Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Τα άκουσα κι αυτά....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Ιστορια απο εναν καλο μου φιλο:

Καποτε στην περιοχη μου,οταν ημασταν 15-16 χρονων κυκλοφορουσε ενας τυπος (ονομα δε θελω να γραψω,οσοι ειναι απο Δυτικα προαστια ισως τον εχουν ακουστα),του οποιου με το που ακουγαμε το ονομα του τα καναμε πανω μας...Φοβος και τρομος ο τυπας,πρεζονι και βαπορακι ταυτοχρονα,με το που σε πετυχαινε σου ψυριζε οτι ψιλα ειχες και αν δεν ειχες και ειχες χοντρα,πηγαινες στο περιπτερο να χαλασεις! Ηταν 1.90 και ψιλοτουμπανο,οποτε πολλες κουβεντες δεν σηκωνε.Τραβουσε μαχαιρι για πλακα,ειχαν υπαρξει και σκηνικα που καποιους τους εστειλε νοσοκομειο...Οσοι τον ηξεραν,ή τον απεφευγαν ή τα ειχαν καλα μαζι του κανοντας θεληματα!!!
    Με τα πολλα λοιπον,για να μην τα πολυλογω,ο φιλος μου ειχε ενα JR διχρονο που σκοτωνε. Καθως περνουσε ενα απογευμα απο εναν δρομο με το μηχανακι,τον βλεπει αυτος και του κανει νοημα να σταματησει. Ο δικος μου επειδη γνωριζονταν δεν εκανε τον Κινεζο γιατι ηξερε οτι την επομενη φορα που θα τον εβλεπε,θα υπηρχε θεμα! Σταματαει λοιπον και μετα τις χαιρετουρες και αφου ο φιλος μου ηταν ετοιμος να δωσει κανα 2ευρω,ακολουθησε ο διαλογος :
    - "Ρε συ παμε μια εδω πιο κατω γιατι με περιμενει ενας δικος μου"
    - "Βιαζομαι ρε" λεει ο φιλος...
    - "Πεντε λεπτα θα κανεις ρε"
    Γνωριζοντας μεσα του οτι δε το γλυτωνε,υποχωρησε και του λεει "Ανεβα"
    Και λεει ο τυπας "Ξερεις κατι? Δεν εμπιστευομαι κανεναν,ασε να το παρω εγω!"
    Χεσμενος ο αλλος,μη εχοντας αλλη επιλογη,καθεται συνεπιβατης...Εκει αρχισε το "παιχνιδι"!
    Τα λογια του φιλου μου οπως τα θυμαμαι : "Μ@λακα ενα σου λεω,τα ειδα ολα εκεινο το απογευμα. Περασα τις δυο πιο εφιαλτικες ωρες της ζωης μου. Με πηγε σε κατι πλατειες κεντρο Αθηνα,"ανταλλαγες" εμπορευματων,σε κατι αλλες πλατειες που εδινε κλεμμενα κινητα κτλ. Δεν αφησε κοκκινο φαναρι και STOP που να μην παραβιασει. Τα κοκκινα στην Καβαλας τα περνουσε με 140. Αφου γυρισα σπιτι ειπα αφου δεν πεθανα σημερα,δε θα πεθανω ποτε.Δεν κοιμηθηκα εκεινο το βραδυ!"

Είμαι Β.Σοφίας κοκκινο φανάρι και με πλησιάζει μια κοπέλα γύρω στα 25 με κοντή φούστα και μου λέει οτι είναι ανάγκη να την πάω πιο κάτω σε ένα κάστινγκ για μοντέλα
    Δεν το σκέφτομαι την ανεβάζω - πράσινο ξεκινώ και νιώθω ολα τα βλέματα πάνω μου αφού η φούστα έχει ανέβει αρκετά - στο επόμενο φανάρι εκεί που περιμένω ακούω μια γνωστή φωνή
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ
    -ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ -5 ΛΕΠΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ...

Τα 2 επεισόδια που μας λές δεν υπάρχουν στην πραγματική ζωή των ανδρών
    aleaxzafeir

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Aς πω κι εγώ ανάλογη αληθινή εμπειρία... είμαι με τη μηχανή σταματημένος σε φανάρι και με σταματά δίμετρη αλφαδιασμένη μοντέλα και μου ζητάει να την πετάξω μέχρι το σπίτι της γιατί έχει μια σημαντική συνάντηση και ανακάλυψε πως έχει ξεχάσει να φορέσει εσώρουχο. -Ανέβα της λέω να σε ξεπετ...εεεε να σε πετάξω και κρατήσου γερά. Με υποδειγματική οδήγηση και ευβλαβική τήρηση του ΚΟΚ φτάνουμε σπίτι, αλλά είχε ξεχάσει τα κλειδιά της και ευτυχώς που δεν είχε φύγει η Σουηδέζα φίλη της που φιλοξενούσε. Μπαίνω μέσα και...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hfhfh.jpg 
Προβολές:	346 
Μέγεθος:	52,4 KB 
ID:	289712

