φρέσκος στο forum και με φρέσκο μηχανάκι καλώς σας βρήκα!
πρόσφατα πούλησα ένα honda steed 400 σε καλή κατάσταση αλλά για τα χρονάκια του είχε αρχίσει να δείχνει τα προβλήματά του...και την θέση του πήρε ένα suzuki bandit 400 - ξέρω, ξέρω, μη βρίζετε...
όταν πήρα το μηχανάκι δούλευε ρολόι, άρπαζε από τις χαμηλές και λύσσαγε ψηλά, παραδόξως έχει κόκκινο καπάκι αλλά δεν είναι το vc
έβαλα μια σκατοβενζίνη (επιβεβαιωμένο από τον κολλητό με sym gts300 evo του κουτιού) και άρχισε να κάνει κόλπα μέχρι που ξελίγωσα την μπαταρία...
γδύθηκε, άλλαξα τις βενζίνες στο ντεπόζιτο (και μου κόστισε κάτι γρατζουνιές στο φρεσκοβαμμένο ντεπόζιτο γαμ...) και άλλαξα και μπουζί (ngk cr8ek) έστειλα και την μπαταρία στον φορτιστή...
σε μια πρόχειρη απόπειρα να την δουλέψω λίγο με καλώδια και ρεύμα από άλλη μπαταρία όμως, φάνηκε να μην αρπάζει ένας κύλινδρος...θα το επιβεβαιώσουμε στο άμεσο μέλλον
επίσης στο λύσιμο βρήκα την υποπίεση από το καρμπυρατέρ χύμα και όχι στο ντεπόζιτο, και το φίλτρο αέρος λείπει από το φιλτροκούτι...
ζητείται από γνώστες και μόνο να προτείνουν συνεργείο ή μηχανικό που να μην με διώξει (έγινε και αυτό) και να έχει εμπειρία στο μηχανάκι για να μπορώ να συνεννοηθώ χωρίς να κλάψω λεφτά που δύσκολα βγαίνουν...
ακολουθούν και μερικές φωτό της μηχανής