Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: μην με ρωτατε αν δεν συμετεχετε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της FRAGISCOS
    Τι να πω.....
    Πιστευω πως εδω μεσα ειμαστε μια παρεα,καποιοι περισσοτερο,καποιοι λιγοτερο γνωστοι μεταξυ τους.
    Καποιοι περισοτερο καποιοι λιγοτερο ενεργοι....(binzis χαρηκα με το πστ σου,νομιζα πως ειχες αποχωρησει εντελως)
    Σπυρο ανεβασες τον πηχη πολυ ψηλα. Λογικο καποιοι (πολλοι)να ζηταν πληροφοριες απο σενα και το Χρηστο,καταλαβαινεις.
    Τα θρεντ σου ειναι ''εγκυκλοπαιδειες'',και σιγουρα αυτοι που θελουν καποιες επιλπεον πληροφοριες να σε 'ζαλιζουν'' με πμ.
    Δικαιωμα σου νομιζω να απαντας η οχι,δικαιωμα του καθενος να ποσταρει η οχι.
    Μη δινεις σημασια,να ξερεις πως αυτοι που καταλαβαινουν,μιλανε και ξερουν.................

Καλη χρονια σε ολους

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Μου είχε ξεφύγει αυτό το θρεντ ,αλλά διαβάζοντας το πραγματικά στενοχωρήθηκα!!
    Στενοχωρήθηκα από το πόσο ελαφρά και εύκολα κάποιοι κρίνουν κάποιον!! και πόσο εύκολα εξαπολύουν χαρακτηρισμούς που δεν ισχύουν για κανένα λόγo.
    Αν κάποιος κάτσει και ψάξει το φόρουμ θα δει ότι ο Σπύρος είναι κάθε άλλο από κρυψίνους ,από ιππεας καλαμιού ή ότι άλλο.
    Οποίος του έχει ζητήσει πληροφορία την έχει δώσει ,και όχι μόνο αλλά και αυτοκόλλητα κλπ ότι μπορούσε .
    Απλά ζήτησε κάτι ,καλώς η κακώς δεν θα το κρίνω ,είναι όμως δικαίωμα του να το ζητήσει .
    Με προβλημάτισε όμως η προσωπική επίθεση στο πρόσωπο του ,και η τροπή που έχει πάρει το θρεντ!!
    Είναι κρίμα ένας άνθρωπος που έχει γράψει δεκάδες ανακατασκευές ,εκατοντάδες σελίδες ,αναλυτικότατα how to να αντιμετωπίζεται έτσι .
    Αυτά από μένα καλή συνέχεια!!!
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Παλαιό μέλος Το avatar του/της FRAGISCOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv9cvk Προβολή μηνύματος
    Μου είχε ξεφύγει αυτό το θρεντ ,αλλά διαβάζοντας το πραγματικά στενοχωρήθηκα!!
    Στενοχωρήθηκα από το πόσο ελαφρά και εύκολα κάποιοι κρίνουν κάποιον!! και πόσο εύκολα εξαπολύουν χαρακτηρισμούς που δεν ισχύουν για κανένα λόγo.
    Αν κάποιος κάτσει και ψάξει το φόρουμ θα δει ότι ο Σπύρος είναι κάθε άλλο από κρυψίνους ,από ιππεας καλαμιού ή ότι άλλο.
    Οποίος του έχει ζητήσει πληροφορία την έχει δώσει ,και όχι μόνο αλλά και αυτοκόλλητα κλπ ότι μπορούσε .
    Απλά ζήτησε κάτι ,καλώς η κακώς δεν θα το κρίνω ,είναι όμως δικαίωμα του να το ζητήσει .
    Με προβλημάτισε όμως η προσωπική επίθεση στο πρόσωπο του ,και η τροπή που έχει πάρει το θρεντ!!
    Είναι κρίμα ένας άνθρωπος που έχει γράψει δεκάδες ανακατασκευές ,εκατοντάδες σελίδες ,αναλυτικότατα how to να αντιμετωπίζεται έτσι .
    Αυτά από μένα καλή συνέχεια!!!

Συμφωνω απολυτως!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από FRAGISCOS Προβολή μηνύματος
    .(binzis χαρηκα με το πστ σου,νομιζα πως ειχες αποχωρησει εντελως)

Κι εγώ το ίδιο, ίσως να είναι η μοναδική χαρούμενη νότα του νήματος!!!

