παίζει δλδ να είναι και το νέο άβαταρ της έρρικας????
υγ.... ρε γιώργο, σε σέβομαι/συμπαθώ στο 1000% αλλά δεν κρατιόμουν ο φούστης.....
παίζει δλδ να είναι και το νέο άβαταρ της έρρικας????
υγ.... ρε γιώργο, σε σέβομαι/συμπαθώ στο 1000% αλλά δεν κρατιόμουν ο φούστης.....
Περαστικά και από εμένα .
Η άποψή μου είναι οτι το τραύμα στο γόνατο, πρέπει να διατηρεί την ελαστικότητά του κατά το δυνατό, επειδή τεντώνει πολύ όταν το γόνατο λυγίζει. Άρα τα περί "καλό στέγνωμα" κ.λ.π. τα θεωρώ άκυρα. Τα νεκρά κύτταρα (καρκάδια) φυσικά και ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ γιατί από κάτω θα ανοίξει και πάλι η πληγή, αλλά τα μαλακώνουμε με οξυζενέ. Την Helixderm την θεωρώ και εγώ πολύ καλή για γρήγορη επούλωση. Οποιαδήποτε κρούστα δεν έχει ελαστικότητα και άρα θα ανοίξει με το πρώτο λύγισμα... το θέμα της άρθρωσης θα πρέπει να το δεί ορθοπεδικός για τυχόν ζημιά. Οινόπνευμα σε επιφανειακό τραύμα είναι μεγάλο φάουλ-βασανιστήριο, μόνο σε έκτακτεσ περιπτώσεις. Οξυζενέ κάνει την ίδια δουλειά-ξέπλυμα της πληγής με πολύ λιγότερο πόνο.
Περαστικά.
περαστικά κι αγύριστα
δεν ξέρω αν στο γράψανε παραπάνω αλλά αφού κλείσει η πληγή από το κάψιμο κι εφόσον δεν υπάρχει άλλη ΙΑΤΡΙΚΗ πρόταση η bepanthol είναι μια ιδαιίτερα καλή αναπλαστική και ενυδατική κρέμα πάρα πολύ χρήσιμη στα ηλιακά εγκαύματα, οπότε δες αν ταιριάζει
Κι ένα φιλάκι στο πονεμένο μέρος ..
Πάντα ανακουφίζει!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
τώρα με τον τίτλο νιώθεις περήφανη? την κέντραρες κιόλας?
εντάξει έπεσες και καλη ανάρωση αλλά δεν αιτιολογείς αν είχες φταίξιμο (πηγαινες στο οριο ταχυτητας?, ετρεχες?, προσεχες?) παρά γράφεις τέτοιο τίτλο για να νιώσεις κάτι? σπουδαία? θύμα? τι? θα έπρεπε να ήσουν ποιο προσέχτικη. μαθέ πρώτα να οδηγείς και να μιλάς καλυτέρα. Ισως θα έπρεπε να σκεφτείς τι θα έπρεπε να κάνεις, αν ήταν ενα μικρό παιδι στην θέση της γάτας. Μάλιστα δηλώνεις οτι δεν έπρεπε να πατήσεις φρένο… είσαι και εσύ τιμοναρα σαν και αυτούς που κοροϊδεύουν κόπρους, ζωα και ανοίγουν και γκάζι ε ρε κάτι οδηγαρες, που γραφουν και τα κατορθωματα τους για να δειξουν ότι είναι killer σαν και του λογου σου. Α και να ξερεις όταν εχεις αυτή την συμπεριφορα στον δρομο, είναι σιγουρο ότι θα την εχεις και σε αλλα ζωντανα οντα πχ ανθρωπους.
Τωρα συνεχισε να νιωθεις περηφανη οτι την εσκισες!![]()