Δηλαδη τωρα που πηγε να κατασταλαξει καπου βγαζετε τα κουσουρια του ΔΡ, το παντρευεσαι ειναι βαρυ δεν φρεναρει δεν ειναι οφφ. :a29:
Το βλεπω το νημα να φτανει τις 50 σελιδες και τελικα να αγοραζει μπουσα.![]()
BMW 650GS μετά το 2001 με ψεκασμό.
Όχι το funduro F650...καμία σχέση...!. Άλλη κατηγορία μηχανή από πολλές απόψεις. Ελαφρύ, αξιόπιστο, οικονομικό, ζυγισμένο, καλό πλαίσιο και μοτέρ άσπαστο...
ΟΧΙ, δεν είμαι ιδιοκτήτης αλλά θα είμαι σύντομα. Το θεωρώ ολοκληρωμένη επιλογή και για πόλη και για διαδρομές με λίγες υποχωρήσεις. Για χωματάκια η έκδοση dakar θα σε βολέψει καλύτερα. Είναι όμως μονοκύλινδρο...
Σε δικύλινδρο θα πήγαινα σε TA 600 το Japan με το μονό δισκόφρενο...παλιό μεν...αλλά...
καποιες σελιδες πισω ακομα το παιχνιδι παιζοταν
ειπαμε και προτειναμε πολλα/αφρικα-τενερε-ντι αρ-μπε εμ βε κλπ
ο ανθρωπος<κλινει>στο DR 800 BIG μας αρεσει η οχι
ειτε γιατι εχουμε-ειχαμε απο τα αλλα που προτειναμε ειτε γιατι θα θελαμε,ειτε θελουμε να πουλησουμε ειτε ειτε ειτε
για να μην παει και αλλο μακρια η βαλιτσα,ας δουμε οσοι ξερουμε κουσουρια του μπιγκουλα,και πως μπορουμε να τα θεραπευσουμε,και τιποτα παραπανω
ας πω και γω την βλακεια μου
γιατι οχι ενας πηγασος με καρμπυρατερ, οι τιμες που ζητανε ειναι για γελια, ανορθωτης και διακοπτης λυνονται πανευκολα, το κομπλερ της μιζας ειναι το ιδιο με τα bmw αρα οτι προβλημα μπορει να ειχες ειναι κοινο
καλοστημενο μανιτζεβελο μες την πολη το 130 σε ταξιδι το εχει χαλαρα μονος δικαβαλα δεν το εχω τεσταρει καταναλωση περιπου 6-7lt/100km
κιαμα θες ελα να κανεις το δικο μου μια βολτα
προυποθεση να φερεις τον ντουκο να τον δω απο κοντα γιατι δεν τον εχω πετυχει πουθενα
Βusa ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Kαθαρά χωμάτινο μηχανάκι, θα σε ξενερώσει απίστευτα στην άσφαλτο...
Σας ακουσα για την Αφρικα,μη μου σπατε τα @ρχιδι@ με το Bigoula
Tον συμπαθησα ,θα τον κοιταξω κ αν μΕ κανει θα παμε για τα στεφανα....![]()