Καλή χρονιά κι από μένα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Νικος χρ.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kerasaki Προβολή μηνύματος
    Δε γραφω συχνα αν και μπαινω εδω μεσα σχεδον καθε μερα απο το 2004 που ειμαι γραμμενος, αυτο που θελω να πω ειναι οτι καποτε ημουν γραμμενος στο φορουμ της renault μιας και εχω ενα clioIII αλλα δεν κουβαλουσα την ιδια τρελα με τα παιδια που συμμετειχαν στο φορουμ, το αγαπω το αυτοκινητο μου και το προσεχω οσο μπορω(το παθος μου βεβαια ειναι οι μηχανες) και αρα θελω να ενημερωνομαι για το συγκεκριμενο μοντελο(νεα,βλαβες, αντιμετωπιση προβληματων κτλ.)
    Αυτο που με ξενερωσε μια μερα ειναι που ειδα οτι εχασα την προσβαση σε πολλα θρεντ με τη δικαιολογια απο τους αντμινς οτι δεν ημουν αρκετα ενεργο μελος,φυσικα διεγραψα το λογαριασμο μου, οχι απο αντιδραση του στυλ κοιταξτε τι θα παθετε τωρα αλλα γιατι απλουστατα δεν ειχε τπτ να μου προσφερει πλεον και δεν υπηρχε πιθανοτητα να γινω κατι που δεν ειμαι μονο και μονο για να εχω προσβαση.
    Με τις ανακατασκευες του Σπυρου ταξιδευουμε σε αλλες εποχες ολοι οσοι ασχολουμαστε με το μαγικο κοσμο της μοτοσυκλετας, δεν ξερω τι παραπονο ακριβως εχει και τι ενιωσε οταν ανοιξε το συγκεκριμενο θεμα αλλα θα πω αυτο που νιωθω και το θεωρω αδικο να μας βαζει στο περιθωριο ολους εμας που δεν εχουμε ανταποκριθει στις ανακατασκευες του αλλα τις διαβαζουμε με τεραστιο ενδιαφερον.Δεν θυμαμαι να εχω ζητησει καποια βοηθεια απο εσενα Σπυρο και συγχωρεσε με αν εχω αδικο αλλα να ξερεις οτι σε διαβαζει και σε θαυμαζει για το μερακι σου πολυς κοσμος κι ας το αγνοεις εσυ
    +1000
    αν και καταλαβαινω γιατι λες αυτο που λες.ακομα και η γυναικα ξερει τον σπυρο με τις ανακατασκευες! οπως και πολλα αλλα παιδια απο δω μεσα που ειναι ενεργα κοματια αυτου του φορουμ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ακομα συνεχιζει ετουτη η κουβεντα?Τι κριμα τελικα οντως εχουμε τεραστια αποσταση απο τους μοτοσυκλετιστες του εξωτερικου,Μια δυσκολη χρονια φευγει σε λιγες ωρες και αντι να μοιραζομαστε ιδεες ευχες κτλ κτλ μπαινουμε σε διαδικασιες μιζεριας ποιος δεν χειροκροτηθηκε ποιος μοιραστηκε ποιος κοκορευτηκε.Νομιζω πως οτι ποσταρει καποιος στο νετ γενικα ετσι και αλλιως το μοιραζεται free,αυτο ειναι που προσφερει το νετ,προσφερεις πληροφορια και την μοιραζεσαι αφιλοκερδος γιατι γουσταρεις να το κανεις..Εχω βρει εχω φτιαξει πραγματα απο το ADV δεν ποσταρα ποτε αλλα το χειροκροτω γιατι εχουν το πνευμα του να μοιραζονται απο την βολτα την πατεντα μεχρι και τα εξαρτηματα,ακομα και η "φιλανθρωπια" δεν ισχυει οταν διατυμπανιζεται.Κανει ο καθενα οτι πρεπει ή οτι βγαινει απο μεσα του χωρις ανταλαγματα ,οι εκμεταλευτες σιγουρα υπαρχουν και θα υπαρχουν αλλα ανετα τους πετας στο περιθωριο.Συνεχεια λεμε οτι εμεις και καλα ειμαστε μοτοσυκλετιστες και οτι διαφερουμε απο τους κοινους ανθρωπους..τριχες ειμαστε εγωιστες που προσπαθουμε να ειμαστε σε μια αγελη και μολις μπουμε στην ομαδα γρηγορα παλι προσπαθουμε να διαφερουμε απο τους υπολοιπους της αγελης..
    Ελπιζω να καταφερουμε ολοι να βελτιωσουμε τους ευατους μας Καλη Πρωτοχρονια παιδες!
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kerasaki Προβολή μηνύματος
    Με τις ανακατασκευες του Σπυρου ταξιδευουμε σε αλλες εποχες ολοι οσοι ασχολουμαστε με το μαγικο κοσμο της μοτοσυκλετας, δεν ξερω τι παραπονο ακριβως εχει και τι ενιωσε οταν ανοιξε το συγκεκριμενο θεμα αλλα θα πω αυτο που νιωθω και το θεωρω αδικο να μας βαζει στο περιθωριο ολους εμας που δεν εχουμε ανταποκριθει στις ανακατασκευες του αλλα τις διαβαζουμε με τεραστιο ενδιαφερον.Δεν θυμαμαι να εχω ζητησει καποια βοηθεια απο εσενα Σπυρο και συγχωρεσε με αν εχω αδικο αλλα να ξερεις οτι σε διαβαζει και σε θαυμαζει για το μερακι σου πολυς κοσμος κι ας το αγνοεις εσυ
    Έτσι είναι...
    Σπύρο συνέχισε να προσφέρεις αυτο που μας προσφέρεις ΌΠΩΣ θέλεις....
    Εγω προσωπικα λάτρευε τις μηχανές ....
    Τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου με 2 παιδια και χίλια ζόρια δεν έχω μηχανάκι και ψάχνω απελπισμένα μια αφρικανα να με ....¨ολοκληρωσει ¨....

