Σελίδα 93 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 43838889909192939495969798103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.381 έως 1.395 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Μητσοτάκης Κυριακός - 4.752 ψήφοι
    Χατζηδάκης Κωστής - 4.587 ψήφοι

Βούλτεψη Σοφία - 4.280 ψήφοι
    Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης - 3.809 ψήφοι
    Ντινόπουλος Αργύρης - - 3.782 ψήφοι

Γεωργιάδης Άδωνις - 3.751 ψήφοι
    Μεϊμαράκης Ευάγγελος - 3.456 ψήφοι
    Σπηλιωτόπουλος Άρης - 3.381 ψήφοι
    Γιακουμάτος Γεράσιμος - 3.236 ψήφοι
    Παναγιωτόπουλος Πάνος - 2.994 ψήφοι
    Καραμανλή Άννα - 2.850 ψήφοι
    Πολύδωρας Βύρων - 2.811 ψήφοι
    Παπακώστα Κατερίνα - 2.411 ψήφοι
    Παπαθανασίου Γιάννης - 2.349 ψήφοι

3751 ψήφισαν αυτό το πράγμα και οι υπόλοιποι είμαστε αναγκασμένοι να πέφτουμε πάνω του σε όλα τα κανάλια όλη τη μέρα .
    Αυτοί θέλουν τα κλωτσομπουνίδια !!
    Aν αθροισεις ΟΛΟΥΣ αυτους του ψηφους εχουμε μια πρωτη στατιστικη ματια του ποσοστου αυτων που δεν καταλαβαν μεχρι τοτε τι εχει γινει...οι ιδιοι κ οι ιδιοι....ο Μπουμπουκος σε πειραξε!?
    Ρε να μην εχουμε και εμεις εναν Πεπε -οχι ΜΠΕΠΕ που γραφουν οι δημοσιορουφιανοι-
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    kalgeorge & sniper, αν δεν έχετε παρακολουθήσει την πορεία και την σοβαρότητα ενός ανθρώπου που έχει γυρίσει την πλάτη του στις αρπαχτές, που κριτικάρει εδώ και χρόνια την κοινωνική κατρακύλα που είχαμε πάρει και εδώ και στην Κύπρο...μην τα λέτε αυτά ρε μάγκες.

Ότι πιο μεστό και σοβαρό έχει γραφτεί όλες αυτές τις μέρες για το δράμα της Κύπρου είναι το κείμενο του. Τι σας στράβωσε δηλαδή ?
    CyprusAid
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    byron den kserw gia poio me kaneis quote.....alla fantazomai gia ton iwannidi? ( epsaxa kapoies selides pisww alla den vrika to quote)
    ti me stravwse??
    opws eksigisa kai ston troop, oti exei paraginei to kako me to gia ola ftaine oi elladites!!
    ante giati to exoun paragamisei ta koubaria.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    byron den kserw gia poio me kaneis quote.....alla fantazomai gia ton iwannidi? ( epsaxa kapoies selides pisww alla den vrika to quote)
    ti me stravwse??
    opws eksigisa kai ston troop, oti exei paraginei to kako me to gia ola ftaine oi elladites!!
    ante giati to exoun paragamisei ta koubaria.....
    Kαι γιατί κάνεις Quote εμένα ρε ζωντόβολο;

Xaxaxa...

p.s. AnnouloNtaRales kai tsamba vlepw den pane mazi e?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ο Νταράλας πού είναι???

Α ξέχασα αυτός παίζει συνήθως μόνος του για την Κύπρο.

Ξέρω ότι είναι invalid σαν επιχείρημα, αλλά πολύ κοντινό μου πρόσωπο που το εκτιμώ ιδιαιτέρως, τον ξέρει προσωπικά τον Αλκίνοο (είχε συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο και είχαν μιλήσει και για 5-10 πράγματα) και μου έχει πει τα καλύτερα για το άτομό του. Κάλλιστα βέβαια μπορεί να βρεθούν άλλοι δέκα που να υποστηρίξουν το αντίθετο, γι'αυτό και λέω ότι σαν επιχείρημα δεν το λογίζω, αλλά εγώ στην προσωπική μου κρίση και ζυγαριά δεν μπορώ να μην το προσμετρήσω.

