Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: οικονομικο 50αρι ? :/

Νέο μέλος

οικονομικο 50αρι ? :/

Γεια σας παιδια,
    ψαχνω για ενα 50αρι που να μην καιει τα κερατα του!ο κολλητος μου ειχε κερδισει σε εναν διαγωνισμο ενα κινεζικο 50αρι 4Τ injection μιλαμε δεν καιει σταγωνα του βαζεις 5 ευρω βενζινη κανεις 100 χιλιομετρα ,τερμα γκαζι, και ειναι πολυ πιο πανω απο την μεση !! αυτος ομως εχει 2 προβληματα, δεν εχει βγαλει τους κοφτες και δεν τραβαει πολυ σε ανηφορες!!για να καταλαβεται σε ανηφορα δικαβαλο παμε 25-35 χιλιομετρα και σε ευθεια τερμα γκαζι στα 500 μετρα υποθεση ειναι να εχει πιασει 45 δεν παει αλλο αν και πιστευω οτι και χωρις κοφτες δεν θα πηγαινε περισσοτερο μεχρι 60 λεει το κοντερ που τα πιανει σε μεγαλη κατηφορα που με ποδηλατο πας πιο γρηγορα ;P Για να μπουμε στο θεμα μας εγω θελω κατι που να μην ζοριζεται και δικαβαλο να ξεκιναει αμεσως και να 50αριζει για πλακα και να τελικιαζει στα 75 (και παραπανω δεν με χαλαγε) !! κοιταζα για rs-sx-rx της aprilia με μια αλλαγη στην ηλεκτρονικη πιστευω θα με πανε αυτα !! αλλα σε αυτην την περιπτωση θα ηθελα τιποτα καλυτερο πχ κιτ malossi 80 αρι που εχω δει παει παρα πολυ γρηγορα σχετικα!! για καρμπυλατερ νομιζω φορανε 26-30 :// εγω το θελω να κανω περιπου 35-45 χιλιομετρα καθε μερα αλλα δεν θελω να γινω κολλητος με αυτον που εχει στην γωνια το βενζιναδικο (ειδικα με τις τιμες που εχει τωρα η βενζινη) !! βλεπω οτι ειναι και 2Τ και λογικα εχουν μεγαλη καταναλωση ! ααα να σημειωσω οτι ειμαι και λιγο καγκουρακος θελω να κανω καμια σουζιτσα με το μηχανακι και σε καμια περιπτωση δεν θελω να παρω scooteraki !! εσεις τι μου προτεινεται ?

Y.Σ. Σε ενα χρονο το πολυ θα παρω κατι αλλο απλα το θελω τωρα για να πηγαινοερχομαι και για βολτες!θα ψαξω για μεταχειρισμενο μαλλον μεχρι 1000 ευρω οποτε μπορει να βρω κανενα πειραγμενο !! να το κοιταξω ή θα μου βγαλει προβληματα ?? και μεχρι ποσα χιλιομετρα να κοιταξω να εχει το μηχανακι ?

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Όταν αποφασίσεις αν θες οικονομία στη βενζίνη ή να πάει γρήγορα και να κάνεις σούζες μας το λες
    Give me fuel, Give me fire

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    αμα θες να κανεις καγκουριες με το ελαχιστο δυνατο κοστος σε βενζινη, παρε ενα bmx! αλλιως κοιτα για daytona dy50!
    το εχει ενας θειος μου, 3 χρονια δεν του εχει κανει τσικ! τα πλαστικα του ειναι ακομα σαν καινουριο, και τις προαλλες
    ερχομασταν απο σαλαμινα και τον ακολουθουσα με ενα 250 που εχω, στις ανηφορες δεν εδειχνε να ζοριζεται ιδιετερα
    για 50αρι και στις ευθειες στο δικο μου κοντερ ειδα μεχρι 65 χλμ! και δεν το πηγαινε τερμα!!

Νέο μέλος
    εχει ο κολλητος μου dy50 και που το ειδα δεν με ενθουσιασε και τοσο!! το sx 50 με φτιαγμενο μοτερ (κιτ μαλοσσι 80 ) και ενα 22αρι καρμπυλατερ ποσο θα καιει περιπου στα 100 χμ ?(πες οτι πηγαινω με σταθερη ταχυτητα 40-50 χιλιομετρα/ωρα) ://

αν ειναι να πηγαινεις με 40-50 ρε φιλε ποιος ο λογος να εχεις φτιαγμενο! τη τριπλη βενζινη απο μαμα θα καις! η φιγουρα κοστιζει ξερεις!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από monsterakias Προβολή μηνύματος
    ......εσεις τι μου προτεινεται ?.........
    ετσι οπως σε κοβω εγω προτεινω μαονι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μανιβελάτο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ετσι οπως σε κοβω εγω προτεινω μαονι.
    κλαίω..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Νέο μέλος
    μαμα τι καταναλωση εχει στα 100 χιλιομετρα ?

ποιο? το μαονι??

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    ποιο? το μαονι??
    το sx 50 με καρμπυλατερ 18 (νομιζω οτι εχει απο το εργοστασιο )

το sx 50 με καρμπυλατερ 18 (νομιζω οτι εχει απο το εργοστασιο )
    κοιτα! εγω προσωπικα, ξερω να σου πω τι καταναλωση εχουν τα δικα μου μηχανακια! αυτα εχω μετρησει! αυτα που λες μονο καποιος που τα εχει καβαλησει μπορει να σου πει! η αλλιως ψαξε τα τεχνικα χαρακτηριστικα στο google, και στην καταναλωση που δινει ο κατασκευαστης, προσθεσε αλλο ενα λιτρο και εισαι μεσα!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Δεν είσαι σπίτι και ρωτάς την μάνα σου από εδώ ..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    κοιτα! εγω προσωπικα, ξερω να σου πω τι καταναλωση εχουν τα δικα μου μηχανακια! αυτα εχω μετρησει! αυτα που λες μονο καποιος που τα εχει καβαλησει μπορει να σου πει! η αλλιως ψαξε τα τεχνικα χαρακτηριστικα στο google, και στην καταναλωση που δινει ο κατασκευαστης, προσθεσε αλλο ενα λιτρο και εισαι μεσα!
    το εχω googlarei το θεμα αλλα δεν βρισκω κατι !! για αυτο ρωταω εδω μεσα ://

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    το εχω googlarei το θεμα αλλα δεν βρισκω κατι !! για αυτο ρωταω εδω μεσα ://
    Βρίσκεις διάμετρο επί διαδρομή, βρίσκεις κυλινδρισμό, εφαρμόζεις τον νόμο του Bernoulli για ιδανικά ρευστά, βάζεις ένα "γκαζιάρικο" συντελεστή πλήρωσης, βρίσκεις την απαιτούμενη ποσότητα καυσίμου ανά κύκλο (μην ξεχάσεις τον αριθμό Avogadro), εφαρμόζεις τον νόμο του Poiseuille για το Ventouri που γουστάρεις στο καρμπυρατέρ, τραβάς και μια διαστατική και ομοιωματική ανάλυση για ισεντροπική ροή (μπορείς να αγνοήσεις τις γραμμές Fanno), ρωτάς τον βενζινά σου πόσο πάει το λίτρο και καθάρισες...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Scooter 50αρι
    από dida στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2006, 19:13
  2. Μεταχειρισμένο δίχρονο 50άρι
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2006, 16:11
  3. Λυση στο οικονομικο προβλημα της Ελλαδος