Τι γινεται εδω μεσα;;;; Εμενα δεν μου καθεται ουτε συνταξιουχος μεγαλοκοπελα του ΟΓΑ και τα ομορφοπαιδα εδω μεσα παρατανε κοπελες με μινακια στη μεση του δρομου.... Ας με παρακαλεσει μια φορα μια νοστιμη να την παω καπου, να μου φυγει το ψωνιο του γαμαουα μηχανοβιου και ας παρει μαζι της εγγραφα, πορτοφολια, σακακια, καρδιες κτλ...
    Τελευταία τροποποίηση από Shaolin Monk; 10/05/2013 στις 21:53.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    Ιστορια απο εναν καλο μου φιλο:

Καποτε στην περιοχη μου,οταν ημασταν 15-16 χρονων κυκλοφορουσε ενας τυπος (ονομα δε θελω να γραψω,οσοι ειναι απο Δυτικα προαστια ισως τον εχουν ακουστα),του οποιου με το που ακουγαμε το ονομα του τα καναμε πανω μας...Φοβος και τρομος ο τυπας,πρεζονι και βαπορακι ταυτοχρονα,με το που σε πετυχαινε σου ψυριζε οτι ψιλα ειχες και αν δεν ειχες και ειχες χοντρα,πηγαινες στο περιπτερο να χαλασεις! Ηταν 1.90 και ψιλοτουμπανο,οποτε πολλες κουβεντες δεν σηκωνε.Τραβουσε μαχαιρι για πλακα,ειχαν υπαρξει και σκηνικα που καποιους τους εστειλε νοσοκομειο...Οσοι τον ηξεραν,ή τον απεφευγαν ή τα ειχαν καλα μαζι του κανοντας θεληματα!!!
    Με τα πολλα λοιπον,για να μην τα πολυλογω,ο φιλος μου ειχε ενα JR διχρονο που σκοτωνε. Καθως περνουσε ενα απογευμα απο εναν δρομο με το μηχανακι,τον βλεπει αυτος και του κανει νοημα να σταματησει. Ο δικος μου επειδη γνωριζονταν δεν εκανε τον Κινεζο γιατι ηξερε οτι την επομενη φορα που θα τον εβλεπε,θα υπηρχε θεμα! Σταματαει λοιπον και μετα τις χαιρετουρες και αφου ο φιλος μου ηταν ετοιμος να δωσει κανα 2ευρω,ακολουθησε ο διαλογος :
    - "Ρε συ παμε μια εδω πιο κατω γιατι με περιμενει ενας δικος μου"
    - "Βιαζομαι ρε" λεει ο φιλος...
    - "Πεντε λεπτα θα κανεις ρε"
    Γνωριζοντας μεσα του οτι δε το γλυτωνε,υποχωρησε και του λεει "Ανεβα"
    Και λεει ο τυπας "Ξερεις κατι? Δεν εμπιστευομαι κανεναν,ασε να το παρω εγω!"
    Χεσμενος ο αλλος,μη εχοντας αλλη επιλογη,καθεται συνεπιβατης...Εκει αρχισε το "παιχνιδι"!
    Τα λογια του φιλου μου οπως τα θυμαμαι : "Μ@λακα ενα σου λεω,τα ειδα ολα εκεινο το απογευμα. Περασα τις δυο πιο εφιαλτικες ωρες της ζωης μου. Με πηγε σε κατι πλατειες κεντρο Αθηνα,"ανταλλαγες" εμπορευματων,σε κατι αλλες πλατειες που εδινε κλεμμενα κινητα κτλ. Δεν αφησε κοκκινο φαναρι και STOP που να μην παραβιασει. Τα κοκκινα στην Καβαλας τα περνουσε με 140. Αφου γυρισα σπιτι ειπα αφου δεν πεθανα σημερα,δε θα πεθανω ποτε.Δεν κοιμηθηκα εκεινο το βραδυ!"
    Κάτι σε ψάρι φέρνει το ονομά του;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Οχι,"κατι σε φως" φερνει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    Τι γινεται εδω μεσα;;;; Εμενα δεν μου καθεται ουτε συνταξιουχος μεγαλοκοπελα του ΟΓΑ και τα ομορφοπαιδα εδω μεσα παρατανε κοπελες με μινακια στη μεση του δρομου.... Ας με παρακαλεσει μια φορα μια νοστιμη να την παω καπου, να μου φυγει το ψωνιο του γαμαουα μηχανοβιου και ας μαρει μαζι της εγγραφα, πορτοφολια, σακακια, καρδιες κτλ...
    post #54

