Σελίδα 13 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Για εξηγα γιατι ρε προεδρα, γιατι και εγω ετσι το καταλαβα (οχι για τα σκεπης)
    Όντως δεν θα αφορά (απ' ότι ακούγεται, και απ' ότι προσπάθησε να κάνει η τρόϊκα στη πορτογαλία) τα ΦΒ μέχρι 10 Kw όπως αυτά στις στέγες...
    και δεν προβλέπεται στο μεσοπρόθεσμο που ψηφίστηκε προχθές.

Αυτό που θα κάνουν είναι να βάλουν μία έκτακτη εισφορά ή τέλος παραγωγού ηλεκ. ενέργειας για δύο χρόνια.
    Το ύψος της εισφοράς θα το δούμε μέχρι τέλος του χρόνου.

και -επιτέλους - δείχνει να προσπαθούν να βάλουν μια τάξη στο θέμα των αδειών, όπου γίνεται της πόπης.
    Τώρα το αν θα τα καταφέρουν, ή αν κάπου στον δρόμο αρχίζουν να κάνουν τα χατίρια του ΤΕΕ ή κάποιον άλλων ...θα δείξει ....!!!!

Αυτό που πάντως ΠΡΕΠΕΙ να γίνει, είναι να σταματήσει ο ΑΔΜΗΕ να μπαίνει "μέσα" (περίπου 400 μύρια) από τα ραντιέρικα λεφτά που βγάζουν μερικοί, και τα οποία τα πληρώνουμε εγώ και σύ μέσω του τέλους ΑΠΕ στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Περισσότερα και ψυλιασμένα στο φίλο μου τον τέκιο ....εδώ και εδώ
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    Εσύ είσαι το ρεμάλι που με σχολιάζει στο τέκι ρε;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Νικόλα & Spyrako35:

Πρώτα απ΄όλα τα χυμμένα μυαλά και τα άντερα σε τροχιά, είναι εύκολο να τα λες και να τα φαντάζεσαι ότι θα συμβούν σαν ταινιά για το Βιετνάμ, αλλά δυστυχώς δεν θα έχει επική μουσική στο background, ούτε καλή φωτογραφία, θα πονάει πολύ και στην τελική ποιος τη γαμεί την υστεροφημία; Στο βρώμικο πεζοδρόμειο της Πανεπιστημιού θα πέσεις, ανέμεσα σε πατημμένες τσίχλες, ροχάλες και στρώμματα καυσαεριογλίτσας, πολύ πιθανόν να σου κοστάρουν και την ταμπέλα του ταραξιά κουκουλοφόρου και να σε μνημονεύουν για πάντα ως τέτοιο... αν σε ενδιαφέρει βέβαια η υστεροφημία όπως έγραψα. Και στον εμφύλιο, τα αμούστακα που γίνανε λίπασμα καλές προθέσεις είχαν ένθεν και ένθεν, το πιστεύανε αυτό, είμαι σίγουρος. Δεν ήταν αρχίδια. Αλλά τώρα λέμε τζάμπα πήγανε, εκτός από τους πορωμένους που περιφέρουν τα κουφάρια και τη μνήμη τους ακόμα, για να δικαιολογήσουν τα αδιακαιολόγητα.

Θέλω να πω προβάλλουμε το πιο δύσκολο και ανοήτο σενάριο ως τη μοναδική λύση, ενώ το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου (πόσο δύσκολο είναι να μην πας στη δουλειά; ή να μης καταθέσεις τα λεφτά σου στους ραγιάδες; ) το κάνουμε να φαντάζει βουνό. Επί της ουσιάς λοιπόν είναι πολύ πιο εύκολο και αποτελεσματικό αυτό, από το να τη δούμε Guerilla της Καρύτση. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αν κάτι βολέυει τους "άλλους" είναι αυτό ακριβώς. Εντάσεις, σκοτωμοί και χάος. Άσε που από αστικό ανταρτοπόλεμο, έχουμε τόσες γνώσεις όσες μας επέτρεψε το Medal of Honour να αποκτήσουμε. Δεν είναι όμως αυτό η χειρότερη απώλεια και έλλειψη... είναι το ότι όσο εμείς μαλακιζόμασταν με τσαλαβούτες στην ευμάρεια ως χαρούμενοι ιθαγενείς, οι "'αλλοι" επαγρυπνούσαν. Όχι δεν ήταν σχέδιο, απλά χρόνια στο κουρμπέτι οι τύποι ξέρουν τι κάνουν, έχουν φάει και αυτοί τα μούτρα τους αλλά μάθανε μη νομίζεις, τους βγαίνει ως επίκτητο ανντανακλαστικό πλέον...

