Στην σελίδα αυτή είναι μερικοί μόνο από τους συμπολίτες μας που συμφωνούν και υπέγραψαν επώνυμα για αλλάγη του Συντάγματος.
http://www.neosyntagma.net/?p=89
Οπως είπα και επιμελώς δεν απαντήθηκε από κανέναν έχετε την ραχοκοκκαλιά να συμετάσχετε σε κάτι τέτοιο
ή σας έχουν πείσει όντως οτι μόνο καθε 4 χρόνια έχετε δημοκρατία ?
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Πάρα πολύ ωραία απάντηση με επιχειρήματα για κάποιον που ούτε διάβασε και ούτε τον ενδιαφέρει να διαβάσει.
Τα είπαμε όμως και άλλωτε . . . τίποτα δεν άλλαξε απ τον καναπέ ούτε απο forum
Και επειδή μου αρέσουν και οι τραπεζικές αναλύσεις -μιας και όταν πληρώνω την εφορία χρηματοδοτώ τις πτωχευμένες μου τράπεζες
Υπάρχει μια πολύ καλή ανάλυση για το τραπέζικό σύστημα εδώ
Η απορρόφηση της Αγροτικής από την Πειραιώς και τι σηματοδοτεί
Mην δώσετε όμως πολύ σημασία αφενός διότι περιστοιχιζόμαστε από έγκυρους τραπεζικούς αναλυτές
που οικονομολόγους τύπου ΚΑΖΑΚΗ τους έχουν για την πλάκα τους...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 30/07/2013 στις 18:49.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το δοκίμιο που εβαλες, τι νεο σου αποκάλυψε? Αν εξαιρέσουμε την πιθανότητα κάποιος να ακούει πρώτη φορά τί σημαίνει τράπεζα και πως πίνουν το αίμα του λαού, έχουμε μία παρωδία μπαγιατικης τραπεζικής ανάλυσης μιας και το κείμενο ειναι περυσινό. Βαζει και τις φτου κακα Morgan & Goldman και ετοιμη η ιστορία τρομου.
Νταξ ο ογκολιθος Καζακης ειναι ανυπέρβλητος.Το να κατεβαινεις σε εκλογες μαζι με τον Παπαθεμελη ειναι ολιγον tragic...
Οπως και να ασκεις κριτική, και να προβάλλεις ως λυση στην οικονομική κρίση την καλλιέργεια ζαρζαβατικων και εξαγωγή τους στην Αίγυπτο...
Περι ορέξεως βέβαια...
Σεπτέμβριο κάποιοι πρέπει να δώσουν εμπορικό δίκαιο...
Εγώ θα σου απαντήσω ότι φοβάμαι. Φοβάμαι ότι στην ομάδα της γειτονιάς που θα ξεκινήσει με τις αγνότερες προθέσεις θα βρεθεί ο π@π@ρας που μετά από λίγο θα κάνει κουμάντο για προσωπικό όφελος. Είτε θα ανήκει σε κάποιο κόμμα, είτε θα θέλει να βγάλει φράγκα. Εδώ και 20 χρόνια ψηφίζω λευκό. Κοίταζα τα ψηφοδέλτια και μ'επιανε αναγούλα. Τώρα δηλαδή θα πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε Τσίπρα και ΧΑ, Αντωνάκη και Μπένυ? Μπρρρ....
Ά, και δεν έχει σημασία αν αυτό που έχουμε λέγεται δημοκρατία, μπουρζουαζία ή ολιγοαπογιουβέτσι. Όσο τα πρόβατα μένουν στο μαντρί και μάλιστα έχουν πειστεί ότι είναι βοσκοί, όλα θα παίρνουν την πορεία που έχουν χαράξει οι πραγματικοί βοσκοί.
Τη ραχοκοκκαλιά ρωτάς αν έχουμε ρε αγόρι ή την ψευδαίσθηση?
Όχι δε μας έχουν πείσει ότι έχουμε κάθε 4 χρόνια δημοκρατία. Δεν έχουμε πειστεί ότι έχουμε καθόλου δημοκρατία.
Δεν έχουμε πειστεί επίσης ότι θα βοηθήσει κάπου το να μαζέψουμε υπογραφές "οι ένοικοι της πολυκατοικίας" για να αλλάξει το ενοίκιο ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της, ο οποίος τυγχάνει να εκτελεί χρέη judge, jury and executioner ολόκληρου του οικοδομικού τετραγώνου!
