Αν δε την προλάβαιναν τίποτα παράξενοι ΠΡΙΝ φτάσουν οι "αρχές"...
Ρε σεις..κουλάρετε λίγο... Ούτε την "σκαπούλαρε", ούτε "καθάρισε με 16 χιλιάρικα" όπως φωνάζετε.
Απλά ΔΕΝ προφυλακίστηκε... Είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - προφανώς δεν κρίθηκε ύποπτος φυγής. Φαντάζομαι ότι ασκήθηκε η ποινική δίωξη και θα ακολουθήσει το δικαστήριο. Και εννοείται ότι πέρα από τα ποινικά θα ακολουθήσουν και οι αστικές διώξεις απο την πλευά των παθόντων... Αυτή είναι η διαδικασία και υπάρχουν και νομικοί εδώ μέσα που μπορούν να σας τα εξηγήσουν καλύτερα...
Και για να σας προλάβω - δεν τα γράφω από διάθεση να τον δικαιολογήσω...Την έχει μαμήσει και του αξίζει... Απλά, λίγη ψυχραιμία πριν βγάλουμε συμπεράσματα και εξαπολύσουμε βολές δεν είναι κακή...
Και γιά να δωθούν τα 16 χιλιάρικα, μαρούλι υπάρχει.....
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Προφανώς αντιλαμβάνεται (έστω) και τώρα τη διαφορά. Άλλο αυτό που έγγραφες πριν, άλλο αυτό που έγγραψες τώρα. Μην μας την λες όμως κιόλας για το δικό σου λάθος. Τέσπα δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε.
Τελευταία τροποποίηση από sergiosm; 14/07/2012 στις 22:18.
Η εγγύηση δεν δίνεται απαραίτητα με μετρητά, μπορεί να δωθεί και εγγυητική από τράπεζα. άσε που κατά κανόνα δίνεται προθεσμία για να δωθεί.
γελαω με σας.ξεχασατε τις μαλακιες πουχουμε ολοι κανει κ που απο τυχη δεν ειμαστε στη θεση του.μαλακιες δεν μπορω να ακουω.κουλαρεται αδεκαστοι ελληναραδες.ετυχε .αν εχεται αστικους θυμους τραβατε για δουλεια η παψτε να ψηφηζεται τους ιδιους μαλακες,.αιντε τζους τωρα μομολα!
γεροξεκουτης
επειδή σοβαρή απάντηση δε γίνεται να σου δώσω με αυτά που γράφεις πάρε μόνο αυτό:
^^trolling is art
να σε κανουμε δικαστη κ κυβερνητη αφου εισαι τοσο δικαιος κ τιμιος`!ψηφηζω ναι λοιπον σε σενα κ προτεινω να κατεβης στι εεπομενες εκλογες!κρατα γερα μαρκο μποτσαρη!![]()
γεροξεκουτης
για κάποιο λόγο έχεις χάσει την ψυχραιμία σου. το να θέλει κάποιος να είναι τίμιος και δίκαιος δεν τον κάνει αυτόματα και άρχοντα του παιχνιδιού. η εξουσία και η πολλή δύναμη διαφθείρει. προτιμώ να κάνω καλύτερη την καθημερινότητά μου και των συνανθρώπων μου με απλά πράγματα που περνάνε από το χέρι μου και που δε χρειάζονται παράσημα και αξιώματα.
κρατάω γερά πάντως είναι η αλήθεια. και σου προτείνω και σένα το ίδιο. καλημέρα![]()