Ή το Yamaha πωλείται πολύ ακριβά ή το KTM πολύ φθηνά...Σε σχέση πάντα με τον εξοπλισμό που προσφέρουν!
Ή οι Αυστριακοί θεωρούν ότι τόσο πρεπει να κοστίζει για να είναι ανταγωνιστικοί ή οι Ιάπωνες επιμένουν να πουλάνε ψιλοακριβα ποντάροντας -> που;
Συγνώμη αλλά πως μπήκε το Yamaha στην εξίσωση ; Το μόνο κοινό που μπορεί να έχουν αυτά τα 2 μηχανάκια είναι η κατηγορία που ανήκουν, αν και το Tenere ξέχνα το το χώμα καλύτερα. Κρίμα να μη το είχαν κάνει καλύτερο.
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Αγόρια για ον - οφ μιλαμε ...
Και πλέον δεν παίζει " χαράκτηρας " στο Ktm...
Ίσως στο r αλλά στο απλό όχι...
Και η χοντα εβγαλε άξιο ανταγωνιστη πλέον στη κατηγορια...
Το adv δεν είναι πλέον " μοναδικό "
αποψεις ειναι αυτες βεβαια αλλα για τελευταια φορα θα πω/γραψω οτι μπορει να εχασε οπως λετε (δεν εχω οδηγησει το καινουριο) αλλα απο αριθμους και οτι λεγεται , διαβαζεται δεν νομιζω να συγκρινοντε ακομα και τωρα .. εκτος αν μιλαμε μονο για ταξιδια σε εθνικη , που ενα μεγαλο μειονεκτημα του ADV θα ειναι η καταναλωση ..
Αγαπητέ...φτάσαμε στο σημείο, στις λεγόμενες on-off μηχανές να έχουμε 150 άλογα, οπότε η έννοια "απλά πηγαίνω" περνάει σε 2η μοίρα όταν έχει και τα ηλεκτρονικά να κάνουνε τους πορτιέρηδες στα άλογα, διότι προφανώς κι ο αναβάτης κακά τα ψέματα όταν έρθει η ώρα τα θέλει τα άλογά του, μαζί με τα λιγότερα κιλά φυσικά....μαζί σου είμαι σε αυτό που λες, αν και Yamahικός, αλλά πραγματικά το ΣούπερΤενερέ (1200cc τρομάρα του) βγήκε με άτοπο κινητήρα στην παρούσα χρονική στιγμή, αν και θα γούσταρα να το έχω για 2-3 λόγους. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες των σύγχρονων on-off ας τα πούμε...κυρίως δε στον τομέα των επιδόσεων των κινητήρων τους...όπου πιστεύω πως τελικά...αν θέλαμε μηχανές απλά να πηγαίνουνε, θα κρατούσαμε τις πάπιες μας....λέμε τώρα...απλά είναι ένα άτυπο αξίωμα για το ότι κανείς αναβάτης δεν λέει όχι στα άλογα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ακόμα και ο κινητήρας των 1200 cc είναι της μόδας...
Κατά τα αλλά συμφωνώ με balafoutre....
Και το ντουκατι έχει ένα σκασμο άλογα, τι σημαίνει ότι είναι καλυτερο από το νέο adv... αυτό δεν είναι καν ον οφ γαμω το πρετσιοζι μου μεσα...
![]()
Κρίμα.
Αλλά το έχουν κάνει διαφορετικό. Αυτό δεν είναι κακό. Αφού έχουμε το κτμ για τα γκάζια του ας έχουν και οι άλλοι το τενερε για τα υπόλοιπα. Σε μια βόλτα πάντως από ένα μέσο αναβάτη και τα δυο μηχανάκια θα κάνουν τα ίδια πράγματα με την ίδια ταχύτητα και στα ίδια τερέν.
Όσοι θέλουν δύσκολα κομμάτια δεν θα πάρουν κανένα απ' τα δύο.
Όσοι θέλουν μεγάλες αποστάσεις δεν έχουν λόγο να μην επιλέξουν το tenere.
Όσοι θέλουν γκάζια δεν έχουν λόγο να μην επιλέξουν το ktm.
Εγώ λέω να ανοίξουμε ένα θρεντ ktm 1200 vs all να έχουμε να γράφουμε για κανένα χρόνο.![]()
Sent from me using a computer.