Να σου λοιπόν η πλήρης απαξίωση όλων των συλλογικών δράσεων προάσπισης των λαϊκών συμφερόντων (συνδικάτα κτλ), να σου η πλήρης αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού με την αναγωγή της ιδιοτέλειας και του οπορτουνισμού σε κυριάρχη τάση, να σου η μαζική αποβλάκωση, να σου η έλλειψη εμπιστοσύνης προς όλους και όλα. Στην παραπάνω πρόταση έγραψα "λαϊκών συμφερόντων" και -παραδεχτείτε το!- ακούσια κάνατε Παπαρηγικούς συνειρμούς. Δεν μου κάνει εντύπωση και εγώ έτσι είμαι. Εκείνος ο Αλκίνοος τραγούδαγε "Με τόσα ψέμμτα που ντύθηκαν οι λέξεις, πως να στο πω το σ΄αγαπώ να το πιστέψεις" και οκ, καψούρα εξέφραζε ο άνθρωπος, αλλά αν κάνεις την αναγωγή στην πολιτική, έχει τεράστιο δίκιο. Έχουν ευτελιστεί τα πάντα και αυτό είναι άλλη μια νίκη δική τους. Λέξεις όπως πατρίδα, ελευθερία, σημαία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνία, ηθική, εργατική τάξη κ.ο.κ. έχουν τόσο ανούσια πιπιληθεί από διάφορους όλα αυτά τα χρόνια, έχουν ξεστομιστεί κατ΄επανάληψη κενές από περιεχόμενο, έχουν καπηλευτεί, οικειοποιηθεί, τσαλπατηθεί, που χάσαν οποιαδήποτε σημαίνουσα και εννοιολογική αξία. Σημαίνουν κάτι άλλο πλεόν. Πατρίδα και σημαία είναι της Χρυσής Αυγής copyright, εργατική τάξη, πλουτοκρατία κτλ ανήκουν στο ΚΚΕ. Ομοίως όταν στο κυνοβούλιο (ναι με "υ") ο κάθε μαλάκας ξεστομίζει λέξεις όπως ηθική, αξία, πρόοδος, ελευθερία, δημοκρατία, όχι μόνο τους κάνει έκπτωση, τις δίνει τζάμπα σε τιμές το αφεντικό τρελάθηκε. Οι λέξεις είναι ιδέες και οι ιδέες δεν τους αρέσουν, θέλουν έιτε να τις διαστρεβλώσουν, είτε να τις αφανίσουν... παράδειγμα... πόσοι απο εσάς θα πηγαίνετε σε πορεία κραδαίνοντας μια ελληνική σημαία;... πόσοι από εσάς θα διαδηλώνατε για τα εργασιακά δικαιώματα φωνάζωντας "εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι ο μόνο δρόμος είναι αντίσταση και πάλη;"

Πως λοιπόν θα βγει ο τύπος, η ομάδα ανθρώπων, το κίνημα, η δράση που θα εμπιστευθούμε όλοι εμείς, όταν θα χρησιμοποιεί αυτές τις κούφιες λέξεις για να μας πείσει; Πως θα ανακτήσουμε την έλλειψη εμπιστοσύνης για τον διπλανό μας και για τους γύρω μας στο σύνολο;

Το μόνο που μπορέι να γίνει, είναι να αλλάξουμε εμείς. Σήμερα εσύ, αύριο εγώ, μεθάυριο ο άλλος. Θα την πατήσουμε σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και όταν θα έχουμε γίνει πολλοί και ο αριθμός μας είναι μεγαλύτερος της κρίσιμής μάζας, θα αλλάξουν και οι άλλοι.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Όντως δεν θα αφορά (απ' ότι ακούγεται, και απ' ότι προσπάθησε να κάνει η τρόϊκα στη πορτογαλία) τα ΦΒ μέχρι 10 Kw όπως αυτά στις στέγες...
    και δεν προβλέπεται στο μεσοπρόθεσμο που ψηφίστηκε προχθές.

Αυτό που θα κάνουν είναι να βάλουν μία έκτακτη εισφορά ή τέλος παραγωγού ηλεκ. ενέργειας για δύο χρόνια.
    Το ύψος της εισφοράς θα το δούμε μέχρι τέλος του χρόνου.

και -επιτέλους - δείχνει να προσπαθούν να βάλουν μια τάξη στο θέμα των αδειών, όπου γίνεται της πόπης.
    Τώρα το αν θα τα καταφέρουν, ή αν κάπου στον δρόμο αρχίζουν να κάνουν τα χατίρια του ΤΕΕ ή κάποιον άλλων ...θα δείξει ....!!!!

