τους μαζέψανΕ...
:rotflmao:
άντε να βγούνε και στο δρόμο οι υποστηρικτές να τα σπάσουν να τους συλλάβουν και αυτούς...
Τελευταία τροποποίηση από el_hymador; 28/09/2013 στις 12:27.
Γνωστός μου αστυνομικός κλήθηκε να πάει στην υπηρεσία επειγόντως, μάλλον θα είναι σε επιφυλακή...![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ένα 13% έχει μείνει χωρίς τσομπάνη... κάτι μου λέει ότι ακόμα και το ΚΚΕ θα βάλει στο πρόγαμμα δεξιές κορώνες μπας και τους προσελκύσει. Έχει να πέσει γέλιο...
το πράμα φαινόταν ότι πήγαινε προς τα κει, αν αναλογιστούμε τι πέσιμο μας είχε γίνει απόξω για τα παλικάρια...
το θέμα είναι τι θα γίνει προφανώς την άλλη βδομάδα
ο καλύτερος είναι ο Σαμαράς πάντως, τους μάζεψε όλους και την έκανε Λούης![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ρε φίλε όντως το αυτό, μιλάμε για τα πλέον ιστορικά γεγονότα από την μεταπολίτευση σε ότι αφορά διώξεις προς "πολιτικά" πρόσωπα και ο πρωθυπουργός απλά έφυγε... ok δεν είναι να δίνεις αξία στα μιάσματα της ΧΑ ( τα οποία καλόβλεπε ο Σαμαράς και τους άπλωνε το χέρι) αλλά έλεος έστω και για το τυπικό της υπόθεσης δε θα έπρεπε να είναι εδώ? αν δεν ήταν τσιράκια του συστήματος ήδη θα είχαν δημιουργήσει τρομακτικούς κλυδωνισμούς στο σύστημα.
Έτσι και κάτι για το γαμώτο, γίνεται κάτι και μαζεύουν αγωνιστές από κάπου και γίνεται στη ΓΑΔΑ της κακομοίρας από κόσμο, συγκρούσεις ξύλο συλλήψεις και συνέλαβαν τους αρχηγούς τους (όλη τη μπλέμπα αυτή τέλος πάντων) και έχει 100 άτομα απ'εξω είναι η αλληλεγγύη του ρουφιάνου αυτή ...
ποιο οπαδοί βρε συ
ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΕΣ ήταν που είχαν την ψευδαίσθηση ότι η ΧΑ θα έδινε μπουνιά στο σύστημα
τελικά έμεινε στις μπουνιές στα Πακιστάνια...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
παρεπιμπτόντως, άρθρο 51 του συντάγματος:
Άρθρο 51
Ο αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους.
ψαναψόφα φούστη γλάρε