Θα διαφωνήσω μαζί σου και θεωρώ ότι το σχόλιο περί χούντας είναι άδικο και ευτελίζει τον όρο (πράγμα μακροπρόθεσμα επικίνδυνο).
Απ' όσο καταλαβαίνω το IndyMedia το κατέβασαν διότι είχε στηθεί παράνομα/παράτυπα σε υπολογιστές του ΕΜΠ. Εάν εδώ κάνω λάθος, κάποια από τα ακόλουθα επιχειρήματά μου είναι πιθανόν άκυρα:
1) Όλοι οι φλογεροί υπερασπιστές της μονόπλευρης ελευθερίας του λόγου μάλλον θα φώναζαν -ορθότατα- ζήτω αν έκανε "πρόγραμμα" καμιά Χρυσή Αυγή στους ίδιους υπολογιστές και την κατέβαζαν (όπως θα έπρεπε)
2) Αν όλοι οι μετέχοντες του IndyMedia δε μπορούν να βρουν έναν νόμιμο server στο Κιριμπάτι όπως οι Ελλάς-Ορθοδοξία-και-ολίγον-Αδόλφος.gr για να λένε αυτά που θέλουν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς (δημοκρατία έχουμε, μην ξεχνιώμαστε), τότε δεν είναι ο Δένδιας ο μ@λάκας. Αν είναι να τους στείλουμε το McGyver και 1-2 μοδεράτορες ( ψήνεσαι; :P ) από 'δω μέσα να τους δείξουν δυο πραγματάκια βρε αδερφέ...
3) Το χούι να εκμεταλλεύεσαι την ανοχή των άλλων και όταν τελικά σου κόβουν το εξ αρχής αδίκως αποκτηθέν προνόμιο να φωνάζεις για φασισιμό είναι τυπικό του ελληνάρα και δε θα έπρεπε να χαρακτηρίζει συνειδητοποιημένους πολίτες (και μάλιστα αριστερούς). Δεν το λέω τόσο για εσένα όσο για το τι διαβάζω γενικά και όχι μόνο για αυτό το θέμα.
Για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς δεν έχω γνώση οπότε πάσο, αλλά υποπτεύομαι ότι κάτι παρεμφερές συνέβη.
Και επειδή στα ιντερνετικά γραπτά το ύφος παρεξηγείται εύκολα, οποιοσδήποτε αντίλογος ή διευκρίνιση δεκτά
(edit και σημείωση: έχω διαβάσει πράγματα στο IndyMedia που με έκαναν να βγω από τα ρούχα μου, είμαι όμως προφανώς υπέρ του να παραμείνει ανοιχτό - αλλά νόμιμα και χωρίς να τους πληρώνω εγώ τον server... εκτός κι αν με ρωτήσουν για εισφορά οπότε είμαστε κουλ.)
Μωρέ καλά έκανα τόσο καιρό και δεν έμπαινα σε αυτό το θέμα....
Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 12/04/2013 στις 20:14.
@Acacius & byron
απανταω στα πριν την αριθμιση γραφομενα με την εξης ρηση του ουμπερτο εκο:σημερα μονο οι ηλιθιοι κανουν διδκτατοριες με τανκς, απο την στιγμη που υπαρχει η τηλεοραση.
και απανταω στα κατα την αριθμιση γραφομενα με μια αλλη ρηση του φρεντερικ νταγκλας:τα ορια των τυραννων καθοριζονται απο την ανοχη αυτων που καταπιεζουν.
δεν θα προσπαθησω να πεισω για την ορθοτητα των αποψεων μου, ουτε για την (κατ εμε) λαθος λογικη των δικων σας. ο καθενας πιστευει αυτο που νομιζει σωστο.
υ.γ.δεν θεωρησα οτι υπαρχει κατι παρεξηγησιμο στο υφος της διατυπωσης της αποψης σας και ελπιζω να ισχυσει το ιδιο και τουμπαλιν μια και ουτε δικια μου προθεση ειναι να μιλησω με ... ''υφος''
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Πολύ πετυχημένο σχόλιο αναγνώστη στην είδηση για τον indymedia στο news247
"
Και ο Σαμαράς όλο trojan, ο μπαρμπα Φώτης διαφέρει μόνο στο GUI, η Αλέκα σαν το DOS και ο Αλέξης μάλλον μονίμως σε beta έκδοση.
Μόνη
λύση, wipe του σκληρού για ολική καταστροφή του παρόντος περιεχομένου
και στροφή σε λειτουργικό και εφαρμογές ανοικτού κώδικα που θα μπορούμε
να ελέγχουμε πλήρως και να απεγκαθηστούμε κατά βούληση ανά πάσα στιγμή."
+1200
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Είσαι τυχοδιωκτικό και ύποπτο στοιχείο, οπορτουνιστής, σεχταριστής και ρεβιζιονιστής και αποσκοπείς στην προδοσία των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων που δεν έχουν ακόμα ηττηθεί. Η σύγκρουση μαζί σου είναι αναπόφευκτη και αναγκαίος όρος για να απαλλαγεί το moto.gr από τη εξαθλίωση και την εκμετάλλευση χωρίς όρους και όρια. Χαιρετίζουμε την ομόφωνη (αυτό έλειπε να μην ήταν ομόφωνη...) εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής και την εκλογή του σύντροφου αγωνιστή Κουτσούμπα στην τιμημένη θέση του Γενικού Γραμματέα. Τέλος, προς τιμήν του 19ου ιστορικού συνεδρίου προσφέρουμε το ποσό από τυχόν πώληση μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού. Αθάνατη!!!
![]()
H αυθόρμητη ομολογία σου δε σε γλυτώνει από την κατηγορία της αντεπαναστατικής συνωμοσίας. Παρ' όλα αυτά, θα σου αποδοθεί χάρη προς τιμήν της εκλογής του συντρόφου Γενικου Γραμματέα αλλά έχεις την υποχρέωση να μελετήσεις τις θέσεις του Κόμματος με το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου.