Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 109

Θέμα: The new one!

Παλαιό μέλος
    Καλη δουλεια καποιες τις ζηλεψα.
    Το προβλημα ,ομως, δεν ειναι αυτη τη στιγμη να παρει μηχανη ,το προβλημα ειναι να φοραει κρανος ακομη και οταν παει να παρει τσιγαρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Στην καλύτερη περίπτωση θα βάλεις αυτό φίλος... εάν είσαι πολύύύύ τυχερός.

Συνημμένο 294775

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Εγώ το φοράω πάντως και μην με λες ψεύτη.

Αν εσυ το πας απαλά, η νταλικα που θα σε κάνει αλοιφή, πάει με οσα θέλει.
    Αρχίζω να αγχώνομαι. Και όσο σκέφτομαι πως οι μετεωρίτες αιωρούντε στο διάστημα ανεξέλεγκτοι αγχώνομαι περισσότερο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Mην τον αποπαιρνετε ,θα φορεσει κρανος.

Εμείς πάλι έχουμε ένα κακό για εσένα...
    Ευτυχώς δε θα την αγοράσω απτη τσέπη σου δηλαδή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ετοιμάσου
    χαχαχα

Ευχαριστώ για τις αγγελίες SHOOTER ήδη ξεχώρισα μερικές! Τώρα τα περι κράνους εντάξει νομίζω η υπερβολή έχει και τα όριά της Στο χωριό για να διανύσω δυο χιλιόμετρα νεκρού δρόμου δε θα βάλω κράνος. Ούτε εκεί που ξέρω πως δε θα ξεπεράσω τα 50 χιλιόμετρα. Ούτε στο ποδήλατο φοράω κράνος ούτε όταν πάω για τζόκινγκ φοράω επιγονατίδες. Πες με παλιάνθρωπο αλλά δεν είμαι τόσο υπερπροστατευτικός με το κεφάλι μου επειδή μάλλον έχω μια αντίληψη 'Α της πραγματικότητας που ίσως να μην συμβαδίζει με κάποιου άλλου. Όταν όμως θα βγώ να ταξιδέψω θα φορέσω και κράνος θα βάλω και ζώνη(στο αμάξι) θα τσεκάρω και τα λάστιχα και τα λάδια και τα φρένα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KorakidisN Προβολή μηνύματος
    Αρχίζω να αγχώνομαι. Και όσο σκέφτομαι πως οι μετεωρίτες αιωρούντε στο διάστημα ανεξέλεγκτοι αγχώνομαι περισσότερο!

.....................
    Τώρα τα περι κράνους εντάξει νομίζω η υπερβολή έχει και τα όριά της Στο χωριό για να διανύσω δυο χιλιόμετρα νεκρού δρόμου δε θα βάλω κράνος. Ούτε εκεί που ξέρω πως δε θα ξεπεράσω τα 50 χιλιόμετρα. Ούτε στο ποδήλατο φοράω κράνος ούτε όταν πάω για τζόκινγκ φοράω επιγονατίδες. Πες με παλιάνθρωπο αλλά δεν είμαι τόσο υπερπροστατευτικός με το κεφάλι μου επειδή μάλλον έχω μια αντίληψη 'Α της πραγματικότητας που ίσως να μην συμβαδίζει με κάποιου άλλου. Όταν όμως θα βγώ να ταξιδέψω θα φορέσω και κράνος θα βάλω και ζώνη(στο αμάξι) θα τσεκάρω και τα λάστιχα και τα λάδια και τα φρένα.
    καλή τύχη σου εύχομαι παληκάρι μου....

ευχομαι να βγούμε εμείς μαλάκες και όχι εσύ...