Δε θα αλλάξει το σύνταγμα. Και στα @@ τους αν μαζέψετε 10, 20, 30.000.000 υπογραφές. Κι ακόμα κι αν αλλάξει, ΔΕΝ κάνει κουμάντο το σύνταγμα σε αυτή τη χώρα και ΟΥΤΕ το καινούριο θα κάνει. ΔΕΝ είναι συνταγματικά αυτά που συμβαίνουν έστω και με τα λίγα στεγανά που έχουν απομείνει στο παρόν σύνταγμα και ΟΥΤΕ βάσει του νέου συντάγματος με τα πολλά στεγανά θα είναι συνταγματικά αυτά που θα συμβούν.
Πάρτε επιτέλους χαμπάρι ότι αυτό ήταν.
Κι ό,τι είναι να έρθει από δω και πέρα θα είναι πιο φυτευτό από ποτέ. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις. Οι μόνοι που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν κάτι είναι αυτοί που το δημιούργησαν. Και αυτή η δύναμη δεν είναι το ενωμένο πόπολο. Είναι το χρήμα και η εξουσία. Και οι έχοντες αυτά (και δε μιλάω για τους εγχώριους ψιλικατζήδες), δε σκοπεύουν να αλλάξουν τίποτα ούτε και να σου επιτρέψουν να αλλάξεις τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Αν σε προορίζουν για την Κίνα των βαλκανίων αυτό θα γίνεις. Για την Ταϋλάνδη? Αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις.
Μπορείς να κάνεις για να το καταστρέψεις ολοσχερώς (μέχρι να ξαναχτιστεί πάλι απο τους ίδιους σε λίγα χρόνια βέβαια).
Αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχεις τη ραχοκοκκαλιά/τσίπα/ξεδιαντροπιά/απανθρωπιά να το κάνεις.
Και ίσως να είναι και λογικό να μην την έχεις. Και ίσως να είναι και καλύτερα που δεν την έχεις.
Τέσπα. Όπως τη βρίσκει κανείς. Αν εσύ τη βρίσκεις με την ελπίδα και πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι μαζεύοντας υπογραφές για αλλαγή του συντάγματος συνέχισε το "ψάρεμα".
Προσωπικά δε με ενοχλείς. Αλλά μη γίνεσαι και προκλητικός θεωρώντας ότι επιμελώς δε σου απαντάμε γιατί μας έχει μείνει μόνο η σάρκα και μας λείπουν τα οστά
ΥΓ. Είναι κατανοητό νομίζω και μη παρεξηγήσιμο ότι, είτε α είτε β ενικό/πληθυντικό πρόσωπο, λίγη σημασία έχει (εκεί που είναι αμφίβολο) το αν το "εσύ" θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γραφτεί σαν "εμείς".
Αν και ακόμα δεν πρόλαβα να κάνω ντους ένα δίκιο το χεις. Για τους υπαλλήλους...
Αν και κάποιοι απ αυτούς καταγγέλλουν ότι υποχρεώθηκαν να δεχτούν φούσκες κλπ κλπ
Οι μέτοχοι φυσικά την έφαγαν στο γκώλο -πάνε οι μετοχές- αλλά αυτό υποθέτω μπαίνει σ αυτό που λέμε επιχειρηματικό ρίσκο.
Σωστά?
Λάθος !
Γιατί επιχειρηματικό ρίσκο σημαίνει προσπαθώ να κάνω μια μπίζνα και για τον Α ή β λόγο δεν μου βγαίνει και μπάι μπάι λοβ...
Εδώ όμως δε μιλάμε για αυτό, μιλάμε για κάτι άλλο που έχει στείλει 5 ή 6 μέσα ως τώρα και δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά εγώ βλέπω ένα ανοχύρωτο σύστημα το οποίο επιτρέπει στο κάθε λαμόγιο να κάνει κάτι τέτοια κόλπα.
Δεν είναι φυσικά ο πρώτος, έχουμε και το δάσκαλο Κοκκότα και μερικούς ακόμα.
Ένα πουλάκι μου είπε ακόμα ότι η μπλακ ροκ δεν έψαχνε μόνο την κατάσταση των τραπεζών μας αλλά και κάτι εσωτερικά δάνεια.
Τέσπα εσύ είσαι μέσα και τα ξέρεις πιο καλά.
Η αίσθηση η δική μου, ακόμα μια φορά είναι ότι το σύστημα είναι διάτρητο...
Η αγροτική έχει το 40% της γης υποθήκη.
Κάποιοι Αμερικάνοι λοιπόν προβλέπουν ότι γυρνάμε στην εποχή των τσιφλικάδων.
Ελπίζω να κάνω λάθος...
Ειλικρινά !
epitelous....diaxwrismos....me tis ygeies mas...
http://www.skai.gr/news/greece/artic...lisia-dimosio/