δεν χάνεις να δοκιμάσεις..... μίλα με τον αριστείδη......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Aς πω κι εγώ ανάλογη αληθινή εμπειρία... είμαι με τη μηχανή σταματημένος σε φανάρι και με σταματά δίμετρη αλφαδιασμένη μοντέλα και μου ζητάει να την πετάξω μέχρι το σπίτι της γιατί έχει μια σημαντική συνάντηση και ανακάλυψε πως έχει ξεχάσει να φορέσει εσώρουχο. -Ανέβα της λέω να σε ξεπετ...εεεε να σε πετάξω και κρατήσου γερά. Με υποδειγματική οδήγηση και ευβλαβική τήρηση του ΚΟΚ φτάνουμε σπίτι, αλλά είχε ξεχάσει τα κλειδιά της και ευτυχώς που δεν είχε φύγει η Σουηδέζα φίλη της που φιλοξενούσε. Μπαίνω μέσα και...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hfhfh.jpg 
Προβολές:	346 
Μέγεθος:	52,4 KB 
ID:	289712
    Εγινε του strapon το καγκελο?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    post #54

δεν χάνεις να δοκιμάσεις..... μίλα με τον αριστείδη......
    κερνάω καφέ στο μπαλκόνι

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    σαν το ανεκδοτο που λεει:προσοχη παιδια!!! ειναι 2 κοπελες που κανουν ωτοστοπ στην περιοχη ταδε και ενω η μια αρχιζει και σου κανει στοματικο,η αλλη σε κλεβει.εμενα με κλεψανε δευτερα τριτη τεταρτη και πεμπτη.παρασκευη και σαββατο περασα αλλα δεν τις βρηκα!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    κερνάω καφέ στο μπαλκόνι

Περιμενω λεπτομερειες....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Κάτι σε ψάρι φέρνει το ονομά του;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    Οχι,"κατι σε φως" φερνει...

Ο "χρυσοψαρος"?

everybody f@cks in this town except me...
    Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 11/05/2013 στις 05:19.

Περιστατικο: πριν απο πολλαααα χρονια , λιμανι πειραια , καλοκαιρι με το thunderace , μπροστα στην σταση του ηλεκτρικου
    Με πιανει φαναρι και περιμενω , ακουω μια φωνη απο την σταση η οποια ηταν τιγκα στον κοσμο:
    Ενας τυπος γυρω στα 50+ κακοσουλουπος μικροκαμωμενος μου φωναζει:

κακοσουλουπος: '' ΦΙΛΕ!!....ΦΙΛΕ!!!.........ΜΕ ΠΑΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ? ''
    εγω: ''...σου μοιαζει για ταξι?....''

πρασινο

εφυγα

τελος διηγησης

..................

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    ...Ανεβαίνει
    -ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ!!!
    -Έλααααααααααα, σε παρακαλώωωω, πάμεεεε...
    -ΚΑΤΕΒΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!
    -Ξεκίνα ρε συ, άναψε πράσινο!
    -ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩΩΩΩΩΩ!!
    Μπιιιιιιπ! Μπιμπιμπιπ Μπιιιιιιπ! ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ!!!

Ε, τον πήγα μέχρι το Υγεία...
    μ@λακια απο τον θεο εσεις οι γυναικες να μην μπορειτε να βαλετε καποιον κατω και να τον δειρετε!:rotflmao:
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zefos1100xx Προβολή μηνύματος
    μ@λακια απο τον θεο εσεις οι γυναικες να μην μπορειτε να βαλετε καποιον κατω και να τον δειρετε!:rotflmao:
    (εκτος αν προκειται για την Ερρικα που κατι εχω ακουσει καταφερνει)

Εγω παντως, το 2007 ειμαι βραδυ χειμώνα στα Εβερεστ στην Ομονοια με το GS και σκαει πιπίνι ψιλομαστουρέ και μου ζητάει να την πάω Σύνταγμα.
    Αρ γιου νατς κοπελα μου??
    Χωρια οτι παιζει να ηταν στημενο, να μου φυγει απο τη σελα να εχουμε και μπελαδες?

Μη κανετε τετοιες μλκιες!

Αμα ηταν ετσι.... το 2005 με την Αφρικα, σταμάτησα κατα τις 2 το βραδυ στο δρόμο εξω απο Ζαππειο να μιλησω στο κινητο...κλεινω το τηλ και έρχεται τυπος κυριλε κατα τα άλλα και μου λεει "γεια σου φιλε! το βλεπεις το μωρο εκει στο παγκακι? Ειναι η γκομενιτσα μου και ψαχνουμε για φαση... ερχεσαι εκει πισω απ τους θαμνους?"... έπρεπε να παω ε? :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To LC4 δεν πάει βήμα... (ψόφησαν τα άλογα κι έμειναν τα γαϊδούρια)
    από Shiatman στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2012, 14:02
  2. Απαντήσεις: 112
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2012, 14:24
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 21:45
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2004, 19:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε