Σελίδα 66 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1656616263646566676869707176116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 976 έως 990 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    Μας λες ...
    O Aραβικός Συριακός Στρατός όντως έχει κάνει πολλούς λίπασμα, φαντάζομαι βρέθηκαν τα pay-roll από Μοσάντ και CIA,

Και μόνο από αυτή την φράση κρίνεται η αξιοπιστία σου ως ανεπαρκής...

Πολύ έντεχνο το λογοπαίγνιο σου και πολύ ύπουλο να υπαινιχθείς οτι ο Aραβικός Συριακός Στρατός την ώρα που πολεμάει
    των Ισλαμοφασιστες του FSA και τους μισθοφόρους της Mosand Αμερικής και Τουρκίας οτι πληρώνεται κι απο το Iσραηλ...

Σαν να λες η ΧΑ χρηματοδοτεί το ΚΚΕ ένα πράγμα... για τέτοιο επιχείρημα μιλάμε! Πού το σκέφτηκες ?

Συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά τώρα συνήλθα από τα γέλια...

[...]Χθες στην Λατάκεια σκοτώθηκαν πάνω απο 50 κατσαρίδες του FSA που ευθύνονταν για την σφαγή 300 γυναικόπαιδων .
    Τα σουργελα προσπάθησαν να διαφύγουν προς τουρκία αλλά δεν…
    Ο Μελιγαλάς θα μοιάζει εκδρομούλα.

Τι λες θα τους κόψει payroll η Μοσαντ για την οπισθοχώρηση ? Eαν δεν γίνουν λίπασμα βέβαια ...

Μιλαμε για τρελά απωθημενα...
    Οχι μόνο μισους αλλα και απυθμενης αγνοιας...

Κριμα... Καποτε ειχατε λιγο μυαλο εσεις οι αριστεροι. Τωρα απλα υποστηριζετε διτκατορες, αρκει να θελει να τους επιτεθει η Αμερικη...

Θλιβερο ποστ πραγματικα, όπως και αρκετα προηγουμενά σου. Χρυσαυγιζει επικινδυνα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    1)Πολύ έντεχνο το λογοπαίγνιο σου και πολύ ύπουλο να υπαινιχθείς οτι ο Aραβικός Συριακός Στρατός την ώρα που πολεμάει
    των Ισλαμοφασιστες του FSA και τους μισθοφόρους της Mosand Αμερικής και Τουρκίας οτι πληρώνεται κι απο το Iσραηλ...

2)Σαν να λες η ΧΑ χρηματοδοτεί το ΚΚΕ ένα πράγμα... για τέτοιο επιχείρημα μιλάμε! Πού το σκέφτηκες ?
    Θα μου επιτρεψεις να μην αποκλεισω ουτε το πρωτο αλλα ουτε και το δευτερο.

Από Λατάκια να μη μείνουμε και όλα καλά.

(Χούμορ κάνουμε, δεν το εννοάμε έτσι; )

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Μιλαμε για τρελά απωθημενα...
    Οχι μόνο μισους αλλα και απυθμενης αγνοιας...

Κριμα... Καποτε ειχατε λιγο μυαλο εσεις οι αριστεροι. Τωρα απλα υποστηριζετε διτκατορες, αρκει να θελει να τους επιτεθει η Αμερικη...

Θλιβερο ποστ πραγματικα, όπως και αρκετα προηγουμενά σου. Χρυσαυγιζει επικινδυνα.

Eιναι τιμή μου αυτοί που ανακάλυψαν την θεωρία των δύο ακρων -βασικό επιχείρημα κάθε τραπεζίτη- ενώ καθόντουσαν στον καναπέ όταν παλεύει ο λαός στον δρόμο να μου λένε οτι υποστηρίζω έναν δικτάτορα...

Ούτε βεβαια δίαβασες οτι Συριακός λαός και Ασαντ ΔΕΝ ταυτίζονται απαραίτητα ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μιλάμε τόσο μίσος δεν έχουν ούτε τα παλικάρια της Blackwater ούτε οι ίδιοι οι Σύριοι....

Με φοβίζεις.

Εμένα πάλι με φοβίζουν όσοι θεωρούν τους Άραβες έναν κατεξοχήν επιθετικό λαό , χωρίς να λαμβάνουν υπόψη οτι
    κάνουν έναν αμυντικό πόλεμο... Η θεωρία του "μίξερ" και εδώ λοιπόν...Καταδικα΄ζουμε την βία απ όπου κι να προέρχεται κτλ κτλ ...

