Σελίδα 82 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nobody Προβολή μηνύματος
    με μια πρωτη αναγνωση,οντως να την χαιρονται,μιας και εκανε μονη της οτι οι αλλοι "συναδελφοι" της δεν ειχανε το θαρρος να κανουνε

με μια δευτερη ομως αναγνωση,μου εξηγεις λιγο τι εννοουσε οταν ειπε"ε οχι και μαχαιρι..." ??

διοτι καποιος κακοηθης θα μπορουσε να το ερμηνευσει οτι οκ,αφηνουμε τον ανθρωπο να τον σαπιζουνε στο ξυλο με οτι συνεπαγεται αυτο,αλλα ε οχι και μαχαιρι ρε παιδια,ειπαμε,τι πραματα ειναι αυτα?τακη,θα σε μαλωσω...
    Ό,τι και να έλεγε η κοπελιά, ο κακοήθης κακοηθώς θα το ερμηνεύσει, οπότε εμείς που δεν είμαστε ας αφήσουμε τις αναγνώσεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    α οκ,συγνωμη λαθος εκανα,νομιζα οτι εδω μεσα αυτο βασικα κανουμε,αναγνωσεις...

διορθωνω λοιπον,αν καποιος κακοηθης θελει,ας μου το ερμηνευσει μιας και μενα βλεπεις μου αρεσουνε οι αναγνωσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Επειδή πάνω από όλα είμαστε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και χτες μάθαμε από τα κανάλια ότι τα μηχανοκίνητα τάγματα εφόδου ονομάζονται κωδικά "Ινόβα", δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη εάν μάθουμε ότι πέφτουν με τα μηχανάκια τους πάνω σε ανθρώπους επειδή η σύγκρουση σταματά το τρίξιμο των πλαστικών...
    Βρήκα που θα πάω να πουλήσω μπιέλες...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackrose Προβολή μηνύματος
    το νεοσυστατο κρατος λειτουργησε το 30-32 οι περισσοτεροι απο τους γνωστους μας επαναστατες, μας ειχαν αφησει χρονους....ο εθνικισμος εμφανιστηκε σαν ιδελογια στα βαλκανια σαν ιδεολογια περιπου το 50 μαλλον ουτε και ο κολοκοτρωνης των προλαβε των ορο αυτο......
    Πολλων λεξεων η σημασια ειναι διαφορετικη τωρα και διαφορετικη πριν 50-150-500 η 2000 χρονια πριν.Αλλος ο εθνικιστης του 1821 αλλος του 40 και αλλος σημερα.
    Αυτος που τοτε αγαπουσε την πατριδα του λεγοτανε Ελληνας,σημερα πολλοι τον λενε εθνικιστη.Εθνικιστη λενε ακομη και αυτον που εχει αρρωστημενη αποψη για τη χωρα του.
    Βαζουμε παντου ταμπελες μαλλον λογω ελλειψης χρονου.Το αποτελεσμα ειναι να ταυτιζονται ανθρωποι με εντελως διαφορετικη ιδεολογικη αποψη.

α οκ,συγνωμη λαθος εκανα,νομιζα οτι εδω μεσα αυτο βασικα κανουμε,αναγνωσεις...

διορθωνω λοιπον,αν καποιος κακοηθης θελει,ας μου το ερμηνευσει μιας και μενα βλεπεις μου αρεσουνε οι αναγνωσεις
    Ωραία λοιπόν, η κοπελιά είπε "ε όχι και μαχαίρι" γιατί της ήρθε αυθόρμητα αυτή η κουβέντα στη θέα ενός μαχαιρωμένου ανθρώπου στο πεζοδρόμιο, ή σκέφτηκε πως "έχεις διαφορά με κάποιον, άντε να το καταλάβω να έρθετε στα χέρια και να πλακωθείτε, αλλά όχι και να τραβήξεις εν ψυχρώ μαχαίρι"...
    Εντάξει τώρα, ικανοποιημένος με αυτές τις ερμηνείες, πάμε παρακάτω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    το νεοσυστατο κρατος λειτουργησε το 30-32 οι περισσοτεροι απο τους γνωστους μας επαναστατες, μας ειχαν αφησει χρονους....
    Λάθος κάνεις:
    1)Ο Καποδίστριας ανέλαβε το 1827.Ουσιαστικά από τότε είχαμε κράτος.
    2)Μακρής,Μακρυγιάννης,Κανάρης,Μιαούλης,Τζαβέλλας,Μπότ αρης πέθαναν από αργότερα έως πολύ αργότερα(πχ Κανάρης 1877).

....ο εθνικισμος εμφανιστηκε σαν ιδελογια στα βαλκανια σαν ιδεολογια περιπου το 50 μαλλον ουτε και ο κολοκοτρωνης των προλαβε των ορο αυτο......
    Λάθος και πολύ μάλιστα.
    Ο εθνικισμός υπήρχε στους Έλληνες απ'το 1453,έκαναν ένα σωρός επαναστάσεις και εξεγέρσεις.
    Απλά τις έκαναν ανοργάνωτα και τελικά χρειάστηκαν οι Κοραής και ο Φερραίος να τους κάνουν να το θέλουν πολύ και η ευκατάστατη και οργανωτική αστική τάξη (Φιλική Εταιρεία) για να τους οργανώσει και να γίνει η δουλειά σωστά.

Όλ'αυτά πολύ πριν το 1850 που λες.
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 22/09/2013 στις 19:00.

πρωτον,μπορει να εισαι οργισμενο μελος,δεκτο,αλλα δεν καταλαβαινω την τσαντιλα σου ως προς την ερωτηση μου.δλδ δεν καταλαβα,σενοχλησε που σκεφτηκα κατι περα απο τα προφανη?σου θιξαμε καποιον και δεν το πηρα χαμπαρι?

δευτερον,το παμε παρακατω,το οριζεις μονο εσυ για αποψε η εχει κι αλλος βαρδια στο καταστημα?αν ειναι να μας το πειτε να το ξερουμε.

αυτο το πραγμα οτι λετε οτι σας κατεβει ορισμενοι και δεν τρεχει καστανο και μολις τολμησει και μιλησει καποιος αλλος,αμεσως βγαινουνε οι κιτρινες και πεφτουνε βροχη τα σφυριγματα,καλο ειναι να το κοιταξετε εδω μεσα καποια στιγμη.

φασισμος και συναφη ειπαμε ειναι το θεμα των τελευταιων σελιδων ετσι δεν ειναι??οκ,απλα να μην ξεχνιομαστε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Λάθος και πολύ μάλιστα.
    Ο εθνικισμός υπήρχε στους Έλληνες απ'το 1453,έκαναν ένα σωρός επαναστάσεις και εξεγέρσεις.
    Απλά τις έκαναν ανοργάνωτα και τελικά χρειάστηκαν οι Κοραής και ο Φερραίος να τους κάνουν να το θέλουν πολύ και η ευκατάστατη και οργανωτική αστική τάξη (Φιλική Εταιρεία) για να τους οργανώσει και να γίνει η δουλειά σωστά.

Όλ'αυτά πολύ πριν το 1850 που λες.
    Yπάρχει μια σύγχυση πατριωτισμού κι εθνικισμού. Εθνικισμός ΔΕΝ υπήρχε σίγουρα το 1453, αφού ο εθνικισμός είναι πνευματικό τέκνο της Γαλλικής Επανάστασης. Οι καταβολές του ελληνικού εθνικισμού μπορούν να αναζητηθούν στον Παπαρρηγόπουλο και τον Κοραή, ο Ρήγας Φεραίος ΔΕΝ έχει σχέση με εθνικισμό, αντίθετα, είχε όραμά του τη συμβίωση πολλών εθνών και πολυεθνικού κράτους βασισμένο στις αρχές της Γαλλικής Επανάστασης, βλ. Νέα Πολιτική Διοίκησις των κατοίκων της Ρούμελης, της Μ. Ασίας, των Μεσογείων νήσων και της Βλαχομπογδανίας.

πρωτον,μπορει να εισαι οργισμενο μελος,δεκτο,αλλα δεν καταλαβαινω την τσαντιλα σου ως προς την ερωτηση μου.δλδ δεν καταλαβα,σενοχλησε που σκεφτηκα κατι περα απο τα προφανη?σου θιξαμε καποιον και δεν το πηρα χαμπαρι?

δευτερον,το παμε παρακατω,το οριζεις μονο εσυ για αποψε η εχει κι αλλος βαρδια στο καταστημα?αν ειναι να μας το πειτε να το ξερουμε.

αυτο το πραγμα οτι λετε οτι σας κατεβει ορισμενοι και δεν τρεχει καστανο και μολις τολμησει και μιλησει καποιος αλλος,αμεσως βγαινουνε οι κιτρινες και πεφτουνε βροχη τα σφυριγματα,καλο ειναι να το κοιταξετε εδω μεσα καποια στιγμη.

φασισμος και συναφη ειπαμε ειναι το θεμα των τελευταιων σελιδων ετσι δεν ειναι??οκ,απλα να μην ξεχνιομαστε
    Ααααα καλάάάάά...

αυτο λεω κι εγω φιλε μου,αααα καλαααα...

ειναι θεμα οπτικης οπως βλεπεις,τιποτα παραπανω

αυτο λεω κι εγω φιλε μου,αααα καλαααα...

ειναι θεμα οπτικης οπως βλεπεις,τιποτα παραπανω
    Εντελώς καλοπροαίρετα, διάβασε πάλι τι έγραψες αρχικά και τι σου απάντησα μπας και γλυτώσουμε την επίσκεψη στον οφθαλμίατρο...

δεν χρειαζεται επισκεψη σε οφθαλμιατρο κυριακατικα,αν πας σε δημοσιο θα περιμενεις με τις ωρες αν πας σε ιδιωτη θα σου τον πιασει κοινως.οποτε ας κοιταξουμε να ταποφυγουμε.

κακοηθης δεν ειμαι,σε αυτο εχεις δικιο,απλα εθεσα μιαν αλλην διασταση στο ζητημα.εκανα λαθος?πιθανον.ψαχνω να βρω θεμα εκει που δεν υπαρχει?και αυτο παιζει,δεν ξερω.χαζομαρα του?ενδεχομενως.

αλλα μενοχλει οταν μου λενε οτι τωρα παμε παρακατω διοτι ετσι το λεω εγω.

οσο για την γενικευση που εκανα μετα περι καρτων και τα λοιπα,μην ανησυχεις,ξερουμε τι λεμε,δεν ειναι τωρινο φαινομενο...

φιλικα

γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Yπάρχει μια σύγχυση πατριωτισμού κι εθνικισμού. Εθνικισμός ΔΕΝ υπήρχε σίγουρα το 1453, αφού ο εθνικισμός είναι πνευματικό τέκνο της Γαλλικής Επανάστασης. Οι καταβολές του ελληνικού εθνικισμού μπορούν να αναζητηθούν στον Παπαρρηγόπουλο και τον Κοραή, ο Ρήγας Φεραίος ΔΕΝ έχει σχέση με εθνικισμό, αντίθετα, είχε όραμά του τη συμβίωση πολλών εθνών και πολυεθνικού κράτους βασισμένο στις αρχές της Γαλλικής Επανάστασης, βλ. Νέα Πολιτική Διοίκησις των κατοίκων της Ρούμελης, της Μ. Ασίας, των Μεσογείων νήσων και της Βλαχομπογδανίας.
    Υπήρχε.Αν δεις,ξεκινώντας απ'τον κροκόδειλο Κλαδά το 146φεύγα,πάντα επαναστατούσαμε ως Έλληνες.
    Πάντα αυτοπροσδιοριζόμασταν ως ρωμιοί-έλληνες.

Ο Φερραίος μην ξεχνάς ότι προωθούσε την από κοινού εξέγερση όλων των εθνών των βαλκανίων επειδή έτσι θα έδιωχναν ευκολότερα τους τούρκους.
    Αν το σκεφτείς πάντως,παντού στα έργα του έδινε προτεραιότητα στους Έλληνες και ως επί το πλείστον σ'αυτούς αναφέρονταν,άσε που έγραφε στα ελληνικά.

Πρότεινε μέχρι και σύνταγμα ελληνικής δημοκρατίας.

Δεν ήταν το είδος του εθνικιστή που ήταν ο Κοραής και οι υπόδουλοι,αλλά πάντα είχε τους Έλληνες ως επίκεντρο για το όραμά του.

δεν χρειαζεται επισκεψη σε οφθαλμιατρο κυριακατικα,αν πας σε δημοσιο θα περιμενεις με τις ωρες αν πας σε ιδιωτη θα σου τον πιασει κοινως.οποτε ας κοιταξουμε να ταποφυγουμε.

κακοηθης δεν ειμαι,σε αυτο εχεις δικιο,απλα εθεσα μιαν αλλην διασταση στο ζητημα.εκανα λαθος?πιθανον.ψαχνω να βρω θεμα εκει που δεν υπαρχει?και αυτο παιζει,δεν ξερω.χαζομαρα του?ενδεχομενως.

αλλα μενοχλει οταν μου λενε οτι τωρα παμε παρακατω διοτι ετσι το λεω εγω.

οσο για την γενικευση που εκανα μετα περι καρτων και τα λοιπα,μην ανησυχεις,ξερουμε τι λεμε,δεν ειναι τωρινο φαινομενο...

φιλικα

γιαννης
    Για να τελειώνει το θέμα, το πάμε παρακάτω δεν είναι προσταγή αλλά προτροπή, μην κολλήσει το θέμα σε ένα ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ερώτημα τί είπε και εάν το είπε και τί μπορούσε να εννοεί η αστυνομικίνα, ξανατονίζω την ειδοποιό διαφορά μεταξύ προσταγής και προτροπής.

Φιλικότατα Γιώργος

ωραιοςςςς μπορει να πεσει ελευθερα σφουγγαρισμα παρακαλω...

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