vasika anaferomouna stis synexeis anavoles tou Big Mac...prwsopiki apopsi opws eipa oi dikes tha ksekinisoun se ena evlogo xroniko diastima prin tin ekloges...gia tin wra einai se 3 xronia...alli prwsopiki apopsi einai oti o klassiko ellinas psifoforos tha fanei antaksios tis malakias poy ton katexei...
Ποιος χέστηκε για τους θάμνους....
Κατά τα άλλα παρουσιάστηκε η εκθεσάρα για το γκλόμπαλ γουόρμινκ προχθές.
Αλλο θέμα, αλλά αν τα δεις συνδυασμένα και με τη παγκόσμια πολιτική είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο.
ο Μπαμπης ο Σουγιας η Σουλα η κομμωτρια και τοσοι αλλοι Λαικοι Ελληναραδες δεν μασανε απο τα ψεματα που καταλογηζουν την ΧΑ..... θα τους ψηφησουν γιατι οι "σουλες" θελουν ενα γκομενο σαν τον Κασι και οι Μπαμπιδες θελουν την μαγκια του Λαγου και το αντρηλικι Μιχου.....
ORGIA!!!!!
"Ποιος χέστηκε για τους θάμνους....
Κατά τα άλλα παρουσιάστηκε η εκθεσάρα για το γκλόμπαλ γουόρμινκ προχθές.
Αλλο θέμα, αλλά αν τα δεις συνδυασμένα και με τη παγκόσμια πολιτική είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο".
Οι θαμνώδεις εκτάσεις είναι πολύ σημαντικοί οικολογικοί θώκοι (και όχι μόνο) για τις τρεις περιοχές του πλανήτη που θεωρείτε πως έχουν Μεσογειακά χαρακτηριστικά αλλά και για τον άνθρωπο.
Επειδή σε "ξέρω" μέσα από εδώ υποθέτω πως ήταν ειρωνικό το σχόλιο σου ε?
Ρε κορίΤσα.....μόνο εγώ νομίζω, ότι επίτηδες τους άφησαν να βγουν, ενώ μπορούσαν να τους μπουζουριάσουν ....????
και ότι η εντολή ήρθε σαφώς, "άνωθεν".....ώστε να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους, και να τσιμπίσουμε τα ψιφαλάκια που μας λείπουν ????
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
μέσα ο μιχαλολιάκος
Ενημερωτικά για όσους δεν είδαν Σκάϊ και για όσους δε θα μπορούσαν να κοιμηθούν απόψε με την απορία αναπάντητη, το μενού Μιχαλολιάκου-Λαγού-Παππά μπορεί να χαρακτηριστεί λιτό (περίεργο πράγμα για φυλακές...) αφού περιελάμβανε γίγαντες, τουρσί και ταραμοσαλάτα (ο μάγειρας μάλλον είναι παλαιοημερολογίτης και γιόρταζε την Καθαρά Δευτέρα), ενώ έφαγαν αδιαμαρτύρητα το πρωϊνό τους που ήταν φρυγανιές, μαρμελάδα και τσάϊ (εδώ υπάρχει ένα κενό στην ενημέρωση αφού δεν διευκρινίστηκε εάν ήταν βουνού, ευρωπαϊκό, από την Κεϋλάνη ή από αλλού και τί γεύση).