Δεν θα πάρω
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εμένα πάλι με φοβίζουν όσοι θεωρούν τους Άραβες έναν κατεξοχήν επιθετικό λαό , χωρίς να λαμβάνουν υπόψη οτι
    κάνουν έναν αμυντικό πόλεμο... Η θεωρία του "μίξερ" και εδώ λοιπόν...Καταδικα΄ζουμε την βία απ όπου κι να προέρχεται κτλ κτλ ...

Δεν θα πάρω
    Tα χεις χαμένα ή έχεις μπερδευτεί...

Πάσο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το πιο εύκολο πράγμα μετά την χθεσινή δολοφόνια είναι να αρχίσει κανείς να γαυγίζει τα αυτονόητα περί τραμπούκων, φασιστοσυμμοριών δολοφόνων ναζιστών κτλ-κτλ Όχι ότι δεν ισχύουν στο έπακρο αλλά είναι η κορυφή του παγόβουνου, από κάτω βρίσκεται η κρυφή βάση που τα υποστηρίζει και τα αναδεικνύει στον αφρό όλα αυτά. Δυστυχώς οι περισσότεροι θα μείνουμε στο προφανές, ότι οι ΧΑ είναι βόδια και ζώα και γκάου... δυστυχώς δεν θα μας ανησυχήσει ότι και το άλλο άκρο είνα εξίσου επικίνδυον και το ίδιο φασιστικό στις εκφράσεις του και στις τακτικές του. Δεν ξέρω να έχει μαχαιρωθεί ΧΑ από ακροαριστερό, αλλά το ότι τους έχουν σαπίσει στο ξύλο πολλές φορές είναι γνωστό ευρέως. Τα κονσερβοκούτια και η φωτιές και οι αναφορές για Μελιγαλά και βάραθρα στα βουνα δίνουν και παίρνουν και από την άλλη πλευρά, μην γελιόμαστε. Και αν γενικευτεί (που δεν βλέπω γιατί να μην) αυτή η ιστόρια θα έχουμε πόλεμο συμμοριών στους δρόμους και θα χυθεί πολύ αίμα. Αμφότεροι θλιβεροί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Το πιο εύκολο πράγμα μετά την χθεσινή δολοφόνια είναι να αρχίσει κανείς να γαυγίζει τα αυτονόητα περί τραμπούκων, φασιστοσυμμοριών δολοφόνων ναζιστών κτλ-κτλ .
    Μπα… έχει αρχίσει και γίνεται όλο και πιο δύσκολο και επικίνδυνο…

Και στα παρακάτω που γραφείς μαλλον δεν συμφωνώ …αλλά ας μην χαλάμε την ατμόσφαιρα…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Αυτή η λογική των δύο άκρων είναι και χυδαία και ύπουλη. Μιλάμε για άτομα που αυτό που πιστεύουν είναι ότι δε μου μοιάζει, ότι δεν είναι όπως εγώ το καθαρίζω και τους εξισώνεις με άτομα που αντιστέκονται στη βια των πρώτων... Μάλιστα κάνεις αναφορά τη στιγμή που υπάρχει ένας νεκρός. Δε ζεις στην άγνοια έχεις και αντίληψη και κριτική σκέψη, δε θέλω να κάνω υποδείξεις σε κανέναν αλλά δε δέχομαι να σφάζουν το δίπλα μου και εγώ να σκέφτομαι να τους ακουμπήσω. Εξισώνεις τη βία της αντίστασης με τη βία που ασκείτο από τη φασιστική μπότα σε ότι σήκωνε κεφάλι. Μπορούμε να μιλήσουμε και να κάνουμε και κριτική όση θες στην αριστερά ή όπου γουστάρεις, να τους βρίσουμε και να τους ξεβαφτίσουμε όλους αν χρειαστεί. Τώρα αν πιστεύεις πως σταματάς φασίστα με το διάλογο, τι να σου πω το επόμενο βήμα είναι να του ρίχνεις αγιασμό...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Μπα… έχει αρχίσει και γίνεται όλο και πιο δύσκολο και επικίνδυνο…

