Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 234

Θέμα: το μεγαλειο της τροχαιας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Για το ελλειμμα φταινε οι ξεκρανοτοι και οχι οσοι επερναν κανα 2 εξτρα συνταξουλες γιατι ηταν δηθεν τυφλοι, μουγκοι, κουτσοι δεν ξερω και γω τι αλλο..
    Για το έλλειμμα φταίει το κούρεμα των ομολόγων αλλά αφού λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και το προσωπικό είναι 40% μειωμένο τι κάθεσαι και ρητορεύεις μου λες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    να σου πω κάτι από προσωπική αντίληψη:
    είμαι εξαιρετικά ήπιος οδηγός, δεν αναπτύσω υπερβολική ταχύτητα, δε κάνω ελιγμούς, δεν χώνομαι, δεν δεν δεν, παρόλα αυτά:
    - κάποιες φορές (πολύ σπάνια πλέον) βγαίνω χωρίς κράνος
    - κάποιες φορές (επίσης σπάνια) οδηγώ έχωντας πιει λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε
    - κάποιες φορές, που είμαι σε ένα φανάρι 2 το πρωί και δε βλέπω ούτε σκύλο, περνάω με κόκκινο (αφού προηγουμένως έχω σταματήσει)
    - στο 90% των μετακινήσεών μου περνάω το όριο ταχύτητας

είναι εις γνώσην μου ότι κάποια στιγμή αν με τσακώσουν θα την φάω στον κώλο, και το γνωρίζω

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο σας εκπλήσσει η παραπάνω παραβατικότητα...
    Νο οφένς που λέει και ο Αχτενμπούχτεν αλλά για να σε μαζέψει θα τρέξει ένα νοσοκομειακό και ενδεχομένως θα διατρέξουν και κίνδυνο για να φτάσουν πιο γρήγορα.
    Μετά θα πας στην εντατική και επειδή είσαι νέος θα πάρεις προτεραιότητα (αν δε πέσει τηλέφωνο) και ίσως κάποιος μείνει έξω και χαιρετίσει σημαία .
    Κλπ κλπ

Όλα αυτά που λέτε τώρα με την κρίση ξανασκέφτεται τα….

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Έκανε μια μαλακία κι έφαγε μια κλήση.
    Κατά πώς φαίνεται έχει πολύ μεγάλο ζόρι να βρει τα λεφτά να την πληρώσει.
    Το έγραψε εδώ για να πει τον πόνο του και να ξεθυμάνει.
    Την έφαγε στον κ@λο από την τροχαία. Αμαρτία είναι να την τρώει κι από εμάς.
    Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες. Όλοι επάνω του πέσαμε λες κι εμείς δεν κάναμε, κάνουμε θα κάνουμε μαλακίες.

@ alkis1990

Μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα, να είσαι πάντα προβλεπέ και μια φορά για μια στιγμή να είσαι εκείνος που την αρπάζει στον πισινό από τους τσέους.
    Μου έχει τύχει, κι ενώ πάντα είμαι με κράνος εκείνη την ημέρα έφυγα από την πίσω πόρτα του μαγαζιού, δεν το πήρα μαζί μου και το πήρα χαμπάρι ότι δεν το φοράω, μια γωνία μετά. Καθώς έκανα τον γύρο του τετραγώνου με σταμάτησε ο λεβέντης και ήθελε να με γράψει.

Με την γκαντεμιά σου τα βάζεις ώρες ώρες αλλά είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι.

Αν το δεις από άλλη οπτική, θα μπορούσε αντί να ήταν μπάτσος και να σε γράψει να ήταν άλλο όχημα να σε χτυπούσε και να είχες άλλα χειρότερα αφού δεν φορούσες κράνος.

Περαστικά φίλε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Νο οφένς που λέει και ο Αχτενμπούχτεν αλλά για να σε μαζέψει θα τρέξει ένα νοσοκομειακό και ενδεχομένως θα διατρέξουν και κίνδυνο για να φτάσουν πιο γρήγορα.
    Μετά θα πας στην εντατική και επειδή είσαι νέος θα πάρεις προτεραιότητα (αν δε πέσει τηλέφωνο) και ίσως κάποιος μείνει έξω και χαιρετίσει σημαία .
    Κλπ κλπ

