Μιλαμε για τρελά απωθημενα...
Οχι μόνο μισους αλλα και απυθμενης αγνοιας...
Κριμα... Καποτε ειχατε λιγο μυαλο εσεις οι αριστεροι. Τωρα απλα υποστηριζετε διτκατορες, αρκει να θελει να τους επιτεθει η Αμερικη...
Θλιβερο ποστ πραγματικα, όπως και αρκετα προηγουμενά σου. Χρυσαυγιζει επικινδυνα.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Από Λατάκια να μη μείνουμε και όλα καλά.
(Χούμορ κάνουμε, δεν το εννοάμε έτσι; )
Eιναι τιμή μου αυτοί που ανακάλυψαν την θεωρία των δύο ακρων -βασικό επιχείρημα κάθε τραπεζίτη- ενώ καθόντουσαν στον καναπέ όταν παλεύει ο λαός στον δρόμο να μου λένε οτι υποστηρίζω έναν δικτάτορα...
Ούτε βεβαια δίαβασες οτι Συριακός λαός και Ασαντ ΔΕΝ ταυτίζονται απαραίτητα ...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Το πιο εύκολο πράγμα μετά την χθεσινή δολοφόνια είναι να αρχίσει κανείς να γαυγίζει τα αυτονόητα περί τραμπούκων, φασιστοσυμμοριών δολοφόνων ναζιστών κτλ-κτλ Όχι ότι δεν ισχύουν στο έπακρο αλλά είναι η κορυφή του παγόβουνου, από κάτω βρίσκεται η κρυφή βάση που τα υποστηρίζει και τα αναδεικνύει στον αφρό όλα αυτά. Δυστυχώς οι περισσότεροι θα μείνουμε στο προφανές, ότι οι ΧΑ είναι βόδια και ζώα και γκάου... δυστυχώς δεν θα μας ανησυχήσει ότι και το άλλο άκρο είνα εξίσου επικίνδυον και το ίδιο φασιστικό στις εκφράσεις του και στις τακτικές του. Δεν ξέρω να έχει μαχαιρωθεί ΧΑ από ακροαριστερό, αλλά το ότι τους έχουν σαπίσει στο ξύλο πολλές φορές είναι γνωστό ευρέως. Τα κονσερβοκούτια και η φωτιές και οι αναφορές για Μελιγαλά και βάραθρα στα βουνα δίνουν και παίρνουν και από την άλλη πλευρά, μην γελιόμαστε. Και αν γενικευτεί (που δεν βλέπω γιατί να μην) αυτή η ιστόρια θα έχουμε πόλεμο συμμοριών στους δρόμους και θα χυθεί πολύ αίμα. Αμφότεροι θλιβεροί.
Αυτή η λογική των δύο άκρων είναι και χυδαία και ύπουλη. Μιλάμε για άτομα που αυτό που πιστεύουν είναι ότι δε μου μοιάζει, ότι δεν είναι όπως εγώ το καθαρίζω και τους εξισώνεις με άτομα που αντιστέκονται στη βια των πρώτων... Μάλιστα κάνεις αναφορά τη στιγμή που υπάρχει ένας νεκρός. Δε ζεις στην άγνοια έχεις και αντίληψη και κριτική σκέψη, δε θέλω να κάνω υποδείξεις σε κανέναν αλλά δε δέχομαι να σφάζουν το δίπλα μου και εγώ να σκέφτομαι να τους ακουμπήσω. Εξισώνεις τη βία της αντίστασης με τη βία που ασκείτο από τη φασιστική μπότα σε ότι σήκωνε κεφάλι. Μπορούμε να μιλήσουμε και να κάνουμε και κριτική όση θες στην αριστερά ή όπου γουστάρεις, να τους βρίσουμε και να τους ξεβαφτίσουμε όλους αν χρειαστεί. Τώρα αν πιστεύεις πως σταματάς φασίστα με το διάλογο, τι να σου πω το επόμενο βήμα είναι να του ρίχνεις αγιασμό...
Υπο μορφη ερωτηματων:
Υπαρχει καλη και κακη βια;
Αν καποιος δεν ειναι με τους μεν ειναι απαραιτητα με τους δε;
Το προβλημα ειναι το οτι υπαρχει ενας (ακομα) νεκρος ή η καλυψη και προωθηση της βιας απο πολιτικους χωρους;
Πως σταματας τον φασισμο; Ο "μελιγαλας" ειχε αποτελεσμα ή ηταν αφορμη για μεγαλυτερα εγκληματα απο ολες τις πλευρες;
Αφου ειδα και αποειδα με τους ανορθωτες ειπα να το ριξω στην πολιτικη που ειναι τσαμπα...
Αυτό που σας διαφεύγει είναι η "φασίζουσα" (με αυξητικές τάσεις) νοοτροπία που διαμορφώνουν πλέον και οι ακροαριστεροί. Οι συμπλοκές σε στημένα ή μη "ραντεβού" είναι συχνό φαινόμενο και θυμίζει τις αντίστοιχες των οπαδών - χούλιγκανς. Παιδαρέλια ένθεν και ένθεν που απλά διάλεξαν πλευρά και πλακώνονται στο ξύλο (και όχι μόνο, όπως είδαμε δυστυχώς). Αν η ιδεολογία σου και ο τρόπος που την εκφράζεις έχει ως μοναδικό σκοπό την εξαφάνιση και τον αφανισμό του "αντιπάλου" σου, την κάτσαμε την βάρκα. Από την μια οι "σίστες" και από την άλλη οι "άπλυτοι" και οι δυο παρωπιδιασμένοι με focus στο εχθρό και μόνο, αγνοώντας οτιδήποτε άλλο. Βούτυρο στο ψωμί κάποιον αυτή η ακραία πόλωση που δυστυχώς διευρύνεται μέρα με την ημέρα. Και δεν συμφωνώ ότι στην τυφλή βία των ΧΑ απαντάς με βία, τους γράφεις στα @@δια σου και τους αγνοείς σαν να μην υπάρχουν, αρκετά ποια με αυτή την γκρίζα και έμμεση διαφήμιση που τους γίνεται από το σύστημα (τυχαίο; )