Αυτό που πάντως ΠΡΕΠΕΙ να γίνει, είναι να σταματήσει ο ΑΔΜΗΕ να μπαίνει "μέσα" (περίπου 400 μύρια) από τα ραντιέρικα λεφτά που βγάζουν μερικοί, και τα οποία τα πληρώνουμε εγώ και σύ μέσω του τέλους ΑΠΕ στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Οταν εκανε καποιος με επενδυση με "σιγουρο" εισοδημα ΤΟΣΑ, και του ερχεται το κρατος να βαλει εκτακτη εισφορα (αναδρομικα κιολας) για 2 χρονια, το οποιο υψος δε καθοριζεται (προφανως δε θα βαλουν 10 ευρω το μηνα ) τοτε προφανως τον ηπιαν.

Εγγυημενες αποδοσεις και ταΡχ/ μου κουνιουνται.

Φουσκα ηταν που περιμεναμε να σκασει με τον εναν ή αλλον τροπο...και εσκασε
    Τεσπα

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    ποιός ο λόγος να φοβόμαστε; σε τι μας εξυπηρετεί ο φόβος; ή μάλλον, εξυπηρετεί εμάς ο φόβος; και ποιός ο λόγος να τους πιστεύουμε;

αν είμαστε τώρα τρομαγμένοι, σε 2-3 μήνες θα πάθουμε ομαδική κρίση πανικού; από πότε φοβάται ο έλληνας;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Νικόλα & Spyrako35:...
    ...θα αλλάξουν και οι άλλοι.
    Είπα κάτι αντίθετο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Νικόλα & Spyrako35:

Το μόνο που μπορέι να γίνει, είναι να αλλάξουμε εμείς. Σήμερα εσύ, αύριο εγώ, μεθάυριο ο άλλος. Θα την πατήσουμε σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και όταν θα έχουμε γίνει πολλοί και ο αριθμός μας είναι μεγαλύτερος της κρίσιμής μάζας, θα αλλάξουν και οι άλλοι.
    @Χυμ
    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η αλλαγή των ανθρώπων θα είναι προς το καλύτερο ?
    (ότι νομίζει ο καθένας «καλύτερο»)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    @Χυμ
    προφανώς αισιοδοξεί (όπως και εγώ άλλωστε) οτι οι αναποδιές που θα μας έχουν τύχει και οι κακουχίες από τις οποίες θα έχουμε περάσει μέσα από όλη αυτή την διαδρομή θα μας αναγκάσουν από μόνες τους η αλλαγή μας να είναι προς το καλύτερο....

εεεεεεε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Εσύ είσαι το ρεμάλι που με σχολιάζει στο τέκι ρε;

Μπααααα...εκεί μέσα δε με παίρνει....έχουν μεγάλο στόμα .....δε παίζονται λέμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    @Χυμ
    Τίποτα απολύτως... και μη σου πω ότι είμαι κάργα απαισιόδοξος πλέον. Πιστεύω δε, ότι αν αύριο με ένα μαγικό τρόπο τελείωνε η φάση και ξαφνικά όλα γινόντουσαν επιπέδου 2004, περισσότερο κόσμο απο κάθε άλλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, θα είχαν οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών... εκεί να δεις σφαγές για την ανάκτηση των "κεκτρημένων" μερτσεντέ, SUV και supersport, θα ποδοπατιόντουσαν! Δυστυχώς αν μας πήρε 30 χρόνια για να γίνουμε έτσι όπως γίναμε, θέλει τουλάχιστον Χ2 τα χρόνια αυτά για να ισιώσουμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Οταν εκανε καποιος με επενδυση με "σιγουρο" εισοδημα ΤΟΣΑ, και του ερχεται το κρατος να βαλει εκτακτη εισφορα (αναδρομικα κιολας) για 2 χρονια, το οποιο υψος δε καθοριζεται (προφανως δε θα βαλουν 10 ευρω το μηνα ) τοτε προφανως τον ηπιαν.

Εγγυημενες αποδοσεις και ταΡχ/ μου κουνιουνται.

Φουσκα ηταν που περιμεναμε να σκασει με τον εναν ή αλλον τροπο...και εσκασε
    Τεσπα
    Κάτι για 25% στον τζίρο λένε....

κοίτα ...με τον νόμο της Μπιρμπίλως και με 0,55 την kwh δεν ήταν επένδυση...ήταν ληστεία ...
    χώρια το εμπόριο αδειών, χώρια τα λαδώματα για να φέρει η ΔΕΗ δίκτυο δίπλα στο χωράφι του κολλητού του βουλευτή, χώρια ότι κόβαν την ελιές και έβαζαν πανέλα, χώρια..χώρια..χώρια......

Αυτοί που τάβαλαν πριν 5-6 χρόνια τάβγαλαν τα λεφτά τους ...οι υπόλοιποι απλά θα περιμένουν για απόσβεση και κέρδη περισσότερο.......