Μας αρέσουν αυτα που διαβάζουμε.....
    Απο τις ανακατασκευες τις δικιες σου.....και όλων των άλλων ( ξέρετε ποιοι είστε εσεις !!!!)....
    Απο τα ταξιδιωτικά κάποιων άλλων......( πάλι γνωρίζετε ποιοι είστε...)...
    απο τις εμπειρίες κάποιων άλλων .......

Σας αγαπάμε, σας γουστάρουμε..........
    Επειδη μας τα έφερε η ζωή να κυκλοφόραμε με ένα modenas 125. C. C. ......μην μας στερησετε και εσεις τ υπόλοιπα....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Το επιχείρημα ''δεν με χειροκροτάνε, άρα χάνεται το θέμα'' δεν ισχύει. Ίσα-ίσα στα πολλά χειροκροτήματα, είναι που γίνεται μύλος ένα θέμα και δεν διαβάζεται.

Και στο ψυχολογικό της υπόθεσης: Δλδ για να καταλάβω, φτιάχνουμε ένα μοτό, γιατί γουστάρουμε να το φτιάχνουμε για εμάς, ή γιατί θέλουμε να εισπράξουμε χειροκρότημα σε ένα φόρουμ που θα το εκδώσουμε; Ποιό πάει πρώτο στις προτεραιότητες;

Από αυτό το ''αγνοώ όποιον δεν χειροκροτάει'' μπας και έχουμε το δεύτερο; Είναι ωραίο πράγμα αυτό τώρα; Ξέρω κι εγώ, εγώ ξέρω αγαπάμε κάτι γιατί το αγαπάμε, όχι γιατί αυτό που αγαπάμε μας φέρνει χειροκρότημα... Όταν αγαπάς κάτι, όχι χεσμένο το έχεις το χειροκρότημα, δεν σε ενδιαφέρει, δεν σε απασχολεί, δεν υπάρχει ΚΑΝ στο σύμπαν σου το χειροκρότημα...

Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, προσωπικά έχω ζητήσει να ΣΒΗΣΤΟΥΝ ''χειροκροτήματα'' μελών σε δικό μου πρότζεκτ, σε άλλο φόρουμ όχι εδώ, για να μείνει καθαρό το πρότζεκτ, και από 4 σελίδες, να γίνει μία καθαρή.

Τέσπα, καθένας όπως το βλέπει από την θέση του, γούστο του και καπέλο του, και λόγος δεν χωράει.

Καλή συνέχεια...

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Το επιχείρημα ''δεν με χειροκροτάνε, άρα χάνεται το θέμα'' δεν ισχύει. Ίσα-ίσα στα πολλά χειροκροτήματα, είναι που γίνεται μύλος ένα θέμα και δεν διαβάζεται.

