και να ειχα ακομα srx εγω παντως σιγα μην στο δινα για Πηλιο...το "γουρουνι" δεν ξερω τι θα κανει...
![]()
και να ειχα ακομα srx εγω παντως σιγα μην στο δινα για Πηλιο...το "γουρουνι" δεν ξερω τι θα κανει...
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Άστα Χρήστο μες το μυαλό μου είσαι, αυτό το πριν και το μετά με έφαγε με γυαλίσματα-πλυσίματα-σεταρίσματα-αξεσουάρ και μλκιες και χάνω την καθαρή ιδέα του μοτοσυκλετισμού.
Τέλος! Βόλτες λοιπόν κι ας ειν' και λερωμένη κι ας της λείπουν adventure βαλίτσες και προβολάκια και ότι άλλη μλκια έχει σκαρφιστεί η Touratech και η Wunderlich![]()
(όχι ότι δεν θα μπουν κι αυτά στο μέλλον)![]()
Η μέγιστη απόλαυση είναι όταν έχοντας στο μυαλό μου εικόνες πως το κατέβασα απ τη νταλίκα και όλα κάτω απ το ρεζερβουάρ μέχρι το σταντ ήταν κολλημένα χώρια η εικόνα της μακροχρόνιας εγκατάλειψης στο ύπαιθρο, να βλέπω στον καυσαναλυτή και το διαγνωστικό τη μηχανή να κεντάει
Υ.Γ. Καλή συνέχεια και στα δικά σου Χρήστο ξέρεις ότι τα παρακολουθώ στενά, για να μη πω απ τα αρχικά pm ότι ήσουν ο κύριος κινητήριος μοχλός για να αναλάβω το εγχείρημα...![]()
Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 12/11/2012 στις 02:21.
Παραγγέλθηκε
-βολτόμετρο
-χαμηλή σέλα
-αυτοκόλλητα με Ιταλική σημαία
-αυτοκόλλητα ΑF1 racing
... και πάμε σύντομα για κόψε-ράψε με σέγα στο πλαϊνό φαίρινγκ για προσαρμογή του βολτόμετρου
http://www.ebay.co.uk/itm/Waterproof...49&mfe=sidebar
Ακολουθούν και τα προβολάκια..
http://www.ebay.co.uk/itm/Fern-schei...92&mfe=sidebar
respect για το κουράγιο σου και για το τελικό αποτέλεσμα....
μία από τα ίδια για τον μάστορα....![]()
Μπράβο στο μεράκι και στη θέλησή σου! Πραγματική ανάσταση είναι το project σου! Και μετά σουλένε δεν γινονται θαύματα!
Kαλή χρονιά και με πολλά απολαυστικά χιλιόμετρα πανω στο Καποναρντ!
Διάβασα όλο το θρέντ σου σήμερα και πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια για το πείσμα και την υπομονή σου.
Το 99,5% απόσους (ανάμεσα τους και εγώ να λέω την αλήθεια) θα αντιμετώπιζαν την ίδια κατάσταση απλά θα είχαν πετάξει το μηχανάκι και με τα 4 χιλιάρικα που σου κόστισε θα αγόραζαν ένα άλλο μεταχειρισμένο χωρίς να παλεύουν με τα δαιμόνια ένα ολόκληρο τρίμηνο.
Η ικανοποίηση όμως που εισέπραξες στο τέλος, είναι το μόνο που μετράει και σε δικαιώνει!
Πάντα όρθιος!
![]()
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τα καλά σας λόγια, η αλήθεια είναι ότι από πλευράς ρυθμίσεων και αξιοπιστίας -μη το ματιάσω- δουλεύει σα Rolex. Από πλευράς εξοπλισμού δηλ. μεταλλικές βαλίτσες και λοιπά κάνω λίγο κράτει μιας και στο άμεσο μέλλον δεν έχω προγραμματίσει κάποιο ταξίδι και επιφυλάσσομαι για την Άνοιξη να επανέλθω δριμύτερος. Καλή χρονιά και καλές διαδρομές σε όλους!
Υ.Γ. Να σημειώσω, παράλειψή μου, μετά τα πρώτα χλμ. η μοτό ξανανέβηκε στο διαγνωστικό γιατί παρουσιάζονταν κάτι ψιλοσβησιματάκια μέσα στην πόλη στο ρελαντί, κάτι σκορτσρισματάκια κλπ. και πλέον έχει ρυθμιστί στο βέλτιστο!
Στην αρχή πιάστηκε το στομάχι μου αλλά στο τέλος το ευχαριστήθηκα πραγματικά !
Εύχομαι αδερφέ Δημήτρη καλά και όρθια χλμ από δω και πέρα πάντα απροβλημάτιστα !![]()
Καλα χιλιομετρα με το εργαλειο!! Τρομερη δουλεια, μπραβο!!
Τις ζαντες τις εβαψες κιολας?? Ποσο κοστισε το φρεσκαρισμα (στις ζαντες) με την ακτινολογηση κομπλε??
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!