Όλα αυτά που λέτε τώρα με την κρίση ξανασκέφτεται τα….
    νομίζω ότι η κουβέντα ξεφεύγει, οπότε σταματάω εδώ
    τελικά είμαι τυπικό δείγμα νεοέλληνα, κάφρος εκ γεννετής ολίγον τι αλήτης και τσάμπα μάγκας
    αποχωρώ απο τη συγκεκριμένη συζήτηση, και αφήνω όλους τους νόμιμους οδηγούς να νουθετούν εμάς τους υπολοίπους, μιας και ο τυπικός αναβάτης του moto.gr ανεβαίνει την Κηφισίας Σάββατο 3 το πρωί με 70
    κι αν δε το κάνει αυτό, αλλά ανοίγει λίγο γκαζάκι δε πειράζει, γιατί φοράει κράνος Αράι και πέρασε το βράδυ του πίνοντας πορτοκαλάδα άνευ ανθρακικού

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Ρε σεις γράψτε στα παπάρια σας την νομιμότητα και τις άλλες χαζομάρες. Εχετε καταλάβει οτι ο σκοπός μας είναι να ζήσουμε αλλη 1 μέρα για να κάνουμε αυτο που αγαπαμε?
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    καλά το αναγάγεις σε επιστήμη
    βγαίνω έξω, η μηχανή είναι το μόνο μου μέσο, και αντί να πιω 2 ποτήρια κρασί πίνω 4
    ε, δεν θα αφήσω τη μηχανή (στον δρόμο) στην άλλη άκρη της Αθήνας για να πάρω ταξί και να πάω το επόμενο πρωι να τη πάρω.
    Έτσι θα έπρεπε να κάνω, άλλα δεν το κάνω....
    Ειλικρινά είναι ακλόνητο, ατράνταχτο, απίστευτο, αποδείξιμο, απόλυτο, αναντίλεκτο, αναμφισβήτητο, ανατατικό, ανέκκλητο, αξιοσέβαστο, απρόσβλητο (κι ακόμα είμαι στο γράμμα άλφα) επιχείρημα που δεν μπορεί να απαντήσεις κανείς...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    νομίζω ότι η κουβέντα ξεφεύγει, οπότε σταματάω εδώ
    τελικά είμαι τυπικό δείγμα νεοέλληνα, κάφρος εκ γεννετής ολίγον τι αλήτης και τσάμπα μάγκας
    αποχωρώ απο τη συγκεκριμένη συζήτηση, και αφήνω όλους τους νόμιμους οδηγούς να νουθετούν εμάς τους υπολοίπους, μιας και ο τυπικός αναβάτης του moto.gr ανεβαίνει την Κηφισίας Σάββατο 3 το πρωί με 70
    κι αν δε το κάνει αυτό, αλλά ανοίγει λίγο γκαζάκι δε πειράζει, γιατί φοράει κράνος Αράι και πέρασε το βράδυ του πίνοντας πορτοκαλάδα άνευ ανθρακικού
    Μη τρελενεσαι ωρε,ετσι ειναι το φορουμ, λιγοι εχουν τα @@ να παραδεχτουν αυτα που εγραψες οτι κανεις, και που'σε αλλαξε την υπογραφη σου γιατι βλεπω να σε μπαναρουν.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    ανεβαίνει την Κηφισίας Σάββατο 3 το πρωί με 70

καν' το x2 να συζητήσουμε..!
    Give me fuel, Give me fire

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Ενα εχω να πω για όσους δεν φορούν κράνος η δεν βάζουν ζώνη : ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ μου...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ολίγον τι αλήτης και τσάμπα μάγκας
    πες τα σε κανενα γκομενακι αυτα, πιανουν!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Δεν συμφωνω αλλα για να καλυψω και αυτη σου την αποψη (μιας και εκει καταντησαμε) γι αυτο ειπα 1500 το προστιμο!

Και 5 μύρια να πάει, λίγο με απασχολεί. Πάντα φοράω κράνος.

Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος έχει αποδεδειγμένα - όπως υποστηρίζει - πρόβλημα υγείας και οικονομικό και οκ, καλοί οι νόμοι, αλλά ούτε στοπ έσφαξε, ούτε κόκκινο, ούτε σκότωσε κανέναν. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα του συγχωρούσε το κράνος, το οποίο στο κάτω κάτω είναι για τη δική του ασφάλεια.