Και στο ψυχολογικό της υπόθεσης: Δλδ για να καταλάβω, φτιάχνουμε ένα μοτό, γιατί γουστάρουμε να το φτιάχνουμε για εμάς, ή γιατί θέλουμε να εισπράξουμε χειροκρότημα σε ένα φόρουμ που θα το εκδώσουμε; Ποιό πάει πρώτο στις προτεραιότητες;

Από αυτό το ''αγνοώ όποιον δεν χειροκροτάει'' μπας και έχουμε το δεύτερο; Είναι ωραίο πράγμα αυτό τώρα; Ξέρω κι εγώ, εγώ ξέρω αγαπάμε κάτι γιατί το αγαπάμε, όχι γιατί αυτό που αγαπάμε μας φέρνει χειροκρότημα... Όταν αγαπάς κάτι, όχι χεσμένο το έχεις το χειροκρότημα, δεν σε ενδιαφέρει, δεν σε απασχολεί, δεν υπάρχει ΚΑΝ στο σύμπαν σου το χειροκρότημα...

Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, προσωπικά έχω ζητήσει να ΣΒΗΣΤΟΥΝ ''χειροκροτήματα'' μελών σε δικό μου πρότζεκτ, σε άλλο φόρουμ όχι εδώ, για να μείνει καθαρό το πρότζεκτ, και από 4 σελίδες, να γίνει μία καθαρή.

Τέσπα, καθένας όπως το βλέπει από την θέση του, γούστο του και καπέλο του, και λόγος δεν χωράει.

Καλή συνέχεια...
    εχεις χασει το νοημα αρχηγε μου.ειτε γιατι δεν διαβαζεις τα post ειτε γιατι ετσι τα αντιλαμβανεσαι.
    προσωπικα δεν εχω αναγκη τα σχολια κανενος,εξηγησα τι σημαινει συμετοχη και δεν ενοω μονο στα δικα μου projects.
    διαβαστε προσεχτικα τι λεω,και αν χρειαστει θα ανοιξω ενα νεο thread με πραγματα που εχουν χαθει επειδη τα projects ειναι ανενεργα.
    δεν ειμαι επαγγελματιας και δεν ψαρευω πελατες.
    μενω μακρυα απο αστικο κεντρο και σχεδον κανεις δεν ξερει την ενασχοληση μου και την συμετοχη μου στο forum.
    ευτυχως γνωρισα χειροκροτητες απο ολη την ελλαδα και εγιναν καλοι μου φιλοι.

να ειστε σιγουροι οτι θα συνεχισω να χειροκροταω και να βοηθαω τις προσπαθειες οσων σεβοντε τον κοπο αλλονων .θα μπορουσα να μην γραψω τιποτα και να συνεχισω την ιδια πολιτικη στο θεμα των πμ.ηθελα ομως τα σχολια σας για να καταλαβω πως σκεφτοντε καποιοι...

καλη χρονια κυριοι να μας εχει καλα ο θεος να μπορουμε να αλλαζουμε αποψεις διαφωνοντας.υγεια ειναι αυτο.
    υγεια και ευτυχια σε ολο τον κοσμο,παντα ορθιοι...(τελος σχολιων απο μενα).............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αγαπητέ εν μοτώ αδελφέ Σπύρο...

Τσάμπα χαλάς τ' ακροδακτυλάκια σου να εξηγήσεις τον τρόπο σκέψης/λειτουργίας σου.
    Όσοι καταλαβαίνουν, δε χρειάζεται να διαβάσουν αυτό το thread...
    Όσοι δεν καταλαβαίνουν (ή δε θέλουν να καταλάβουν) όσα και να γράφεις θα σε θεωρούν ιππέα καλαμιών όπως έγραψε κι ο μπαρμπα-Χρήστος ...

