Ζητούνται 5 άτομα για άμεση προσθήκη ως συνδικαιούχοι σε προθεσμιακή κατάθεση ύψους € 600.00 σε ελληνική τράπεζα για να γλυτώσω μελλοντικό κούρεμα, μόνο σοβαρές προτάσεις![]()
Ζητούνται 5 άτομα για άμεση προσθήκη ως συνδικαιούχοι σε προθεσμιακή κατάθεση ύψους € 600.00 σε ελληνική τράπεζα για να γλυτώσω μελλοντικό κούρεμα, μόνο σοβαρές προτάσεις![]()
Όχι δεν τα φάγαμε μαζί.
Επειδή το 30% των Ελλήνων θεωρούν ότι είναι απαραίτητη η "πίστη" για να αντιμετωπιστούν πολιτικά προβλήματα και έτσι δεν ψηφίζουν,
δεν σημαίνει ότι έχουν την ίδια ευθύνη με αυτούς, που μετά από 30 χρόνια θεωρούν οτι η λύση των προβλημάτων θα προέλθει
από αυτούς που ουσιαστικά το δημιούργησαν.
kalgeorge & sniper, αν δεν έχετε παρακολουθήσει την πορεία και την σοβαρότητα ενός ανθρώπου που έχει γυρίσει την πλάτη του στις αρπαχτές, που κριτικάρει εδώ και χρόνια την κοινωνική κατρακύλα που είχαμε πάρει και εδώ και στην Κύπρο...μην τα λέτε αυτά ρε μάγκες.
Ότι πιο μεστό και σοβαρό έχει γραφτεί όλες αυτές τις μέρες για το δράμα της Κύπρου είναι το κείμενο του. Τι σας στράβωσε δηλαδή ?
byron, ξέχασα να σε ευχαριστήσω πριν για τη δημοσίευση του κειμένου, έγραψε μεγάλες αλήθειες.
Τώρα για μελλοντικό Νταλάρα δεν τον κόβω γιατί απλά μου κάθεται πιο καλά γενικώς έσω-έξω από τον Νταλάρα.
Όσον αφορά τη γενιά μας πέρα από λαμόγια, διορισμένους και καλά παιδιά δεν τσουβάλιασα κανέναν, το είδα σαν σύνολο γιατί και τα λαμόγια με την δική μας -οποιουδήποτε είδους- ανοχή ''μεσουράνησαν''.
Βγήκα off topic αλλά όταν κάποια πράγματα σε πονάνε θέλεις να τα γράψεις.
Εγώ βλέπω πολλά σχόλια να έχουν διαγραφεί από κάτω.
Βλέπω ακόμα ότι οι κάφροι έχουν πιάσει το το γιου τιουμπ και κάνουν προπαγάνδα όλη μέρα.
Βλέπω ακόμα ότι πολλοί βλέπουν και δε μιλάμε και ξέρω ότι παίζουν και πι εμ με απειλές...
Αυτοί οι άνθρωποι (?) υπήρχαν πάντα στην Ελλάδα. Μόνο που τώρα στο γενικό μπάχαλο τους βλέπουμε κι όλας !
yg
Τσέκαρε κι αυτόνΑ
http://www.youtube.com/user/KritikiP...?feature=watch
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 27/03/2013 στις 07:58.
νομίζω λέει για τον σωλήνα
εκτός αν εννοεί εκείνα τα pm που έστελνα για τις κόντρες![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τα 'χουν χαμένα ή πάνε σίγουρα να διαλύσουν την ΕΕ... Τι σημαίνει αναλαμβάνω ευθύνη εγώ που βάζω τα χρήματά μου σε μια τράπεζα αλλά δεν αποφασίζω; Έγιναν οι τράπεζες εταιρείες λαϊκής βάσης;Οι μεγάλοι καταθέτες θα πρέπει να αναλαμβάνουν ευθύνες, λέει σύμβουλος του Σόιμπλε
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πάντως τον Ιωαννίδη για ασυνέπεια και φιλοτομαρισμό δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις …
Και αυτά που έχει πει και έχει κάνει (και αυτά που δεν έχει κάνει) όλα αυτά τα χρονιά συνηγορούν υπέρ του… σε αντίθεση με άλλους «καλλιτέχνες» …
Αν θέλει κάποιος να κριτικάρει το κείμενο του , μπορεί να βρει ένα ,ίσως , υπέρμετρο ρομαντισμό… δεν πειράζει… στις μέρες που ζούμε μάλλον τον έχουμε ανάγκη…
ΥΓ… ρε σεις θα αρπάξουν 50-60-70 % από τα «τίμια» λεφτά της ρώσικης (και άλλης) μαφίας ?![]()