Καλημέρες!
Μην αγχώνεστε για το αν σκίσαμε το θέμα...
Υγεία και καλή καρδιά!
Καλό θα μας κάνει να συζητάμε τα προβλήματα που μας απασχολούν!
Καλημέρες!
Μην αγχώνεστε για το αν σκίσαμε το θέμα...
Υγεία και καλή καρδιά!
Καλό θα μας κάνει να συζητάμε τα προβλήματα που μας απασχολούν!
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
ας το ξαναπω κιεγω λοιπον γιατι δεν εχεις παει προφανως και δεν εχεις δει με τα ματια σου
Π Α Ρ Ν Η Θ Α,ΠΕΝΤΕΛΗ, ΥΜΗΤΤΟΣ,ειδες καμια ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ μετα τις φωτιες?
Τα νταμαρια της Πεντελης εχουν βγαλει δεντρα?
Τα μεταλλεια στην ευβοια τα ξερεις?εχεις δει τι εχουν κανει σαυτο το μερος?εκει να δεις δεντρο και κακο, φουλ στο πρασινο
Το φραγμα της Δεη πανω απο την Σετα ευβοιας,που το παρατησαν αφου εσκαψαν το βουνο σε 3 επιπεδα και κατεστρεψαν ενα δασος,ξερεις γιατι το παρατησαν?γιατι μετα την καταστροφη του βουνου εκαναν μελετες για το αν μπορουν να κρατησουν το νερο και ειδαν οτι δεν μπορουν να φτιαξουν φραγμα εκει!!!!Αυτα!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΞΩ!
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Έχω πάει σε νταμάρια που έχει γίνει αναδάσωση και αποκατάσταση και σε νταμάρια που όντως δεν έχει γίνει. Παλέψτε στο να γίνει λοιπόν. Βάλτε στις επιτροπές ελέγχου ντόπιους πολίτες και εργαζόμενους. Κανείς δεν λέει το αντίθετο.
Η λύση δεν είναι πονάει κεφάλι-κόβει κεφάλι.
Το να μην δέχεσαι να γίνει κάτι γιατί μπορεί να μην γίνει σωστά δεν είναι λογική. Αντί να παλεύεις να μην γίνει, πάλεψε για να γίνει σωστά! Και λιγότερο θα χρειαστεί να μοχθήσεις και θα έχεις όλα τα θετικά της επένδυσης!
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Δεν είναι έτσι οπως τα λές... απο το 2000 κάνουν αγώνα στη περιοχή.. και για άλλα ορυχεία. Μεταλεία Κασάνδρας στο Στρατονίκη κτλ
Η προπαγάνδα των ΜΜΕ καλά κρατεί ...
http://stratoniki.wordpress.com/periohi/
Υπάρχει ιστορικό στη περιοχή μη τρώς αμάσητο ότι σου πετάνε... και μη ξεχνάς οτι το κέρδος απο αυτές τις επενδύσεις το έχουν πληρώσει πολύ ακριβά και όσοι εργάαστηκαν εκεί...
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
εγώ λέω να κάνουμε εργοστάσια πρέζας ... θέσεις εργασίας, χαρά σε όλο τον κόσμο, με μια σωστή πολιτική πχ να την παίρνουν τσάμπα οι συνταξιούχοι σε λίγα χρόνια θα είναι όλα κομπλέ!Ενός μεταλλείου που θα φέρει χιλιάδες θέσεις εργασίας, σε εργατικό δυναμικό και όλες τις εργασίες-δορυφόρους. Όλη η περιοχή ζει από τα μεταλλεία χρόνια τώρα! Αν εξαιρέσεις την Ιερισσό κανένα άλλο χωριό δεν αντιδράει. Τυχαίο είναι νομίζεις;
τώρα αλήθεια πες μου ΕΝΑ μέρος που έχει γίνει αποκατάσταση τοπίου μετά το πέρας των εργασιών και μετά κουβεντιάζουμε για την
" αποκατάσταση"
Χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν - χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα χαθούν και ότι άλλο συνεπάγεται η δημιουργία των μεταλλείων = χέσε ψηλά κι αγνάντευε!
Όλη η περιοχή ζει από τα μεταλλεία και μόνον η Ιερισσός αντιδρά;;; Κύριε επιστήμονα σας λέω πως είμαι από το ΓΟΜΆΤΙ!!! Σε ποια γλώσσα θέλετε να σας το γράψω για να το καταλάβετε; Όχι μόνο αντιδρά η Χαλκιδική, αλλά δεν αντιδρούν μόνον όσοι δουλεύουν στα μεταλλεία (αν και αυτοί αρχίζουν και ξυπνάνε σιγά σιγά)!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Νομίζω πως θα συμφωνεί μαζί σου!!!