Λογαριασμό μη δίνεις σε κανένα, κι αν θες να φιλτράρεις τις "ενοχλήσεις", κάνε χρήση των λειτουργιών του forum .
    Αν θες βοήθεια επί του τελευταίου, κάνε μια αίτηση με αριθμό πρώτου κώλου και σφραγίδα αρχιδιευθυντή.
    Εναλλακτικά τα λέμε με π.μ. ...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    εγω νομισα πως καταλαβα πως ο Σπυρος εννοουσε οτι αν εχεις μια μικρη χαζη ερωτησουλα η μια αποψη η κατι να πεις εστω και να σου φαινεται χαζο, διαβαζοντας μια ανακατασκευη η κατι παρομοιο πες το! θα χαρουμε να δουμε απαντηση σου.. οταν ανεβαζα την δουλεια στο pw 80 μου δεν εβλεπα απαντησεις.. ελεγα τι στο διαολο εχω ανεβασει 30 φωτο σερι και κανεις δεν βρεθηκε να τις δει? αμα ειναι να μην τους νοιαζει δεν με νοιαζει και μενα να ανεβασω τιποτε μια χαρα εεχω τα 12 μηχανακια μου και τα κοιταω μονος μου.. στο TZR γι'αυτο ειμαι πιο φειδωλος στις φωτο..

Σπυρο πολυ καλως και κανεις να αγνοεις μηνυματα ανενεργων.. εδω δεν ειναι μπλογκ να βλεπουνε κατεβατα... ειναι φορουμ για να συζηταμε.. αμα ειναι να γραφεις μονο εσυ στο θρεντ σου γιατι λεγεται φορουμ? εχουμε και μπλογκ.. σας στελνουμε κοινοποιηση στο FB κι ολα ωραια.. να το κλεισουμε το μαγαζι..

Αααα δλδ δεν σε ενδιαφέρει το χειροκρότημα, αλλά αγνοείς όποιον δεν χειροκρότησε. ΟΚ, λογικό ακούγεται... Και επιπλέον εγώ είμαι που αντιλαμβάνομαι περίεργα αυτά που γράφεις.

Το να σε χειροκροτούν είναι επίτευγμα, όχι υποχρέωση. Τέσπα, ψιλά γράμματα...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Αααα δλδ δεν σε ενδιαφέρει το χειροκρότημα, αλλά αγνοείς όποιον δεν χειροκρότησε. ΟΚ, λογικό ακούγεται... Και επιπλέον εγώ είμαι που αντιλαμβάνομαι περίεργα αυτά που γράφεις.

Το να σε χειροκροτούν είναι επίτευγμα, όχι υποχρέωση. Τέσπα, ψιλά γράμματα...

αν αναφερεσε σε μενα (που δεν νομιζω) συμφωνω μαζι σου. γι'αυτο και δνε μιλαω για χειροκροτημα αλλα για σχολια..

αν οχι θα το δει εν καιρω ο καταλληλος.

Απλά ανέφερε κάπου ο Άνθρωπος (Σπύρος) πως δεν είναι κακό ..ίσα ίσα που κάνει καλό να πετάγεται και καμιά μπυρίτσα ,να γίνεται up μπας και δει πιο πολύς κόσμος μια ουάου πατέντα κάποιου κτλ ...Σε όλα τα πόστ (όχι μόνο στα δικά του)
    Ένας με 0 πόστ στο φόρουμ καλό θα ήταν αντί για πμ ...αυτό λέει... να ποστάρει , να πάρει απάντηση για να τη δουν και οι άλλοι ..αυτό λέει .
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ.

Ο Πολύμήχανος(και πολλοί άλλοι) από την άλλη (και ούτε και αυτός έχει άδικο) προτημάει ένα καθαρό νήμα ,ώστε να μην χάνεται η ουσία της ανακατασκευής και η ροή της μέσα σε κατά τη γνώμη του χαζά ποστ του τύπου ...κουβέντα να γίνεται ...Πέρνα να δεις , ωραίο γίνεται ...κάτσε να φάω και έρχομαι ,μπυρίτσες ,γελάκια ,χαδάκια κτλ κτλ

Διαφορετικοί άνθρωποι ,διαφορετικές απόψεις .Εμένα δε με χαλάει ούτε το να ,ούτε τ΄ άλλο .

Καλό θα ήτανε να κλήσει εδώ το νήμα .

Παλαιό μέλος
    ΟΠΙΩΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΤΑΣΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΟ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΛΟ ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΗ ΜΑΖΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΘΜΕ ΠΕΡΗΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΗΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΟΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΜΕΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΤΟ 2013 ΣΥΝΕΧΗΣΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2009, 11:18
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 16:02
  3. Αν Δεν ΕΧετε Κατι Να Κανετε...
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2004, 09:19
  4. Μην με κράξετε αλλά....
    από asmar στο forum Προτάσεις & σχόλια