Δημοσιεύθηκε αρχικά από
Kostas2B
Ιστορια απο εναν καλο μου φιλο:
Καποτε στην περιοχη μου,οταν ημασταν 15-16 χρονων κυκλοφορουσε ενας τυπος (ονομα δε θελω να γραψω,οσοι ειναι απο Δυτικα προαστια ισως τον εχουν ακουστα),του οποιου με το που ακουγαμε το ονομα του τα καναμε πανω μας...Φοβος και τρομος ο τυπας,πρεζονι και βαπορακι ταυτοχρονα,με το που σε πετυχαινε σου ψυριζε οτι ψιλα ειχες και αν δεν ειχες και ειχες χοντρα,πηγαινες στο περιπτερο να χαλασεις! Ηταν 1.90 και ψιλοτουμπανο,οποτε πολλες κουβεντες δεν σηκωνε.Τραβουσε μαχαιρι για πλακα,ειχαν υπαρξει και σκηνικα που καποιους τους εστειλε νοσοκομειο...Οσοι τον ηξεραν,ή τον απεφευγαν ή τα ειχαν καλα μαζι του κανοντας θεληματα!!!
Με τα πολλα λοιπον,για να μην τα πολυλογω,ο φιλος μου ειχε ενα JR διχρονο που σκοτωνε. Καθως περνουσε ενα απογευμα απο εναν δρομο με το μηχανακι,τον βλεπει αυτος και του κανει νοημα να σταματησει. Ο δικος μου επειδη γνωριζονταν δεν εκανε τον Κινεζο γιατι ηξερε οτι την επομενη φορα που θα τον εβλεπε,θα υπηρχε θεμα! Σταματαει λοιπον και μετα τις χαιρετουρες και αφου ο φιλος μου ηταν ετοιμος να δωσει κανα 2ευρω,ακολουθησε ο διαλογος :
- "Ρε συ παμε μια εδω πιο κατω γιατι με περιμενει ενας δικος μου"
- "Βιαζομαι ρε" λεει ο φιλος...
- "Πεντε λεπτα θα κανεις ρε"
Γνωριζοντας μεσα του οτι δε το γλυτωνε,υποχωρησε και του λεει "Ανεβα"
Και λεει ο τυπας "Ξερεις κατι? Δεν εμπιστευομαι κανεναν,ασε να το παρω εγω!"
Χεσμενος ο αλλος,μη εχοντας αλλη επιλογη,καθεται συνεπιβατης...Εκει αρχισε το "παιχνιδι"!
Τα λογια του φιλου μου οπως τα θυμαμαι : "Μ@λακα ενα σου λεω,τα ειδα ολα εκεινο το απογευμα. Περασα τις δυο πιο εφιαλτικες ωρες της ζωης μου. Με πηγε σε κατι πλατειες κεντρο Αθηνα,"ανταλλαγες" εμπορευματων,σε κατι αλλες πλατειες που εδινε κλεμμενα κινητα κτλ. Δεν αφησε κοκκινο φαναρι και STOP που να μην παραβιασει. Τα κοκκινα στην Καβαλας τα περνουσε με 140. Αφου γυρισα σπιτι ειπα αφου δεν πεθανα σημερα,δε θα πεθανω ποτε.Δεν κοιμηθηκα εκεινο το βραδυ!"