Παλαιό μέλος
    Νικολα φιλε μου.
    Τα ατυχηματα στις εθνικες ειναι απειροελαχιστα.Πολλοι εχουμε χασει φιλους που πηγαιναν με 40 σε γειτονιες και οχι με 50 που λες εσυ.
    Φορα το το ρημαδι το κρανος γιατι τις μισες φορες που θα πας στο περιπτερο, θα βρεις και καποιον κολλητο και θα πατε λιγο παρακατω και λιγο παρακατω.....Ολοι οσοι αγαπαμε τον δρομο πρεπει να μαθουμε και να τον σεβομαστε και να τον φοβομαστε.Οπως καταλαβες ολοι σε θελουμε στους δρομους μαζι μας.Αλλα ζωντανο και αρτιμελη.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τώρα τα περι κράνους εντάξει νομίζω η υπερβολή έχει και τα όριά της Στο χωριό για να διανύσω δυο χιλιόμετρα νεκρού δρόμου δε θα βάλω κράνος. Ούτε εκεί που ξέρω πως δε θα ξεπεράσω τα 50 χιλιόμετρα. Ούτε στο ποδήλατο φοράω κράνος ούτε όταν πάω για τζόκινγκ φοράω επιγονατίδες. Πες με παλιάνθρωπο αλλά δεν είμαι τόσο υπερπροστατευτικός με το κεφάλι μου επειδή μάλλον έχω μια αντίληψη 'Α της πραγματικότητας που ίσως να μην συμβαδίζει με κάποιου άλλου.
    Είναι λογικό να μην είσαι υπερπροστατευτικός με το κεφάλι σου επειδή προστατεύουμε τα ζωτικά μας όργανα και προφανώς αυτό δεν είναι ένα από αυτά... καλή τύχη και το εννοώ.

Δε διαφωνώ πουθενά! Είναι η άτιμη η συνήθεια και η νοοτροπία που σε κάνει να το ξεχνάς το πόσο σημαντικό είναι. Είναι και που το καλοκαίρι δε σου πάει και η καρδιά να βάλεις κράνος
    Ο spyrakos35 με έθαψε κιόλας !

Είναι λογικό να μην είσαι υπερπροστατευτικός με το κεφάλι σου επειδή προστατεύουμε τα ζωτικά μας όργανα και προφανώς αυτό δεν είναι ένα από αυτά... καλή τύχη και το εννοώ.
    Εσύ είσαι αυτός που φοράει στολή και κράνος όταν πάει για τσιγάρα, ναί? Θυμάμαι μία σκηνή στο αγαπημένο Scarface που η Ελβάιρα ρωτάει το Φράνκ, you wanna dance or you prefer a heart attack? Και απαντάει ο Φράνκ, me? dance? I prefer a heart attack
    To κεφάλι τέλος δεν είναι ζωτικό όργανο. Όργανο είναι το απο μέσα, κάτσε να δεις πως το λένε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Εσύ είσαι αυτός που φοράει στολή και κράνος όταν πάει για τσιγάρα, ναί? Θυμάμαι μία σκηνή στο αγαπημένο Scarface που η Ελβάιρα ρωτάει το Φράνκ, you wanna dance or you prefer a heart attack? Και απαντάει ο Φράνκ, me? dance? I prefer a heart attack
    To κεφάλι τέλος δεν είναι ζωτικό όργανο. Όργανο είναι το απο μέσα, κάτσε να δεις πως το λένε...
    Δεν καπνίζω...

Banned
    και αφου πας για ον-οφ κατι τετοιο θα ειναι οτι πρεπει... Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	thpic.php.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	49,7 KB 
ID:	294797
    και ασε τα χαζα(μικρες αποστασεις,μικρες ταχυτητες κλπ)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πάρε τη μηχανή που λες & άντε κανένα ταξιδάκι Ιταλία χωρίς κράνος

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    φιλε εδω 50 κμ την ωρα.
    http://www.youtube.com/watch?v=QKwZhwTB4ok
    δεν ειναι κατι σπανιο.
    ενας παπους που "εκαψε" ενα στοπ στα κλασικα κιλερ στενακια.

