Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Οι ανάλγητοι δικαστές που κατηγορούν τη Χ.Α. για ρατσισμό και εγκλήματα, ας ασχοληθούν με το ρατσισμό ενάντια στις χοντρές και στις υπέρβαρες που τρώνε χυλόπιτα λόγω σωματότυπου και το ρίχνουν από απελπισία περισσότερο στο φαγητό με επακόλουθο τη δραματική αύξηση της ζήτησης για φαγητό, τη μείωση των διαθέσιμων αποθεμάτων, την ανάγκη για εύρεση νέων εκτάσεων για καλλιέργειες με αποτέλεσμα την αποψίλωση τροπικών δασών, την αύξηση της ζήτησης για πετρέλαιο για να ικανοποιηθούν οι παραγωγικές διαδικασίες, την αύξηση του φαινομένου του θερμοκηπίου από τους αυξημένους εργοστασιακούς ρύπους και τη μείωση των πάγων της Ανταρκτικής. Επίσης, πολλές υπέρβαρες οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία λόγω ερωτικής απόρριψης άρα μιλάμε ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ. Παρακαλούνται όσοι έχουν βρίσει, χλευάσει, απορρίψει υπέρβαρες να παραδοθούν στα οικεία αστυνομικά τμήματα απο ευθιξία...
Αυτη η ισοπεδωση μας εφαγε.... ολοι ιδιοι,ολα μαυρα,ολοι χαλια,κανεις δεν κανει τιποτα.
Ρητορικα ερωτηματα χωρις απαντηση μονο και μονο για να αφησουν μια θολουρα. Εδω κρανος ψαχνεις και ρωτας ποιο εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα,ποιο θα σου βγει καλυτερο σε σχεση με την τιμη κλπ κλπ δεν ρωτας τι κανει τα λεφτα που παιρνει η shoei, ή ποιος ειναι προισταμενος προσωπικου στην arai... Κι αν τετοιες ειναι οι ερωτησεις σου θα καταληξεις πως το καλυτερο κρανος ηταν του Λεωνιδα...
Αν αρνηθεί να υπογράψει ένα προεδρικό διάταγμα θα ζορίσει ή όχι τα κοπρόσκυλα του κΥνοβουλίου;
πες μου ΜΙΑ φορά που όρθωσε ανάστημα...
Μπορεί να'χει πολύ περιορισμένες εξουσίες αλλά κανείς δε του απαγορεύει να προσπαθήσει και σίγουρα μια τέτοια κίνηση θα ξυπνούσε πολλούς...
Ας παραιτούνταν βγάζοντας ένα εθνικό διάγγελμα.
Είναι 200 χρονών, τί έχει να χάσει;
Kι εγώ ξαναρωτάω εάν έχεις σπουδάσει συνταγματικό δίκαιο και πού το σπούδασες!!!
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά το ισχύον Σύνταγμα ΔΕΝ είναι ισότιμος παράγοντας άσκησης νομοθετικής λειτουργίας καθώς δεν έχει την αρμοδιότητα της κύρωσης των νόμων και την αρμοδιότητα της πρότασης των νόμων σύμφωνα με το άρθρο 73 παράγραφος 1 του Συντάγματος. Σύμφωνα με το αρχικό άρθρο 42 είχε την αρμοδιότητα κύρωσης των νόμων αλλά η κύρωση ως πράξη αποτελούσε υπόλειμμα του μοναρχικού πολιτεύματος και ΗΔΗ από τα Σύντάγματα του 1925 και 1927 δεν περιελήφθηκε καν.
Με το άρθρο 42 του 1975 η αρμοδιότητα της κύρωσης με την έννοια ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΡΝΗΣΙΚΥΡΙΑΣ - κοινώς veto- δεν ανατίθεται πλέον στον Πρόεδρο. Μόνο ο βασιλιάς μπορούσε να κυρώσει ή να μην κυρώσει νομοσχέδια που ψηφίζονταν από το κοινοβούλιο, ο Πρόεδρος απλά έχει την αρμοδιότητα της ΑΝΑΠΟΜΠΗΣ των νόμων στη βουλή για επανεξέταση και μπορεί να αναπέμψει εντός συγκεκριμένης προθεσμίας νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί εκθέτοντας τους λόγους της διαφωνίας του. Εάν γίνει αυτό τότε το νομοσχέδιο εισάγεται στην ολομέλεια της βουλής και εάν ψηφιστεί με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών κατά τη διαδικασία του άρθρου 76 παράγραφος 2 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ο Πρόεδρος το εκδίδει και το δημοσιεύει μέσα σε 10 ημέρες από την ψήφισή του. Οπότε σε περίπτωση που κατάλαβες τα παραπάνω, το προεδρικό διάταγμα που πετάς έτσι ξεκάρφωτα είναι η δημοσίευση για την γνωστοποίηση του νόμου ώστε ο νόμος να αποκτήσει τυπική ισχύ και αυτό που λες πολύ απλά δεν υφίσταται.
Όχι και ξέρω ότι τυπικά δεν μπορεί να κάνει κάτι άμεσα.
Δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Το θέμα είναι ότι ο ακριβοπληρωμένος 1ος πολίτης έχει παραδοθεί και δεν αντιδρά,έστω για την τιμή των όπλων.
Κοίτα το προηγούμενο:αν σε τέτοια εποχή αρνηθεί να υπογράψει και παραιτηθεί βγάζοντας ένα διάγγελμα καταγγελτικό,θα ζορίσει ή όχι τον Σαμαραζέλο;
Τί λες;
Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι έγινε με την εταιρεία δολοφόνων το 87?
Σε ξαναρωτάω
Γιατί πετάτε κάτι που ακούτε κι άντε γειά.
Έχεις διαβάσει ΕΣΥ ο ίδιος την απόφαση?
Το άλλο που λες με το τεκμήριο κλπ κλπ
Ισχύει ΑΛΛΑ κάποιοι τους έκριναν επικύνδηνους και τους μάντρωσαν
Αν αποδείξουν ότι δεν ισύει θα βγουν... (άλλα έχουν γράψει και έχουν πει τόσα πολλά
που θα γελάμε μέρες)
Από αγάπη τον μαχαίρωσα κύριε πρόεδρε, είχε πάρει το στραβό το δρόμο !!!!
Κατά τ άλλα μπορώ να το πω άνετα.
Αυτή η κυβέρνηση
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ !
![]()
ανανήψαντας
Σίγουρα ξέρω ότι βρέθηκε ένοχος και μπήκε φυλακή.
Ο ίδιος δε την έχω διαβάσει,δεν έχω το έγγραφο.
Λοιπόν;
Οπότε είσαι υπέρ της προληπτικής τιμωρίας,ακόμα και χωρίς δίκη!
Πρόσεξε,δε μιλάμε για αυτόφωρο,ούτε για περίπτωση όπου κάποιος κινδυνεύει να δραπετεύσει στο εξωτερικό!
Τί να πω,πολύ δημοκρατικό.
Αν τότε σε φυλακίσει κάποιος και αποδειχθεί ότι κακώς το έκανε και βγεις,θα παραπονεθείς;
Τί να πω...