LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κοτες τσ,τσ,τσ
Μην ριξει ενα χιλιοστολιτρο ψιχαλα,δεν παμε βολτα![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αγάπες μου είμαι 44 και καβαλάω από τα 15, στα 21 μου πήγα και γύρισα Πάτρα Αυστρία με το DR250 Χριστούγεννα αν αυτό σας λέει κάτι. Επίσης δε με φοβίζουν μερικές σταγόνες και βόλτα θα πάω με παρέα ή μόνος.
Απλά συζητώντας χθες με φίλο μου μίλησε για 25 χιλιοστά βροχή. Εεε μάλλον δεν το λες ψιχάλα. Πάντως εγώ ετοιμάζομαι κανονικά για τη βόλτα, όποιος από σας δεν είναι κότα και θέλει να γευτεί το νηστίσιμο κοκορέτσι της Ανάβρας, καλοδεχούμενος.
![]()
Ο καιρός μια χαρα θα είναι λογικά.οπου κοίταξα δεν λένε κάτι..http://meteo.gr/i/i-cf.cfm?city_id=219#_main
Δεν έρχεστε να πιούμε κανα τσίπουρο και αφήστε τις @@ιες?![]()
Εσύ ο από πάνω που σφυρίζεις αδιάφορα, να φροντίζεις να κοιτάς που και που στο φόρουμ να ενημερώνεσαι.
Το λοιπόν υπάρχουν τηλεφωνικές συνεννοήσεις και θα ενημερώσω για συμμετοχές.
Αργύρη θ' ακολουθήσεις????
Θα ειμαι Καμενα Βουρλα και το βραδακι θα γυρισω Πατρα .Οταν μαζευτειτε ριξτε σημα να δουμε τι προγραμμα μπορουμε να συνδυασουμε
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Καλημέρα σε όλους τους γληγορους!!!αν είναι κάποιος που θα έρθει απο αθηνα,ας μου στείλει μήνυμα για να βρεθούμε Λιβαδειά και να πάμε για Μπραλο μαζί.