Σελίδα 25 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάλι βλέπω οτι οι δημοτικοί αστυνομικοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κομματικά διορισμένοι από την δεξιά.(εκπλήσομαι)

ΔΕΝ θα απολυθούν ουτε καν θα αξιολογηθούν στο εαν και κατά πόσο μπορούν να μπούν στην ήδη ανεκπαιδευτη Ε.Α.
    Θα παρουν και όπλα και γιατί όχι, μπορέι να εξοστρακίσουν και καμία σφαίρα... Ούτως η άλλως καταστολή εργαζομένων θέλουν
    και όχι προστασία των πολιτών

Από την άλλη διώκονται για άλλη μια φορά εκπαιδευτικοί δάσκαλοι και νηπιαγωγοί.'Οπως στο πρώτο μνημόνιο
    Με το πρόσχημα της αξιολόγησης...
    Ποιός θα αξιολογήσει όμως τους δασκάλους;
    Οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι; Και με ποιά κριτήρια; Την κομματική ταυτότητα;

Την αξιολόγηση της Θατσερ που απέτυχε την έχουν ακούσει άραγε στην Μεγ.Βρετανία?

Έχουν ξαναγίνει ανάλογες "αξιολογήσεις" εκπαιδευτικών και δημ. υπαλλήλων πριν 80 χρόνια (δεν είναι δα τόσο πρωτότυπες)
    και απολύθηκαν όλοι οι αντιφρονούντες καθηγητές-δάσκαλοι-δημ. υπάλληλοι.

Ποιοί έμειναν ... οι δεξιοί πάλι ( έκπληξη μεγάλη... )

Για όσους λένε για την τάχα εξίσωση της ευθύνης μεταξύ δεξιάς και αριστεράς

οι δήμοι, οι ΔΕΚΟ, τα σώματα ασφαλείας και τα Υπουργεία εξακολουθούν να είναι γεμάτα από "δικά μας παιδιά" για τα οποία δεν μιλάει κανείς,

εαν εξαιρέσεις ορισμένα ανεξάρτητα blog και ιστοσελίδες.
    Σωστός ,και εγώ είμαι υπέρ των οριζοντιων απολύσεων ξεκινόντας από τους παλιότερους.
    Από την άλλη η πλειοψηφία του κράτους είναι με διαφορά ΠΑΣΟΚ.

Την συνδεση του μισθου με την παραγωγικοτητα...

Για αρχη βαζεις εξαμηνιαιους στοχους (με βαση τον μεσο ορων π.χ.) σε καθε υπερεσια (αριθμο πολιτων που εξυπηρετηθηκαν ή υποθεσεων που διεκπεραιωθηκαν ή χρηματων που συγκεντρωθηκαν κτλπ).
    Αν δεν πιασεις τους στοχους το πρωτο εξαμηνο, ο μισθος του προισταμενου μειωνετε στο 1/2, των αμεσος υφισταμενων του κατα 1/3 και των αμεσσος απο κατω στο 1/4 και παει λεγοντας.
    Το δευτερο εξαμηνο ξανα μειωσεις (το 1/2 του 1/2 για τον προισταμενο κτλπ) και αν δεν υπαρχει συμμόρφωση ξεκινανε απολυσεις.

Αντιθετα αν η υπηρεσια τα παει πιο καλα απο το αναμενομενο εχει αυξήσεις στους μσιθους (αφου παραγει και φερνει (ειτε αμμεσα ειτε εμμεσα) εσωδα για το κρατος).

Να δειτε για πωτε εξαφανίζονται ουρες, ταλαιπωρια, αδιαφορια, προβληματα με υλικα, καθυστερησεις κτλπ.
    Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 16/07/2013 στις 11:37.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ λέω να τους πετάξετε όλους στο Καιάδα...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εγώ λέω να τους πετάξετε όλους στο Καιάδα...
    Θα στομώσει το γκρέμι, ρε μάστορα...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος

Για αρχη βαζεις εξαμηνιαιους στοχους (με βαση τον μεσο ορων π.χ.) σε καθε υπερεσια (αριθμο πολιτων που εξυπηρετηθηκαν ή υποθεσεων που διεκπεραιωθηκαν ή χρηματων που συγκεντρωθηκαν κτλπ).
    Αν δεν πιασεις τους στοχους το πρωτο εξαμηνο, ο μισθος του προισταμενου μειωνετε στο 1/2, των αμεσος υφισταμενων του κατα 1/3 και των αμεσσος απο κατω στο 1/4 και παει λεγοντας.
    Το δευτερο εξαμηνο ξανα μειωσεις (το 1/2 του 1/2 για τον προισταμενο κτλπ) και αν δεν υπαρχει συμμόρφωση ξεκινανε απολυσεις.

Αντιθετα αν η υπηρεσια τα παει πιο καλα απο το αναμενομενο εχει αυξήσεις στους μσιθους (αφου παραγει και φερνει (ειτε αμμεσα ειτε εμμεσα) εσωδα για το κρατος).

Να δειτε για πωτε εξαφανίζονται ουρες, ταλαιπωρια, αδιαφορια προβληματα με υλικα, καθυστερησεις κτλπ.
    Δε μπορεί να ισχύσει για κάθε περίπτωση αυτό. Της υπαλλήλου στις πληροφορίες πως θα της θέσεις στόχο παραγωγικότητας;
    Πόσους θα εξυπηρετήσει; Δεν το λέω για να φέρω εμπόδιο, απλά δεν είναι και τόσο εύκολο.

Moderator
    .................................................................................................... .....
    Να δειτε για πωτε εξαφανίζονται ουρες, ταλαιπωρια, αδιαφορια προβληματα με υλικα, καθυστερησεις κτλπ.
    Ρε Ορέστη, γιατί δεν αφήνεις μουστάκι ώστε να το στρίβεις στο ορεινό καφενείο που θα λύνεις όλα τα προβλήματα σε συζητήσεις τύπου: "Κάντε με πρωθυπουργό για 2 μέρες και θα δείτε ρε..."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Ρε Ορέστη, γιατί δεν αφήνεις μουστάκι ώστε να το στρίβεις στο ορεινό καφενείο που θα λύνεις όλα τα προβλήματα σε συζητήσεις τύπου: "Κάντε με πρωθυπουργό για 2 μέρες και θα δείτε ρε..."
    Το έθεσα ευγενικά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Δεεεε πας να μας βρεις καμια λυση με τους ανθεματισμενους ανορθωτες που εχω μπλεξει.
    Αφηνω μουσι αλλα για πρωθυπουργος δεν κανω... Διοικητης αστροστολου θελω να γινω...

Διοικητης αστροστολου θελω να γινω...
    Εεεεεεεε

Moderator
    Δεεεε πας να μας βρεις καμια λυση με τους ανθεματισμενους ανορθωτες που εχω μπλεξει.
    Λύσε εσύ το "εργασιακό" και στον τριγωνίζω τον αστέρα με την μία, λέμεεεεε.........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Δε μπορεί να ισχύσει για κάθε περίπτωση αυτό. Της υπαλλήλου στις πληροφορίες πως θα της θέσεις στόχο παραγωγικότητας;
    Πόσους θα εξυπηρετήσει; Δεν το λέω για να φέρω εμπόδιο, απλά δεν είναι και τόσο εύκολο.
    Με το κεφαλι... ποσα ατομα εξυπηρετησε.
    Αμα θες να το κανεις και ποιο πιπερατο, δηνεις σε καθε "πελατη" πολιτη οπως φευγει απο την υπηρεσια ενα ερωτηματολογιο για το ποσο εξηπηρετηθικε.
    Το αυτο και για τα νοσοκομεια και για τα σχολεια κτλπ που δεν υπαρχουν ποσοτικα στανταρ.

Εν παση περιπτωση το ολο θεμα της αξιολογησης μπορει να λυθει περα απο "ειδικες επιτροπες" και προβληματα διαφθορας και κομματικοποιησης...

Τα ειπα και φοραω το jetpack μου μιας και ο πλανητης μου με χρειαζετε...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Με το κεφαλι... ποσα ατομα εξυπηρετησε.
    Αμα θες να το κανεις και ποιο πιπερατο, δηνεις σε καθε "πελατη" πολιτη οπως φευγει απο την υπηρεσια ενα ερωτηματολογιο για το ποσο εξηπηρετηθικε.
    Το αυτο και για τα νοσοκομεια και για τα σχολεια κτλπ που δεν υπαρχουν ποσοτικα στανταρ.

Εν παση περιπτωση το ολο θεμα της αξιολογησης μπορει να λυθει περα απο "ειδικες επιτροπες" και προβληματα διαφθορας και κομματικοποιησης...

Τα ειπα και φοραω το jetpack μου μιας και ο πλανητης μου με χρειαζετε...
    καλά είμαστε τόσο άρρωστοι ως πολίτες αυτού του κράτους, που θα πήγαινε η άλλη στις πληροφορίες 30 φορές τη μέρα και θα μαύριζε την υπάλληλο επειδή της έφαγε τον γκόμενο (και άλλα τέτοια ωραία)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    καλά είμαστε τόσο άρρωστοι ως πολίτες αυτού του κράτους, που θα πήγαινε η άλλη στις πληροφορίες 30 φορές τη μέρα και θα μαύριζε την υπάλληλο επειδή της έφαγε τον γκόμενο (και άλλα τέτοια ωραία)
    απλα δεν μπορει να φανταστει ποσο μπαζει η ιδεα του ο ορεστης
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    απλα δεν μπορει να φανταστει ποσο μπαζει η ιδεα του ο ορεστης
    Χειρωτερη ιδεα και απο την βαση μηχανης στο κοτσαδορο δλδ?

Όλα αυτά γίνονται αλλά υπάρχει μια απλή προυπόθεση, που δεν τηρείται.

Να θέλουμε.

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