Σελίδα 99 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 4989949596979899100101102103104109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.471 έως 1.485 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Κρίνεις τον κόσμο βάση των δικών σου εμπειριών και αυτό δεν είναι καλό γιατί οι εμπειρίες μας είναι περιορισμένες. \
    καλα ενταξει....απο σημερα θα κρινω βαση των εμπειριών των άλλων, και οχι των δικών μου....( τι αλλο θα ακουσω)
    πες μου μονο ποιους να ρωτησω....ωστε να εχω αυτην την εμπεριστατωμένη αποψη...

να ρωτησω εσενα για τις εμπειριες σου? τον ξαδερφο σου? εναν κολλητό που εχω στην αγγλία?? ενα κολλητο στον πυργο ηλείας?? ποιον?
    αυτα και απο μενα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    καλα ενταξει....απο σημερα θα κρινω βαση των εμπειριών των άλλων, και οχι των δικών μου....( τι αλλο θα ακουσω)

να ρωτησω εσενα για τις εμπειριες σου? τον ξαδερφο σου? εναν κολλητό που εχω στην αγγλία?? ενα κολλητο στον πυργο ηλείας?? ποιον?
    αυτα και απο μενα....

ton Terens...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

αυτα και απο μενα....
    Δηλαδή να νιώθουμε και περήφανοι που παρατήσαμε μιά χούφτα Ελληνες και τους Κύπριους να σκοτωθούν χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    ton Terens...
    Ποιός είναι ο ιδανικός Κύπριος για βόλτα, ταξίδι, εκδρομή???

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Τελικά το λύσαμε το κυπριακό?
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή να νιώθουμε και περήφανοι που παρατήσαμε μιά χούφτα Ελληνες και τους Κύπριους να σκοτωθούν χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα.
    Mην νοιώσετε τίποτα.

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε κάπου αλλού και κάποιοι, λίγοι, Ελληνες πολέμησαν γιατί έτυχε να είναι εκεί και κάποιοι, λιγότεροι, Κύπριοι πολέμησαν γιατί έτσι έλεγε η συνείδηση τους.

Οι Τούρκοι σταμάτησαν εκεί που έπρεπε να σταματήσουν. Αν προχωρουσαν, κάποιοι θα τους πέταγαν πίσω στη θάλασσα.

Αυτά και πάμε παρακάτω.

Το Κυπριακό δεν λύθηκε 40 χρονια τώρα, δεν θα το λύσουμε εδώ, ούτε κι αυτό είναι το θέμα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?? πως ξεκινησαμε απο το αν μας αγαπανε οι κυπριοι, στο ερωτημα σου.....πιθανον μονο εσυ ξερεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Mην νοιώσετε τίποτα.

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε κάπου αλλού και κάποιοι, λίγοι, Ελληνες πολέμησαν γιατί έτυχε να είναι εκεί και κάποιοι, λιγότεροι, Κύπριοι πολέμησαν γιατί έτσι έλεγε η συνείδηση τους.

Οι Τούρκοι σταμάτησαν εκεί που έπρεπε να σταματήσουν. Αν προχωρουσαν, κάποιοι θα τους πέταγαν πίσω στη θάλασσα.

Αυτά και πάμε παρακάτω.

Το Κυπριακό δεν λύθηκε 40 χρονια τώρα, δεν θα το λύσουμε εδώ, ούτε κι αυτό είναι το θέμα.
    αφου ρε μλκ ησουν εκει και ξερεις, γιατι δεν τα λες απο την αρχη να τελειώνει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    ton Terens...
    εισαι μλκς

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    αφου ρε μλκ ησουν εκει και ξερεις, γιατι δεν τα λες απο την αρχη να τελειώνει
    Eκεί δεν ήμουν μαν, αλλά ήταν κάποιοι που σέβομαι αυτά που έλεγαν, τους πιστεύω και δεν ήταν τίποτα μαλάκες σαν κι εμάς που γράφουμε στα πληκτρολόγια μας καντήλια για τους μεν και διθυράμβους για τους δε. Ήταν εκεί μέσα σε αλεπουδότρυπες με το Μ1 και το Τόμσον/Στεν στο χέρι αλλά κι εδώ, σε διάφορες θέσεις που τους επέτρεπαν και να ξέρουν και να μιλάνε (ή να μην λένε κουβέντα για κάποια άλλα θέματα - κι η σιωπή τους ήταν εύγλωτη)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Eκεί δεν ήμουν μαν, αλλά ήταν κάποιοι που σέβομαι αυτά που έλεγαν, τους πιστεύω και δεν ήταν τίποτα μαλάκες σαν κι εμάς που γράφουμε στα πληκτρολόγια μας καντήλια για τους μεν και διθυράμβους για τους δε. Ήταν εκεί μέσα σε αλεπουδότρυπες με το Μ1 και το Τόμσον/Στεν στο χέρι αλλά κι εδώ, σε διάφορες θέσεις που τους επέτρεπαν και να ξέρουν και να μιλάνε (ή να μην λένε κουβέντα για κάποια άλλα θέματα - κι η σιωπή τους ήταν εύγλωτη)
    re mazi sou no prob....den eisai kai o highlander....xavale ekana

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?? πως ξεκινησαμε απο το αν μας αγαπανε οι κυπριοι, στο ερωτημα σου.....πιθανον μονο εσυ ξερεις
    Ξεκινήσαμε από το "oti exei paraginei to kako me to gia ola ftaine oi elladites!!
    ante giati to exoun paragamisei ta koubaria....."
    και καταλήξαμε στο ότι βοηθήσαμε ένα ξένο κέντρο αποφάσεων να δώσει τη μισή πατρίδα τους στους Τούρκους.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ξεκινήσαμε από το "oti exei paraginei to kako me to gia ola ftaine oi elladites!!
    και καταλήξαμε στο ότι βοηθήσαμε ένα ξένο κέντρο αποφάσεων να δώσει τη μισή πατρίδα τους στους Τούρκους.

...Ξεκινήσαμε ότι κλειδώθηκε το θέμα "Νοεφιλελεύθεροι Vs Αριστεροί" (πρώην "ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις")

pros esena kai ton aufg....kati...

poly vathia analusi epese...stathika se auto pou mou quotarises giati ekei itan i enstasi mou, sto pws ma vlepoun.
    to an exoun dikio H oxi pou mas vlepoun etsi eiani isws kati pou pote den tha mathoume....ektos kai an arxisoume na vazoume katw ta "kserw" tou kathenos kai doume poion pisteuoume perissotero.
    telos pantwn....opws eipe kai o aufg, as to afisoume edw, mias kai ksefugame ligaki....min klidwthei kai auto kai den exei na bei o kosmos na grafei kai saltarei:P

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    pros esena kai ton aufg....kati...

poly vathia analusi epese...stathika se auto pou mou quotarises giati ekei itan i enstasi mou, sto pws ma vlepoun.
    to an exoun dikio H oxi pou mas vlepoun etsi eiani isws kati pou pote den tha mathoume....ektos kai an arxisoume na vazoume katw ta "kserw" tou kathenos kai doume poion pisteuoume perissotero.
    telos pantwn....opws eipe kai o aufg, as to afisoume edw, mias kai ksefugame ligaki....min klidwthei kai auto kai den exei na bei o kosmos na grafei kai saltarei:P
    Eδώ ο άλλος θέλει να γράψει την ιστορία της Κύπρου από τους περσικούς πολέμους μέχρι σήμερα λέει...

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