καλησπερα χρηστο μαλλον αυτη μου αρεσει ....την εχεις με καμια φωτο πανω στην μηχανη τελιωμενη να φαινεται ολη η μηχανη???
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ....ΟΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΠΛΑΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ XT ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CBF ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ( ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ....
ΧΡΗΣΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤ ...ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ..ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΩ ΓΙΑΥΤΟ ΟΧΙ ...ΚΑΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΘΕΛΕΙ 190 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ....ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ....ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ : ΟΙ ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ![]()
τετοια μου γραφετε........και με λιωνετε.....!!!!και μου δινεται κουραγιο.....να συνεχιζω με ακομα μεγαλυτερη δυναμη.......παρα τον κοπο καιι την κουραση...........τιποτα αλλο......παρα μονο ταπεινα και ειλικρινα ευχαριστω παιδια........κιαν εχω αργησει και καθυστερησει....και ταλαιπωρησει καποιους...........τις ειλικρινες συγνωμες μου.....!!!!!ανθρωποι ειμαστε.......!!!
ride fast stay young!!!
αυτην που εχεις αβαφτη.ποστ 502 ..που εχεις και το καλουπι....
παντως με μικρες μετατροπες θα την ταιριαξουμε και στο 400νικο.....!!
ride fast stay young!!!
Αυτη μου αρεσει πολυ...Σου εχω στειλει π.μ αλλα δεν μου απαντησες...
Catch me if you can
οκ,παιδια...τωρα το ξεμπερδεψα.,μιλαμε με δυο ατομα για το ιδιο κοματι..!οκ,θα βγαλουμε ακρη,ενα καλουπι υπαρχει ετοιμο οποτε θελουμε κιενα αντιγραφο...οκ,θατα πουμε...να ψαχνω μηχανακι για τη δουλεια δηλαδη...