παρόλα αυτά, ακόμα και με 0,25 την kwh και με τις τιμές που θα πάνε τα πανέλα σε κάνα 6μηνο (γιατί οι Κινέζοι και οι Γερμανοί δεν μπορούν να τα χωρέσουν όλα όσα έχουν στοκάρει στον κ@λο τους) θα εξακολουθήσει να είναι ελκυστική ως επένδυση

Ειδικά με τα λαμόγια τους Γερμανούς πέφτει γέλιο......πήγαν να κλέψουν με το Desertec τους αραπάδες δεν τους βγήκε....πήγαν να κλέψουν με το Helios εμάς...δεν τους βγήκε....θα δεις ...σε λίγο θα τα δίνουν σαν τις πίτσες...1+1 δώρο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Κάτι για 25% στον τζίρο λένε....

κοίτα ...με τον νόμο της Μπιρμπίλως και με 0,55 την kwh δεν ήταν επένδυση...ήταν ληστεία ...
    Ακριβώς...
    Μόνο που τα λάφυρα της ληστείας τα πληρώνουμε όλοι μας...
    Συμβουλή προς ναυτιλομένους
    Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στον λογαριασμό της ΔΕΗ (ναι σε αυτούς τους μοντέρνους μονόφυλλους...) στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις πόσα ευρουλάκια είναι όλες αυτές οι κοροιδιλίστικες ΑΠΕ, ΥΚΩ κλπ . Προσθέστε και κάτι "καραμπινάτες ληστείες" υπέρ ΕΡΤ, ΤΑΠ, ΕΕΤΗΔΕ κλπ και δείτε τι νούμερο αθροίζουν... Θα δείτε ότι τελικά το ρεύμα είναι πολύ φθηνότερο απ' ότι νομίζετε - το κράτος μας είναι ακριβό
    Στην υγειά των κορόιδων

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Όμορφα πράγματα... Του ήρθε του ΚΚΕ να βγάλει βίντεο να καταγγείλει τους νεοναζί και να μας πείσει ότι είναι νεοναζί οι νεοναζί. Λες και όποιος ήταν να το καταλάβει δε θα το είχε καταλάβει ήδη. Το βίντεο του κόμματος περίμενε να του το πει.
    Άντε να πέσει κανά χαστούκι πάλι, να σηκώσει κανά χέρι ο Μιχαλολιάκος να πάρει αέρα η μασχάλη του, να ειπωθεί κανά "Ουγούρθουτου!!!" από κανά καραφλοκόρακα και με τούτα και με κείνα θα φτάσουν το 18% τα χρυσά αυγά.
    Και εις άλλα με υγεία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Οι πιο συστεμικοί απ΄όλους είναι οι -και καλά- δυο πιο αντισυστεμικοί της Βουλής...

Μαλακιές τούμπανο και αρχ*δια καπαμά... ναι αυτοί ειναι της Χρυσής Αυγής το ξέρουμε... το ΚΚΕ τι προσπαθεί τώρα; Για λόγους ιστορικής αλήθειας και για το γαμώτο της υπόθεσης, γιατι δεν κάνει μια αναΔρομή το ΚΚΕ και στην δική του ιστορία; Γιατί δεν μιλάνε για τα γκούλαγκ, τα δικά τους στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις μαζικές εξοντώσεις αντιφρονούντων που συνέβαιναν εκεί; 38.000 Έλληνες πέθαναν στη Σιβηρία! Γιατί δεν μας λένε για τον μεγάλο τιμονιέρη και το πόσους καθάρισε στην Λαϊκη "Δημοκρατία" της Κίνας; Γατί όλοι οι άλλοι είναι "επεκτατικοί ιμπερεαλιστές" και η ΕΣΣΔ όταν γαμούσε τους έρμους τους Αφγανούς το 80 όλοι κάνανε μόκο; Δεν είναι αισχρό και τρισάθλιο που η Κίνα θέλει να αφανίσει το Θιβέτ από το χάρτη; Ποιο; Το Θιβέτ!... το πιο φιλειρηνικό μέρος τους πλανήτη... και δώστου η Παπαρήγα να στέλενει συλλυπητήρια στη Β. Κορέα για το θάνατο του Κιμ Ιλ Γιούνγκ... αυτό είναι το πρότυπο τους δηλαδή... η Β. Κορέα, όπου γίνονται τέρατα στο όνομα του υπαρκτού σοσιαλισμού!

Σου λέει όμως το ΚΚΕ, πόλωση και εγώ να είμαι στην απ έξω; Ντροπή! Αλλά δυστυχώς πέρασαν οι καλές εποχές Αλέκα...

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