Από την άλλη είναι τελείως ειρωνικό, σιχαμένο και γλοιώδες να ακούγεται "ε αν μείνεις φυτό για μια ζωή, εγώ θα σε πληρώνω", γιατί ο καθένας πληρώνει το ποσό που του αναλογεί στους φορείς και, επίσης, εδώ είναι το σημαντικότερο, το 99% των Ελλήνων καπνίζουν ή/και πίνουν ή/και τρώνε τηγανητά. Εγώ πληρώνω και αυτούς τους ανεγκέφαλους και δεν κάνω τίποτα από αυτά. Να τους πετάξουμε σε ένα γαμημένο γκρεμό, να ακούμε και λιγότερες μαλακίες.

Για το μυγάκι, απλά ασχολίαστο. "Αν πετύχεις μυγάκι/χαλίκι και αν σε βρει καλά, σε σημείο που πονάει υπερβολικά, ώστε να χάσεις τον έλεγχο και αν πέσεις και αν τύχει να βρεις κάποιον που βρίσκεται στο δρόμο σου και αν...". Ούτε για γέλια.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Εχω φάει κλήση για κράνος απο μπάτσο που είχε το δικό του άδετο ...
    Αν την κόψεις θα σε καρφώσω , του είπα.
    Θα μου κλάσεις τ' αρχ.. , μου είπε.
    Γιαυτό και ....
    Δεν τον κάρφωσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Οσο ακριβό και ναναι το πρόστιμο, αν φοράς το κράνος δεν θα το φας.
    Εγω προσωπικά αν ημουν κρατος θα το έβαζα 500 Ευρω για κράνος και αλλα 1000 για κόκκινο και θα έβαζα τους μπάτσους να κόβουν αβέρτα. Οι μπάτσοι θα ειχαν οδηγίες να κρύβονται πίσω απο την σταση/περίπτερο κλπ να μην φαινονται απο μακριά. Επίσης οποιος δεν εχει πινακίδα θα του έβαζαν 500 αλλά θα του έπαιρναν και το μηχανάκι, όπως επίσης και στους ανασφάλιστους.

Σε ενα μηνα θα ειχε βγεί το budget για την Τρόικα, θα τα πληρώνανε οι βλάκες που περνανε με κοκκινο η δεν φοράνε κράνος, κι εγω θα ειχα λιγότερα έξοδα.
    Επίσης μετα απο ενα μηνα συνεχούς σκισίματος θα φόραγαν όλοι κράνη και κανενας δεν θα ξαναπέρναγε με κόκκινο και όλα καλά.
    Αυτό δεν έχει νόημα, από την εξής άποψη:
    Επειδή ακόμα και οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, αν ξέρουν πως ένα πρόστιμο που θα γράψουν ουσιαστικά μπορεί να σε τελειώσει (και πίστεψέ με, όταν στη σημερινή εποχή ο κόσμος κόβει από παντού για να «βγει», ένα χιλιάρικο πρόστιμο σε κάποιον που είναι στο απόλυτο οικονομικό όριο μπορεί να τον κάνει ακόμα και να αυτοκτονήσει, δεν θα ήταν άλλωστε και η πρώτη φορά πια), απλά δεν θα το γράψει.
    Θα γράψει κάτι άλλο. Αυτά όμως είναι παπαριές.

Το θέμα θα ήταν το πρόστιμο να ήταν αρκετά μικρό ώστε να μη σε λυπάται ο άλλος για να στο γράψει, αλλά να ξέρεις πως θα το φας εννέα στις δέκα φορές τουλάχιστον και δεν θα μπορέσεις να τη σβήσεις. Πενηνταρικάκι πενηνταρικάκι, που θα πήγαινε, θα το μαθαίναμε όλοι το κράνος.

Για το αρχικό θέμα, φίλε πλήρωσε το πρόστιμο και πες πως ήταν μια ατυχία της στιγμής. Θα μπορούσε να μην τύχει, θα μπορούσε να συμβεί και κάτι χειρότερο. Στραβές είναι αυτές, πάντα θα συμβαίνουν, ας είναι πρόστιμα τουλάχιστον.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Και εγώ έχω τρακάρει άσχημα και με έσωσε ο εξοπλισμος και συγκεκριμένα λόγω του κράνους δεν χυθηκαν τα μυαλά μου στο δρόμο.Στο ποδήλατο φοράω κράνος.Ακόμα και στην δουλειά φοράω κράνος...
    Ε υπάρχουν φορες που "πετάγομαι" στο περίπτερο χωρίς κράνος..
    Ισως τελικά πεταχτώ στον άλλο κόσμο,ή γυρίσω σπίτι απλά με μια κλήση...τουλάχιστον ξέρω τι κάνω και ποιές μπορεί να είναι οι συνέπειες..
    The only easy day was yesterday.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Από την άλλη είναι τελείως ειρωνικό, σιχαμένο και γλοιώδες να ακούγεται "ε αν μείνεις φυτό για μια ζωή, εγώ θα σε πληρώνω", γιατί ο καθένας πληρώνει το ποσό που του αναλογεί στους φορείς και, επίσης, εδώ είναι το σημαντικότερο, το 99% των Ελλήνων καπνίζουν ή/και πίνουν ή/και τρώνε τηγανητά. Εγώ πληρώνω και αυτούς τους ανεγκέφαλους και δεν κάνω τίποτα από αυτά. Να τους πετάξουμε σε ένα γαμημένο γκρεμό, να ακούμε και λιγότερες μαλακίες.