Και στα παρακάτω που γραφείς μαλλον δεν συμφωνώ …αλλά ας μην χαλάμε την ατμόσφαιρα…
    +400

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Αυτή η λογική των δύο άκρων είναι και χυδαία και ύπουλη. Μιλάμε για άτομα που αυτό που πιστεύουν είναι ότι δε μου μοιάζει, ότι δεν είναι όπως εγώ το καθαρίζω και τους εξισώνεις με άτομα που αντιστέκονται στη βια των πρώτων... Μάλιστα κάνεις αναφορά τη στιγμή που υπάρχει ένας νεκρός. Δε ζεις στην άγνοια έχεις και αντίληψη και κριτική σκέψη, δε θέλω να κάνω υποδείξεις σε κανέναν αλλά δε δέχομαι να σφάζουν το δίπλα μου και εγώ να σκέφτομαι να τους ακουμπήσω. Εξισώνεις τη βία της αντίστασης με τη βία που ασκείτο από τη φασιστική μπότα σε ότι σήκωνε κεφάλι. Μπορούμε να μιλήσουμε και να κάνουμε και κριτική όση θες στην αριστερά ή όπου γουστάρεις, να τους βρίσουμε και να τους ξεβαφτίσουμε όλους αν χρειαστεί. Τώρα αν πιστεύεις πως σταματάς φασίστα με το διάλογο, τι να σου πω το επόμενο βήμα είναι να του ρίχνεις αγιασμό...
    Υπο μορφη ερωτηματων:
    Υπαρχει καλη και κακη βια;
    Αν καποιος δεν ειναι με τους μεν ειναι απαραιτητα με τους δε;
    Το προβλημα ειναι το οτι υπαρχει ενας (ακομα) νεκρος ή η καλυψη και προωθηση της βιας απο πολιτικους χωρους;
    Πως σταματας τον φασισμο; Ο "μελιγαλας" ειχε αποτελεσμα ή ηταν αφορμη για μεγαλυτερα εγκληματα απο ολες τις πλευρες;

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Υπο μορφη ερωτηματων:
    Υπαρχει καλη και κακη βια;
    Αν καποιος δεν ειναι με τους μεν ειναι απαραιτητα με τους δε;
    Το προβλημα ειναι το οτι υπαρχει ενας (ακομα) νεκρος ή η καλυψη και προωθηση της βιας απο πολιτικους χωρους;
    Πως σταματας τον φασισμο; Ο "μελιγαλας" ειχε αποτελεσμα ή ηταν αφορμη για μεγαλυτερα εγκληματα απο ολες τις πλευρες;
    Για "κυτίον παραπόνων" το πέρασες το moto.gr, ρε κούκλε..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αφου ειδα και αποειδα με τους ανορθωτες ειπα να το ριξω στην πολιτικη που ειναι τσαμπα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αυτό που σας διαφεύγει είναι η "φασίζουσα" (με αυξητικές τάσεις) νοοτροπία που διαμορφώνουν πλέον και οι ακροαριστεροί. Οι συμπλοκές σε στημένα ή μη "ραντεβού" είναι συχνό φαινόμενο και θυμίζει τις αντίστοιχες των οπαδών - χούλιγκανς. Παιδαρέλια ένθεν και ένθεν που απλά διάλεξαν πλευρά και πλακώνονται στο ξύλο (και όχι μόνο, όπως είδαμε δυστυχώς). Αν η ιδεολογία σου και ο τρόπος που την εκφράζεις έχει ως μοναδικό σκοπό την εξαφάνιση και τον αφανισμό του "αντιπάλου" σου, την κάτσαμε την βάρκα. Από την μια οι "σίστες" και από την άλλη οι "άπλυτοι" και οι δυο παρωπιδιασμένοι με focus στο εχθρό και μόνο, αγνοώντας οτιδήποτε άλλο. Βούτυρο στο ψωμί κάποιον αυτή η ακραία πόλωση που δυστυχώς διευρύνεται μέρα με την ημέρα. Και δεν συμφωνώ ότι στην τυφλή βία των ΧΑ απαντάς με βία, τους γράφεις στα @@δια σου και τους αγνοείς σαν να μην υπάρχουν, αρκετά ποια με αυτή την γκρίζα και έμμεση διαφήμιση που τους γίνεται από το σύστημα (τυχαίο; )

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