Εγώ πάντως μόλις πετύχω απέναντι μου τυπά με ξένον, ανοίγω μεγάλη σκάλα & όσο και να μου παίζει τα φώτα I don't give a shit.
Εγώ πάντως μόλις πετύχω απέναντι μου τυπά με ξένον, ανοίγω μεγάλη σκάλα & όσο και να μου παίζει τα φώτα I don't give a shit.
ααα κι εγώ το κάνω αυτό...
Μόλις δω τυπά με μεγάλη σκάλα ανάβω και τα 2 ΧΕΝΟΝ και I don't give a shit.
Καμιά φορά τρώω και κουνέλι...
![]()
Δηλαδή ρε Κτίνε, επειδή εγώ τις τελευταίε μέρες είμαι τίγκα τσιτωμένος, μιλάς σοβαρά; Φιλαράκι έχει βγει εκτός δρόμου, επειδή ένας μπινές με ξένον τον τύφλωσε τόσο σε επαρχιακό που δεν έβλεπε χριστό. & by the way, δεν οδηγάμε όλοι στο λεκανοπέδιο που γενικά έχει φωτισμένους δρόμους. Έλα εδώ καλοκαίρι να πάμε μια Σούγια & να πετύχεις από απέναντι τύπο με ξένον & να μου πεις μετά άμα θα είναι ωραία η πτώση στο Λυβικό.
Για να σοβαρευτούμε λίγο ε...
Είδατε που σας το λέω???? Τελικά το πρόβλημα είναι μεγάλο και ίσως να μην του έχουν (οι αρμόδιοι) δώσει τη σημασία που του πρέπει.
Μετά από οποιαδήποτε βόλτα όσο μεγάλη ή μικρή κι αν είναι, και περιέχει στην επιστροφή την Κορίνθου Πατρών ή τμήμα της, πάντα φτάνω σπίτι τσακισμένος στην κούραση και μ' ένα κεφάλι καζάνι.
Είναι απίστευτη αυτή μ@λακία με τα κωλοκινέζικα ή κακορυθμισμένα ξένον.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
+1 κ απο μενα για αυτα κολωνακια...μετα απο μερικα χιλιομετρα στραβωνεσαι κυριολεκτικα!!
Για μένα το θέμα δεν είναι απλά τα xenon. Τα θεωρώ και χρήσιμα. Για μένα είναι τα ΚΑΚΟ ρυθμισμένα φώτα.....Ακόμα και με xenon σε απλό φανάρι μπορείς να ρυθμίσεις τη δέσμη σου(τέρμα κάτω ίσως). Το θέμα είναι ποιοι το κάνουν. Ας μην δαιμονοποιούμε τους πάντες και τα πάντα με μια γενίκευση του τύπου "κακά xenon στην πυρά όλα".
Φιλικά πάντα.
γι'αυτο και εγω τα ξηλωσα,απο το πολυ μπινελικι που εφαγα ειχα λοξυγκα μια εβδομαδα....
Ξερει κανεις αν σε projector κατοπτρο παιζουν καλυτερα χωρις να γκαβωνουν?
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
cree led? τι είναι αυτά; Μπορούν να μπουν στις μοτό μας;
Φυσικα και μπαινουν, αλλα δεν ειμαι σιγουρος (γιατι δεν τα εχω δει με τα ματια μου, μονο φωτο)
οτι το φως που βγαζουν ειναι σε ενταση τουλαχιστον το ιδιο με των αλογονου.
Αυτο π.χ. ειναι εντασεως 50W!!! Eχει 10 cree led των 5W...