Αυτό πάλι με την αποκατάσταση...
Είναι δυνατόν μωρέ να έχουν παραδείγματα άλλων χωρών που έφυγαν και άφησαν πίσω τους λουλούδια και να μην μας τα έτριβαν στα μούτρα;
Αυτοί πάνε, παίρνουν ότι είναι να πάρουν, ρίχνουν μετά μια πτώχευση και μην τον είδατε τον Παναή!
Οι Καναδοί οι ίδιοι γιατί αν είναι έτσι, αν είναι όλα ρόδινα όπως μας λέτε, δεν δέχονται να γίνουν στον τόπο τους μεταλλεία; Που στον Καναδά η περιεκτικότητα σε χρυσό είναι πολύ πολύ υψηλότερη!
Φίλε s_gogos κατανοητή η στάση σου αλλά όταν χρησιμοποιείς επιχειρήματα σαν τα παραπάνω (και τα πιο πάνω), ο συνομιλητής σου μπορεί να έχει εύλογες απορίες για το αν έχεις ψάξει πραγματικά ποια είναι η αλήθεια.
Και δεν υποστηρίζω οτι αλήθεια λέει η εταιρία, απλά είμαι σίγουρος οτι κάποιες αλήθειες πνίγονται γιατί είναι ενάντια στη «λαϊκή οργή», ή έχουν σκοπό να παραπλανήσουν/τρομάξουν όπως η φωτό από το open-pit που υπάρχει στο αφισάκι της εκδήλωσης.
Ακριβώς... σαν να σου δείχνουν μια φωτογραφία κατά την διάρκεια της εγχείρησης με ανοιγμένη την κοιλιά με τα αίματα κλπ και να σου λένε μετά "είδατε τι γίνεται στις εγχειρήσεις; μην εγχειρίζεστε"...
Ο κόσμος που αντιδρά χωρίζεται σε δυο κατηγορίες: σε αυτούς που ξέρουν αλλά γενικότερα είναι εναντίον στην οποιαδήποτε μεταλλευτική δραστηριότητα οπουδήποτε, και σε αυτούς που δεν ξέρουν και φοβούνται ακούγοντας "καταστροφή περιβάλλοντος", που δεν γνωρίζουν δηλαδή. Όπως είναι και η πλειονότητα εδώ μέσα.
μπααα πολυ ρομαντικο για μενα.
στο κατω-κατω της γραφης αν ημουνα πραγματικος οικολογος θα επρεπε να ειμαι βετζετεριαν, να καβαλαω αλογο και να μενω σε σπηλια. το οτι δεν τα κανω ολα αυτα βεβαια δε σημαινει οτι επιθυμω να ξεπαστρεψω τη χλωριδα και τη πανιδα του συμαντος αλλα εν παση περιΦτωση θεωρω οτι οπως και να γινει ο πλανητης καποια στιγμη θα τσιμεντωσει στα φλωρικα κωλαρακια μας ολο το χρυσαφι που κρυβει και θα απαλαχθει απο το καρκινωμα που λεγεται ανθρωπος ακομα και αν του προκαλεσουμε τραυματα που θα παρει κανα τριαρι εκατομυρια χρονακια για να τα ξεπερασει με μονο σκοπο την ικανοποιηση της ματαιοδοξιας μας.μεχρι τοτε λοιπον ας τα βαλει κατω και ας νοιαστει οποιος εχει παιδια αν το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να υποστηριξει τις ''επενδυσεις'' για να μπορεσουνε περηφανα τελοσπαντων τα παιδια του να γλυψουν τα @@ του εκαστοτε επενδυτη για να βγαλουν τιμια ενα ξεροκοματο να φανε και να πεθανουν απο καρκινο στα 50 τους η αν θα κανει οτι μπορει και οτι του προτασει η συνειδηση του για να εχουν εκεινα ενα λιιιιγο καλυτερο αυριο.
εμενα στα παπαρια μου.δεν εχω παιδια και εχω συμβιβαστει απολυτα με τον θανατο.
δικα σας τα γενια, δικα σας και τα χτενια (εγω κουρευτηκα και χτες ξυριστηκα κιολας για να μη με λεει λεμωναιντα ο σναιπερ).![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τελικά θα ακολουθήσει κανένας;
Αύριο πρωί 07:30 ξεκινάω για Σκουριές από Θεσσαλονίκη με τη βέσπα!
Όποιος πιστός...