Θεωρώ ότι άλλο πράγμα οι συνεχείς Νταλαρισμοί και τα αφιλοκερδώς my ass, κι άλλο πράγμα μια συναυλία με κάποιο σκοπό (έστω και συμβολικό) όταν έχει συμβεί κάτι όπως εδώ. Κρατάω και το ότι δεν είναι "τα λεφτά θα πάνε στην Κύπρο". Δεν έχει εισιτήριο, όπως αναφέρεται στο λινκ, αλλά ζητάται από τους θεατές να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Δε νομίζω να τσεπώσει ο Αλκίνοος τα νουνού να τα βάζει στο φραπέ του.

Κατά τ'άλλα, κι αφήνοντας απ'έξω συναυλίες και χορούς, το κείμενό του το βρήκα κι εγώ θαυμάσιο. Κάτι που δεν το συνηθίζω για τέτοιας "φύσης" κείμενα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ....

Κατά τ'άλλα, κι αφήνοντας απ'έξω συναυλίες και χορούς, το κείμενό του το βρήκα κι εγώ θαυμάσιο. Κάτι που δεν το συνηθίζω για τέτοιας "φύσης" κείμενα.
    Το κείμενο του είναι πολύ ωραίο.

Επίσης πολύ ωραία είναι τα κείμενα μαθητών Λυκείου για την ειρήνη και την αγάπη μεταξύ των λαών...

.......Επίσης πολύ ωραία είναι τα κείμενα μαθητών Λυκείου για την ειρήνη και την αγάπη μεταξύ των λαών...
    Τι μλκς

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Επίσης πολύ ωραία είναι τα κείμενα μαθητών Λυκείου για την ειρήνη και την αγάπη μεταξύ των λαών...
    Δημοτικού ναι. Λυκείου όχι. Και σε λίγο δε θα είναι ούτε κι αυτά.

giati opws egrpsa kai pio panw, epsaxa to post tou virwna kai dne to vrika reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    kai siga min ktahomai na psanxw perissotero

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    to keimeno tou eiani akrivws ola auta pou kseroume kai skeftomaste OLOI kata kairous......
    apla eiani moda na pairnei aksia epidi to egrapse kapoios alkinoos iwannidis i kserw gw poios....
    imarton

Το κείμενο του είναι πολύ ωραίο.

Giati ginese eirwnikos re file?
    Diladi den agap(m)ane oi Israilimoi tous Palestinious ,oi tourkoi tous kourdous ,kai to USA olo ton kosmo?

Και στα καλιστεία επίσης.....

Ρε τον φάγατε τον άνθρωπο. ΟΚ, είναι καραγκιόζης και έχει και κρυφή ατζέντα να κονομήσει πουλώντας τα μελλοντικά cd του
    μονοπώλιο ως εθνοσωτήρ.
    Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει ένας τραγουδιάρης; Το να μη μιλά και να μη δείχνεται κάνοντας κρυφό φιλανθρωπικό έργο, ΔΕΝ θα βοηθήσει
    σε τυχόν αφύπνιση κοιμισμένων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Ρε τον φάγατε τον άνθρωπο. ΟΚ, είναι καραγκιόζης και έχει και κρυφή ατζέντα να κονομήσει πουλώντας τα μελλοντικά cd του
    μονοπώλιο ως εθνοσωτήρ.
    Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει ένας τραγουδιάρης; Το να μη μιλά και να μη δείχνεται κάνοντας κρυφό φιλανθρωπικό έργο, ΔΕΝ θα βοηθήσει
    ρε συ, μεινε στο θεμα, δεν μας πειραξε που βγηκε και εγραψε -ειπε κατι....σκασιλα μας κιολας με τον καθε πουθενά.
    αλλου εστιασαμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

μονοπώλιο ως εθνοσωτήρ.
    Τόσα χρόνια δεν είχε πει κουβέντα όμως... (εκτός αν μίλαγε και τον είχαν θάψει τα ΜΜΕ).

Από την άλλη, για να είμαστε δίκαιοι, κάποτε πρέπει ν' ανοίξουν όλοι το στόμα τους. Γιατί μέχρι τώρα μιλάνε οι λάθος άνθρωποι (και μη).

Edit : Επισης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποκτά ξαφνικά βαρύτητα ο λόγος κάποιου που ξέρει να βάζει 5 νότες και να τις τραγουδά. Μετά μας χαλάνε οι ηθοποιοί κι οι ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στη Βουλή...

Αν είναι έτσι ας μιλήσει κι ο Τσίου

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