Σελίδα 19 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223242969119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    και γι αυτό όλοι μαζί θα πληρώσουμε "έκακτο τέλος διαγραφής ληξιπρόθεσμων οφειλών"... 220 ευρώ
    δε παίζεσαι...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Έλα μωρέ, κάναμε και μερικά λαθάκια, τι να κάνουμε, να μας κρεμάσετε τώρα;

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/672769

και ο άλλος...

ουιιιιιιιιι---πλάτς

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    και ο άλλος...

ουιιιιιιιιι---πλάτς
    :a04:
    Dura lex, sed lex.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    "ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΣ…

Με λένε Γιώργο. Είμαι 42 χρόνων, σχολικός φύλακας.

Όχι δεν πήρα την δουλειά χαριστικά. Αν και στην κατάσταση μου, για να θρέψω τα 4 παιδιά μου, θα φιλούσα και κατηρουμένες ποδιές. Εργαζόμουν ως οδηγός φορτηγού, όσπου με χτύπησε η σκλήρυνση κατά πλάκας. Λόγω της αρρώστειας μου, μπήκα σε αυτή την θέση, υπάρχει Νόμος για αυτές τις περιπτώσεις, υπήρχε τουλάχιστον, δεν ξέρω αν τον καταργήσανε τώρα.

Η γυναίκα μου, δούλευε ως καθαρίστρια σε συνεργείο καθαρισμού, χωρίς ασφάλιση φυσικά, απαίτησε τα δικαιώματα της, τους πίεσε, τους κατήγγειλε και με την πρώτη ευκαιρία την διώξανε τάχα μου λόγω κρίσης. Πάλι καλά, θα μπορούσε να έχει την τύχη της Κούνοβα. Εννοείται πως μπήκε στα… μαύρα κατάστιχα και δεν ξαναβρήκε δουλειά.

Σας ακούω να εύχεστε την απόλυση μου, να μου κουνάτε το δάχτυλο επιτιμητικά, να με διασύρετε ως τεμπέλη, βολεμένο, κομματόσκυλο. Και το χειρότερο, όλα αυτά τα ακούν και τα παιδιά μου, τρέμω μήπως πες – πες, αρχίσουν να αμφιβάλλουν για τον πατέρα τους.

Δεν θα σας πω τον μισθό μου, γιατί ντρέπομαι. Δεν θα σας πω πόσο μου κοστίζει η αρρώστεια μου, τα ξέρετε. Δεν θα σας ρωτήσω πως θα σωθούν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, αν εγώ απολυθώ, επειδή δεν πρόκειται να σωθούν.

Ένα μόνον θα σας πω! Με λένε Γιώργο, είμαι δημοτικός υπάλληλος, σχολικός φύλακας, ένας φτωχός, τίμιος, σοβαρά άρρωστος άνθρωπος κι όχι αριθμός.”
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    "ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΣ…

....
    Καλά το θυμήθηκες byron, η απώλεια ενός είναι τραγωδία, η απώλεια εκατομμυρίων στατιστική.

Δυστυχώς, έτσι που τα έκαναν, δεν υπαρχουν στεγανά.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Καλά το θυμήθηκες byron, η απώλεια ενός είναι τραγωδία, η απώλεια εκατομμυρίων στατιστική.

Δυστυχώς, έτσι που τα έκαναν, δεν υπαρχουν στεγανά.
    Στα στρατά το λέγανε και "παράπλευρες απώλειες" ή κάπως έτσι.
    Όλα ίσωμα.....

Μλκια ρε γαμώτο

Επρεπε κι εγω δυο χρονια πριν, όταν προστεθηκα στο 1 μυριο (τότε) ανέργους του ιδιωτικου τομέα, να γραψω κατι αντιστοιχο "Με λενε Ηλια και ειμαι ανθρωπος, οχι αριθμος"

Με όλο το σεβασμο στο Γιώργο και στο βασικο του προβλημα, που ειναι η υγεία του και που του εύχομαι να το ξεπεράσει όσο γινεται.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Μλκια ρε γαμώτο

Επρεπε κι εγω δυο χρονια πριν, όταν προστεθηκα στο 1 μυριο (τότε) ανέργους του ιδιωτικου τομέα, να γραψω κατι αντιστοιχο "Με λενε Ηλια και ειμαι ανθρωπος, οχι αριθμος"

Με όλο το σεβασμο στο Γιώργο και στο βασικο του προβλημα, που ειναι η υγεία του και που του εύχομαι να το ξεπεράσει όσο γινεται.

Να μας συμπαθάς αλλά εδώ έιμασταν πρίν 2 χρόνια και στην προτροπή μας δικιά μου - και του Trooper -

Να κατέβεις κάτω στο Συνταγμα μαζί μας ,ώστε να μην περάσουν τα πρώτα μνημόνια , εσύ επέλεξες το να γελάσεις και να μας ευχηθεις και καλή τύχη...

Δυστυχώς Captain είμασταν πολλοί τότε .... αλλά όπως φαίνεται
    δεν μπορούσαν 2 εκατομύρια να αλλάξουν την τύχη και των υπόλοιπων 8...

η Αθηνα όλη στο πόδι και ετοιμοπόλεμη ... η επαρχία ???

Οι νεοι ολοι στον δρόμο ... οι μεγαλύτερες ηλικίες ???

Ας κοιτάξουμε και εμεις λοιπόν που φταίξαμε και σήμερα έχουμε γράμματα σαν του και Γιώργου παραπάνω...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ειχα τους λόγους μου να μη θελω να κατεβω και, οπως φαινεται απο τα γεγονότα, δυστυχως δικαιώθηκα.