Το γελάς και το θεωρείς απίθανο δηλαδή. Και αυτοί : (κλίκαρέ με) το ίδιο. Δε λέω, είναι απίθανο

Ούτε εκεί που ξέρω πως δε θα ξεπεράσω τα 50 χιλιόμετρα.
    Τα 50 χλμ είναι μια αστρονομική ταχύτητα φίλε μου. Πραγματικά, ψάξε να δεις τα τεστ που γίνονται σε αυτές τις ταχύτητες να δεις πως
    καταντάνε αυτοκίνητα, μηχανάκια και οι επιβάτες τους.

Ούτε στο ποδήλατο φοράω κράνος
    Πριν λίγες μέρες είχα πάει βόλτα με τον 4χρονο μου γυιο με το ποδήλατό του. Βοηθητικές έχει ακόμα και τον εκπαιδεύω (από τώρα)
    πως να κοιτάει και να ελέγχει το δρόμο. Γέλιο.
    Ήμασταν λοιπόν έτοιμοι να κατέβουμε από το πεζοδρόμιο για να περάσουμε απέναντι και αφού ελέγχουμε "αριστερά, δεξιά και πάλι
    αριστερά" πεταλάρει και κατεβαίνει πό τη ράμπα των αναπήρων.
    Πατάει στραβά η μια βοηθητική, πάρτον κάτω. Το κεφάλι του όμως, για κακή μας τύχη, έπεσε κατευθείαν στη γωνία του κράσπεδου, το
    "γκαπ" ακούστηκε μέχρι απέναντι. Ούτε πόδι, ούτε χέρι πρόλαβε να βάλει. Απλά "γκαπ" μόνο το κεφάλι σε μια γωνία.

Σηκώθηκε, σήκωσε το ποδήλατο, ξεσκονιστήκαμε και συνεχίσαμε γελώντας. Αναρωτιέμαι αν τώρα θα πόσταρα εδώ ή θα ήμουν
    σε μαύρη απόγνωση αν δε φόραγε το ποδηλατικό κράνος όταν πήγαινε με ούτε 5χλμ/ώρα.

επειδή μάλλον έχω μια αντίληψη 'Α της πραγματικότητας που ίσως να μην συμβαδίζει με κάποιου άλλου.
    Έχεις δίκιο. Ο μικρός μόλις σηκώθηκε είχε την αντίληψη να μου πει "Μπαμπά, ευτυχώς φόραγα κράνος".

Υ.Γ. Δεν ξεκίνησα την απάντηση επιθετικά, έτσι μου βγήκε στο τέλος γιατί έχω βαρεθεί να ακούω όλες τις κουλές δικαιολογίες για
    πράγματα που τη σήμερον ημέρα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.
    Ναι, κάνεις λάθος, είσαι αδύναμος, βαριέσαι να το φορέσεις, ζεσταίνεσαι, παίρνεις το ρίσκο και ξέρεις ότι πιθανόν κάποια στιγμή να το πληρώσεις.
    Όχι ότι δεν θα σου συμβεί ποτέ τίποτα.

Εγώ π.χ. καπνίζω. θα έπρεπε σε οποιαδήποτε περίπτωση να πω ότι εμένα δε θα με πειράξει; (ακόμα κι αν το πιστεύω).

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...
    Oπότε κάνεις ό,τι καταλαβαίνεις.

Στα @@ μας αν είσαι με ή χωρίς κράνος.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Τώρα αυτό το περι κράνους που είπε ο φίλος, όταν πάω βόλτα για τσιγάρα η ψώνια στη γωνία δε φοράω κράνος και όποιος λεει οτι φοράει λέει ψέματα!
    κάνεις λάθος.
    εγω το φοράω ΠΑΝΤΑ και γνωρίζω πολλούς που κάνουν το ίδιο.

Τι κράνος να βάλω στο σκουτεράκι με το ζόρι πάει 70 :P και το πάω απαλά!
    αυτό δεν το σχολιάζω, είναι επιεικώς για γέλια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    για μένα μην πάρεις τίποτα και ξαναγύρνα στην φάση του φόβου....

φιλικά
    +675

καλή τύχη

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. The new one part 2
    από KorakidisN στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2013, 01:52
  2. new one
    από lilith στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 123