υπευθύνους για να δώσει άλλη ερμηνεία στο αρχικό του σχόλιο, γιατί τότε όλοι μαζι θα χαθούμε τη μεταφραση Νο3 ...

PS. Η μετάβαση από το πεζοδρόμιο στην πίστα των αγώνων γίνεται τόσο εύκολα, όσο οι συναισθηματικές ακυρώσεις που υφίσταται κάποιος που τα "παιρνει" από τις όμορφες διατυπώσεις των ... σχολίων?...

Αν ναι, μπορεί να αγοράσω άμεσα ... μηχανή ... :a017::a017:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reinmeister Προβολή μηνύματος
    "συμβουλες" προς οποιουδηποτε ειδους τετοια κατευθυνση ειτε θετικη ειτε αρνητικη...
    τι εννοείς;

[...]Εγω στην παρούσα φάση αντιπροσωπεύω την κοινή γνωμη[...]
    Ενα τυχαίο δείγμα της κοινης γνωμης και όχι την κοινή γνώμη.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    καλα το θρέντ πάει για πλατινένιο δίσκο

Reflection καλώς ήρθες στο μουρλοφόρυμ :rotflmao:,

Ο όρος ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ είναι πιο σωστός απο το ΜΗΧΑΝΌΒΙΟΣ , το θέμα κόντρας και ανδρεναλίνης είναι σχετικός και ακριβής απάντηση δεν θα πάρεις γιατί δέν υπάρχει ......
    Γενικά ένας μοτοσυκλετιστής είναι λίγο πρακτικά πιο ευαισθητούλης λόγο ότι ξέρει τόν κίνδυνο τόν έχει πάντα σύντροφο του αλλά πάντα ελπίζει στήν αγαπημένη του (μηχανή) , την αγαπάς και τήν εμπιστεύεσαι διαλογήζεσαι μαζί τής είτε πάς γρήγορα είτε όχι , ο λόγος απλός δέν σε περιβάλουν σίδερα αλλά τα ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ γίνεσαι 1 με αυτό είσαι ασφαλής όσο τήν εμπιστεύεσαι και τήν μαθένεις ....
    Προσωπικά τής περισσότερες φορές που κόντραρα ΔΕΝ ήταν για το δικό μου εγώ αλλά τής μηχανής μου

ακόμα θυμάμε τυπάκο με R1 να του λέω ωραίο μηχανάκι να το χαίρεσε και να μου απαντάει "μικρε μπορεί όταν μεγαλώσεις να πάρεις και εσύ ένα" ......έ τόν πέτυχα στήν είσοδο τής καβάλας και νιώθω να βράζει το cagiva απο το θυμό του .......έ στο λεγόμενο σίγμα τόν έχω πάρει στα φρένα και ούτε εγώ πίστευα πώς μπήκα στο S .....εννοείτε ότι μετά τήν έξοδο απο το s με πέρασε απο πάνω......αλλά ένοιωθα το μηχανάκι μου να χαμογελά και σάν να μου λέει σε ευχάριστό μωρο μου

Αυτό ήταν η χαρά μου δέν είναι αυτοσκοπός η κόντρα και η χαρά τής μοτοσυκλέτας δέν είναι αυτό είναι το δέσιμο που δημιουργήτε για αυτο λέμε Η μοτοσυκλέτα

Ο φίλτατος rein πχ τουμπανιάζει το τριμπου........εμ fmx όχι πρακτικα για αυτόν αλλά για το fmx να νιώθει ότι κανένας δέν θα το υποτιμήσει ξανά.....άν πρακτικά ήθελε για αυτόν θα είχε κανένα 1300 :rotflmao::rotflmao:

Μάλλον για ψυχιπαθείς μας λές που έχουμε πάρει κάτι άψυχο και το λογίζουμε σάν έμψυχο
    Το ότι γίνεσαι 1 με τη μηχανή, δηλώνει πως όταν επιβεβαιώνεται ΑΥΤΗ, επιβεβαιώνεται και ο κάτοχός της, φυσικά και ο ...βελτιωτής της!!!

Ο σκοπός εδώ δεν αγιάζει τα μέσα.
    Φυσικά και είναι ανθρώπινο να θέλει κάποιος την επιβεβαιωση. Ο τρόπος επιβεβαίωσης μέσα απο κόντρες (στις οποίες παραδεχτηκατε εν ολίγις πως όλοι εχετε πάρει μέρος εστω και μία φορά) αποτελεί ιδίωμα ανθρώπου που είναι παρατολμος...

PS Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Καλυψες ακομη και την επιθετική σταση του TROOPER...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Εγω στην παρούσα φάση αντιπροσωπεύω την κοινή γνωμη που εχει αναλογη αντίληψη για τον μοτοσυκλετιστή, εφόσον είμαι μία τυχαία από το πλήθος, και δεν συγκαταλέγομαι στους οδηγούς....
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Και ούτε καν... Περισσότερο αντιπροσωπεύεις ένα παρωχημένο στερεοτυπικό κατάλοιπο που, εδώ και πολλά χρόνια, έχει πάψει να αποτελεί πεποίθηση κάποιου αξιόλογου ποσοστού της κοινής γνώμης (τουλάχιστον στα σχετικά προοδευτικά τμήματα αυτής).

Η γενικευμένη αναζήτηση του θρεντ, όσο η αντιμετώπιση του όλου θεματος λάμβανε χώρα υπο καθεστώς ψυχραιμης αντίδρασης, βρήκε μερικούς που παραδεχτηκαν το "γονιδιακό" της υποθεσης....
    Και επιπρόσθετα, αναζητάς βιολογική ερμηνεία στο στερεότυπο, που έτσι κι αλλιώς δεν στέκει... Σαν να ρωτάς: "Το ότι οι μαύροι παρουσιάζουν τάσεις εγκληματικότητας, είναι χαρακτηριστικό γονιδιακό και κληρονομήσιμο ή αποτέλεσμα του κοινωνικού περιβάλοντος?"

Όποια από τις δυο απαντήσεις είναι λάθος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Θελεις να προβουμε σε ... γκάλοπ?.... Θα δεις πως υπαρχει εκατέροθεν ταύτιση....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος
    Και ούτε καν... Περισσότερο αντιπροσωπεύεις ένα παρωχημένο στερεότυπο που, εδώ και πολλά χρόνια, έχει πάψει να αποτελεί δείγμα κάποιου αξιόλογου ποσοστού της κοινής γνώμης.

Και επιπρόσθετα, αναζητάς βιολογική ερμηνεία στο στερεότυπο, που έτσι κι αλλιώς δεν στέκει... Σαν να ρωτάς: "Το ότι οι μαύροι παρουσιάζουν τάσεις εγκληματικότητας, είναι χαρακτηριστικό γονιδιακό και κληρονομήσιμο ή αποτέλεσμα του κοινωνικού περιβάλοντος?"

Όποια από τις δυο απαντήσεις είναι λάθος...
    Στο "γονιδιακό" της υπόθεσης απάντησε ήδη ο teogtp στην 1η σελίδα του θρεντ και δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.
    Αν εχεις εσύ... ελεύθερα!

Σελίδα 15 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στροφή και ταχύτητα εισόδου
    από Bladerunner στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2024, 16:56
  2. Κρυο και ταχύτητα...
    από motaba στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 00:00