Και κόψτε λιγο απο τα νουμερα, γιατι μου φέρνουν ζαλάδα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εδω ο κόσμος καίγεται...

http://edik.gr/2013/07/09/απόφαση-το...-της-έν/

ΕΔΗΚ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Τι ακριβώς εννοείς η επαρχία? Η Αττική έχει κοντά στα 4.5 εκατομμύρια. Η Θεσσαλονίκη περνάει το ένα. Βάλε και ένα Ηράκλειο, μια Πάτρα, την Λάρισα και τον Βόλο και τελείωσες. Από που σου λείπουν τα 8??
    Αλλά και έτσι να είναι. Πες ότι κατέβησαν 2Μ στους δρόμους. Στο παραβάν της κάλπης που ήταν αυτός ο κόσμος?? Εκεί βγαίνουν τα κουκιά και νομίζω είδαμε πως πήγαν.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Τι ακριβώς εννοείς η επαρχία? Η Αττική έχει κοντά στα 4.5 εκατομμύρια. Η Θεσσαλονίκη περνάει το ένα. Βάλε και ένα Ηράκλειο, μια Πάτρα, την Λάρισα και τον Βόλο και τελείωσες. Από που σου λείπουν τα 8??
    Αλλά και έτσι να είναι. Πες ότι κατέβησαν 2Μ στους δρόμους. Στο παραβάν της κάλπης που ήταν αυτός ο κόσμος?? Εκεί βγαίνουν τα κουκιά και νομίζω είδαμε πως πήγαν.
    Η αλήθεια είναι ότι όταν σ΄ενα μέρος όλοι συμφωνούν, έχουν την εντύπωση πως κι οι άλλοι που δεν είναι εκεί συμφωνούν κι αυτοί... κι αντε μετά να βγάλεις άκρη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια είναι ότι όταν σ΄ενα μέρος όλοι συμφωνούν, έχουν την εντύπωση πως κι οι άλλοι που δεν είναι εκεί συμφωνούν κι αυτοί... κι αντε μετά να βγάλεις άκρη...
    Στο δρόμο, με την "ψυχολογία όχλου", τις φωνές τύπου "ψηλά τα πράσινα μπερέ" για κανένα μισάωρο, μετά καφεδάκι και πάμε αύριο ξανά στο "μαγαζί" κατεβαίνουν όλοι.
    Στο παραβάν όμως, μόνος του ο καθένας, θυμάται κάθε μπάρμπα στην Κορώνη, επί 30 χρόνια που με τον ένα η τον άλλο τρόπο έβαλε το ψωμάκι στο τραπέζι.
    Δεν αναφέρομαι σε όλους φυσικά απλά η υπερβολή μερικές φορές είναι για να δώσει έμφαση.
    Γενικά πάντως, θεωρω οτι κοινή πρακτικη σε αυτή την χωρα ειναι οτι το αυγό στον κ@λο το νιώθει κανείς όταν έρχεται η σειρά του.. Μέχρι τότε σφυρίζουμε αδιάφορα και ελπίζουμε να μην είμαστε οι επόμενοι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Στο δρόμο, με την "ψυχολογία όχλου", τις φωνές τύπου "ψηλά τα πράσινα μπερέ" για κανένα μισάωρο, μετά καφεδάκι και πάμε αύριο ξανά στο "μαγαζί" κατεβαίνουν όλοι.
    Στο παραβάν όμως, μόνος του ο καθένας, θυμάται κάθε μπάρμπα στην Κορώνη, επί 30 χρόνια που με τον ένα η τον άλλο τρόπο έβαλε το ψωμάκι στο τραπέζι.
    Δεν αναφέρομαι σε όλους φυσικά απλά η υπερβολή μερικές φορές είναι για να δώσει έμφαση.
    Γενικά πάντως, θεωρω οτι κοινή πρακτικη σε αυτή την χωρα ειναι οτι το αυγό στον κ@λο το νιώθει κανείς όταν έρχεται η σειρά του.. Μέχρι τότε σφυρίζουμε αδιάφορα και ελπίζουμε να μην είμαστε οι επόμενοι.
    Είνια γνωστό ότι οι Ελληνες είναι μαλάκες και πονηροί.

Αν δεν ήταν, δεν θα άδειαζε η Αθήνα το 3μερο του Αγ. Πνεύματος... όλοι στα νησιά...

Λεφτά υπάρχουν αλλά οι άχρηστοι δεν τολμούν να τα βρουν (ή δεν θέλουν ή δεν μπορουν).

Τα παίρνουν απο τα θύματα...

Μια χαρά μπορούν, απλά δεν τολμούν όπως σωστά λες, γιατί πολύ απλά θα πρέπει να έρθουν σε κόντρα με αυτό που τόσα χρόνια φτιάξανε/με.
    Απλά δεν γίνεται να φταίνε μόνο αυτοί. Ο νομοθέτης προνόησε να δικάζει και να καταδικάζει τον "κλέφτη" αλλά έχει ποινή και "όνομα" και θέση ΚΑΙ για τον "κλεπταποδόχο". μικρότερη ποινή, ελαφρύτερο το "αμάρτημα" αλλά δεν μας βάλανε με το ζόρι. Μας βάλανε στο "τριπάκι". Θες πάρε το τυρί, δεν θες θα το πάρει ο δίπλα κάποιος όμως θα βρεθεί να το πάρει.
    Ενα χαρτί έχεις να παίξεις κάθε 4 χρόνια. Οταν αυτό το κάνεις π@τάνα ε μετά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