υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν ταλαιπώρια
γιατί το κάμπινγκ είναι ταλαιπωρία, ότι κι αν λένε μερικοί
εγώ δεν ανήκω σε αυτούς
το κόστος για εξοπλισμό και διάφορες λαλακίες που μπορεί να χρειαστείς, αν τα βάλεις κάτω είναι όσο ένα σχετικά οικονομικό δωμάτιο
νομίζω δε χρειάζεται να πω παραπάνω
πάντα μιλάμε για οργανωμένο φυσικά
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ιδανικα μιλαμε για ελευθερο (νεο παιδι εισαι ρπστμ - εκτος αν δεν πηγαινεις πουθενα χωρις τον ατμοκαθαριστη σου), αλλα με το κυνηγι που πεφτει απο την αστυνομια ψαχνεις παραλιες με το ντουφεκι...
Απο εκει και περα, υπαρχουν διαφορων επιπεδων οργανωμενα. Ειναι καποια με σχετικα χυμα κατασταση να θυμιζουν λιγο ελευθερο και ειναι αλλα (πχ Σιμος) που παυουν να θυμιζουν καμπινγκ πλέον
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ψαναψόφα φούστη γλάρε
όταν φτάνεις στα όρια θερμοπληξίας (γιατί τα καλοκαίρια σε νησιά και παραθαλάσσια μέρη, θα στο κάνει το 40αράκι, και θα ψάχνεις σπηλιά να κρυφτείς), ε είναι ταλαιπωρία ρε Σπύρο πως να το κάνουμε (εκτός αν πας να κάνεις κάμπινγκ στο Μόρνο, οπότε πάω πάσο)
δεν αντιλέγω ότι προσφέρει άλλα πράματα που δε τα βρίσκεις με ένα νοικιασμένο δωμάτιο, να όπως βλέπω και στη φωτό του bullmont, αλλά έχει τα θέματά του
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Γιατί, αν δεν είσαι στη σκηνή δεν το κάνει το 40ράκι;
Α ναι, ξέχασα. Υπάρχουν αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου που σου κάνουν το περιβάλλον μέσα στο
δωμάτιο ανοιξιάτικο. Και το 40ράκι που πιάνει έξω, αυτόματα γίνεται 43ράκι.
Που είναι τα καλοκαίρια που ιδρώναμε τα μαξιλάρια μας (όχι μόνο από τη ζέστη) το βράδυ
και αράζαμε στο καφενείο που είχε πλάτανο για να βρούμε λίγη δροσιά πίνοντας ελληνικό (ζεστό) καφεδάκι
τα ξημερώματα....
ε εντάξει και όταν κάνει -20 υπάρχουν και τα άλλα μηχανήματα του διαβόλου που καίνε από εκείνο το πράμα του διαβόλου που φέτος δε βάλαμε όλοι και σου γεμίζουν την ατμόσφαιρα ρύπους
όπως και να το κάνεις, ένα χτιστό οίκημα (σπίτι - ξενοδοχείο - αυθαίρετο), ακόμα και αν δε κλιματίζεται προσφέρει καλύτερες θερμοκρασιακές συνθήκες από τις σκηνές
για να μη μακρηγορώ, είναι προφανώς θέμα συνήθειας του καθενός
εγώ όταν κάνει 40+ π.χ. δε μπορώ να σταθώ ούτε στη θάλασσα, πάω μια ώρα και μετά ταβλιάζομαι...
υ.γ. αν μου βρεις κάνα καφενείο με πλατάνι στο κέντρο του Πειραιά θα σου είμαι ευγνώμων
εναλλακτικά ψήσε το αφεντικό μου να μου δώσει 3 μήνες άδεια να πάω να ξεκαλοκαιριάσω στο χωριό![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ψαναψόφα φούστη γλάρε