Για το μυγάκι, απλά ασχολίαστο. "Αν πετύχεις μυγάκι/χαλίκι και αν σε βρει καλά, σε σημείο που πονάει υπερβολικά, ώστε να χάσεις τον έλεγχο και αν πέσεις και αν τύχει να βρεις κάποιον που βρίσκεται στο δρόμο σου και αν...". Ούτε για γέλια.
    Κι αυτοί που καπνίζουν πληρώνουν φόρους για σένα και μένα που καβαλάμε και (είτε φοράμε κράνος είτε όχι) έναν άλφα κίνδυνο τον διατρέχουμε είναι η αλήθεια. Τι να πουν κι αυτοί που ούτε καπνίζουν ούτε καβαλάνε. Δεν είναι αυτή η λογική. Συμφωνώ ότι είναι "υποκριτικό" το να λέει κάποιος ότι "θα σε πληρώνω εγώ αν μείνεις φυτό".
    Έλα όμως που μια δόση αλήθειας υπάρχει σε αυτό.

Όσο για το πετραδάκι μυγάκι @δάκι, ναι. Αν σου μπει κάτι στο μάτι είναι πολλές οι πιθανότητες να χάσεις τον έλεγχο και να το στείλεις σε καμιά στάση λεωφορείου και να γλιτώσεις το κράτος από 2-3 συνταξιούχους.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Στο αυτοκίνητο παρμπρίζ υπάρχει οπότε μυγάκια σκατάκια φατάκια δεν παίζουν. Κλήση για τη ζώνη γιατί κόβουν?

Και αν όσες απαντήσεις έχουν δοθεί έχουν ψεγάδια η είναι λειψές, να το δεχτώ σε ένα βαθμό. Αλλά η απάντηση "γιατί αυτός είναι ο νόμος" είναι απλά για γέλια. Ο νόμος έχει κάποια λογική βάση. Δεν είναι αξίωμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Αυτό δεν έχει νόημα, από την εξής άποψη:
    Επειδή ακόμα και οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, αν ξέρουν πως ένα πρόστιμο που θα γράψουν ουσιαστικά μπορεί να σε τελειώσει (και πίστεψέ με, όταν στη σημερινή εποχή ο κόσμος κόβει από παντού για να «βγει», ένα χιλιάρικο πρόστιμο σε κάποιον που είναι στο απόλυτο οικονομικό όριο μπορεί να τον κάνει ακόμα και να αυτοκτονήσει, δεν θα ήταν άλλωστε και η πρώτη φορά πια), απλά δεν θα το γράψει.
    Θα γράψει κάτι άλλο. Αυτά όμως είναι παπαριές.

Το θέμα θα ήταν το πρόστιμο να ήταν αρκετά μικρό ώστε να μη σε λυπάται ο άλλος για να στο γράψει, αλλά να ξέρεις πως θα το φας εννέα στις δέκα φορές τουλάχιστον και δεν θα μπορέσεις να τη σβήσεις. Πενηνταρικάκι πενηνταρικάκι, που θα πήγαινε, θα το μαθαίναμε όλοι το κράνος.

Για το αρχικό θέμα, φίλε πλήρωσε το πρόστιμο και πες πως ήταν μια ατυχία της στιγμής. Θα μπορούσε να μην τύχει, θα μπορούσε να συμβεί και κάτι χειρότερο. Στραβές είναι αυτές, πάντα θα συμβαίνουν, ας είναι πρόστιμα τουλάχιστον.
    Αν εξαιρέσεις τα κόκκινα ( )

+ όσα θες

Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 11:35
  2. η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο
    από apolon10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 00:27
  3. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  4. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε