Την συνδεση του μισθου με την παραγωγικοτητα...
Για αρχη βαζεις εξαμηνιαιους στοχους (με βαση τον μεσο ορων π.χ.) σε καθε υπερεσια (αριθμο πολιτων που εξυπηρετηθηκαν ή υποθεσεων που διεκπεραιωθηκαν ή χρηματων που συγκεντρωθηκαν κτλπ).
Αν δεν πιασεις τους στοχους το πρωτο εξαμηνο, ο μισθος του προισταμενου μειωνετε στο 1/2, των αμεσος υφισταμενων του κατα 1/3 και των αμεσσος απο κατω στο 1/4 και παει λεγοντας.
Το δευτερο εξαμηνο ξανα μειωσεις (το 1/2 του 1/2 για τον προισταμενο κτλπ) και αν δεν υπαρχει συμμόρφωση ξεκινανε απολυσεις.
Αντιθετα αν η υπηρεσια τα παει πιο καλα απο το αναμενομενο εχει αυξήσεις στους μσιθους (αφου παραγει και φερνει (ειτε αμμεσα ειτε εμμεσα) εσωδα για το κρατος).
Να δειτε για πωτε εξαφανίζονται ουρες, ταλαιπωρια, αδιαφορια, προβληματα με υλικα, καθυστερησεις κτλπ.
Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 16/07/2013 στις 11:37.
Με το κεφαλι... ποσα ατομα εξυπηρετησε.
Αμα θες να το κανεις και ποιο πιπερατο, δηνεις σε καθε "πελατη" πολιτη οπως φευγει απο την υπηρεσια ενα ερωτηματολογιο για το ποσο εξηπηρετηθικε.
Το αυτο και για τα νοσοκομεια και για τα σχολεια κτλπ που δεν υπαρχουν ποσοτικα στανταρ.
Εν παση περιπτωση το ολο θεμα της αξιολογησης μπορει να λυθει περα απο "ειδικες επιτροπες" και προβληματα διαφθορας και κομματικοποιησης...
Τα ειπα και φοραω το jetpack μου μιας και ο πλανητης μου με χρειαζετε...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Όλα αυτά γίνονται αλλά υπάρχει μια απλή προυπόθεση, που δεν τηρείται.
Να θέλουμε.