Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αρχηγέ μου...
ΥΓ. την πλαστικοποίηση δε μπορείς να την κάνεις μετά το βάψιμο αν τύχει και χαλάσει?
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αρχηγέ μου...
ΥΓ. την πλαστικοποίηση δε μπορείς να την κάνεις μετά το βάψιμο αν τύχει και χαλάσει?
Πλαστηκοποιηση Ναι μπορεις να κανεις μετα το βαψιμο Αλλα το ρισκαρεις γιατι βαζουν καποια ειδικα υγρα για να αφαιρεσουν την παλια πλστικοποιηση ωστε να μπορει να κατσει η καινουργια αν ανοιξει πορος καθως γινεται καθαρισμος του ντεποζιτου θα σου κανει ζημια στο χρωμα που ειναι φρεσκοβαμενο.
Για περισσοτερα δες εδω:http://www.tankclinic.gr/index.html
ευχαριστώ και πάλι!![]()
βαρα γερα! οπουδηποτε τριβεις εχεις βαλει διαβρωτικο paint remover) πιο πριν? βοηθαει απο πολυ εως και κανει εξολοκληρου την δουλεια. να το κανεις στο τεποζιτο αν δεν το εκανες. συρματινη ποτηροβουρτσα βαζω μονο στο δραπανο και μονο την πιο μαλακια που θα βρω. στον τροχο τον δικσο με τα πολλα γυαλοχαρτακια φετουλες.. κι αυτος υπαρχει σε νουμερα.
συνεχισε γερα!
ναι! αλλα κανε την αρχη με διαβρωτικο και καλυτερα μη βαλκεις εργαλειο παρα μμονο χερακι και τριψιμο...
Προχωράς πολύ δυνατά, σύντομα θα αρχίσεις και να απολαμβάνεις τους κόπους σου. Καλή συνέχεια
Κυριε συντροχε Da Vintage οτι σου ειπαν παραπανω
αλλα ελεος σε παρακαλω μακρια απο τροχο και ειδικα τον φτεροτο τροχο που λεει ο Δημητρης παραπανω
οσο μικρο νουμερο και να παρεις
ο τροχος επιδη ειναι πολιστροφο εργαλειο αρπαζει πολυ ευκολα παραπανω απο οσο θελουμε και πρεπει
με αποτελεσμα να τρως καθαρο μεταλλο και μετα να το αντικατιστας με στοκους και ολα τα συναφη
οποτε προσοχη !!!!!!!!!!!!!!!!!
γνωμη μου μια και μπηκες στο χορο χορεψε καλα
οτι τριψεις καντο μεχρι μεταλλο ετσι θα εχεις πληρη εικονα για τα καλη της καλης σου
ΥΣ Συγνωμη αν δεν ειναι ευχαριστα αυτα που λεω αλλα ακομα το κλεω το ενα φτερο της γριας σου το γαργαλισεςγια τα καλα
![]()
Αν και στην αρχή πήγα να βγάλω το μονόσελο αλλά μετά είδα οτι πρέπει να βγεί το ντεπόζιτο πρώτα
Έψαξα για βίδες πίσω αλλά τπτ...
Και άρχισα να ψάχνω απο κάτω