Σελίδα 106 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 65696101102103104105106107108109110111116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.576 έως 1.590 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Το οτι μεσολάβησε ένας νεκρός από μαχαίρωμα, το διάβασες ή όχι ?
    Το διάβασα και το άκουσα επαρκώς.
    Εσύ διάβασες τον ισχυρισμό μου, ότι το να εξαπολύεις μαζί με την είδηση για το πραγματικό και αναμφισβήτητο έγκλημα, δεκάδες άλλες ανυπόστατες ή αστήρικτες (ακόμη κι αν είναι πραγματικές αλλά δεν αποδεικνύονται) κατηγορίες, ενώ προηγουμένως είχες σιωπήσει, υποβαθμίζει και υποσυνείδητα προκαλεί μεγαλύτερη αγανάκτηση ακόμη και σ' αυτούς που δε συμφωνούν ιδεολογικά με ακραία κόμματα;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Μαστορα, διακαιωμα στην αποψη σου εχεις. Οχι προστασια απο την αποψη που εχουν οι αλλοι για την αποψη σου...
    Απο το [Ακουσον μεν, παταξον δε] κρατησες μονο το οτι ειμαστε υποχεωμενοι να σε ακουμε;
    Αν εχεις αποδεχτει την ηττα σου και αυτοβουλος θετεις εαυτον εκτος κοινωνιας μην αγανακτεις για το οτι η κοινωνια σε θεωρει εξωκοινωνικο.
    Μάστορα αν καταλαβα καλά, γράφεις ότι υποννόησα κάπου ότι δε δέχομαι αντίλογο; Από που προκύπτει αυτό;
    Δέχομαι απόψεις για την άποψή μου. Αυθαιρεσίες για το άτομο και τις επιλογές μου, δε δέχομαι. Με το κιχ που ακούγεται για τη χρυσή αυγή χωρίς να συνοδεύεται με τους τίτλους "φασιστικό και ναζιστικό μόρφωμα", κατευθείαν κατατάσσεσαι στις ταξιαρχίες ή τάγματα ή όπως αλλιώς τα λένε, της χρυσής αυγής.
    Την κοινωνία την εκφράζετε οι 2-3 που απαντήσατε; Οι υπόλοιποι χρήστες του φόρουμ που δε μίλησαν, αναρωτήθηκες αν έχουν κι αυτοί επιφυλάξεις, όχι για το αν η χρυσή αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά για το αν ο τρόπος που κινηθηκε η δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ ήταν φυσιολογικός; Το να συντάσσεσαι με 2-3 άτομα, δε σου επιτρέπει να μιλάς για κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δηλαδή αν ο Άκης έφαγε 20 χρόνια για τα δις που μάγκωσε, με μια απλή αναγωγή, σε περίπτωση που δεν πληρώσεις το χαράτσι, πάς φυλακή, κάθεσαι για 2 δευτερόλπετα (το πολύ) και φεύγεις κύριος χωρίς χρέη...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gata_kontos Προβολή μηνύματος
    Το διάβασα και το άκουσα επαρκώς.
    Εσύ διάβασες τον ισχυρισμό μου, ότι το να εξαπολύεις μαζί με την είδηση για το πραγματικό και αναμφισβήτητο έγκλημα, δεκάδες άλλες ανυπόστατες ή αστήρικτες (ακόμη κι αν είναι πραγματικές αλλά δεν αποδεικνύονται) κατηγορίες, ενώ προηγουμένως είχες σιωπήσει, υποβαθμίζει και υποσυνείδητα προκαλεί μεγαλύτερη αγανάκτηση ακόμη και σ' αυτούς που δε συμφωνούν ιδεολογικά με ακραία κόμματα;
    @@ αγανάκτηση προκαλεί. Ίσα ίσα που χρειάζεται για να τα κολλάς στη μούρη των "ανυποψίαστων-αγανακτισμένων ψηφοφόρων" που ψήφισαν μια ναζιστική συμμορία για να διώξει μια άλλη συμμορία.
    Το οτι κόπηκαν οι παρελάσεις με στρατιωτικό βηματισμό, και μετά βίας πήγαν 15 κωλόπαιδα να φωνάξουν στην Ευελπίδων για μένα είναι μια χαρά "παραπληροφόρηση".

Τωρα αν εσύ θέλεις ντε και καλά, στηριγμένες "κατηγορίες" για να πειστείς οτι οι οπαδοί του ναζισμού είναι εν δυνάμει δολοφόνοι και θα έπρεπε να έχουν μπει προ πολλού μέσα, περίμενε να τους πιάσουν όταν σφάζουν κανένα πακιστανό.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή αν ο Άκης έφαγε 20 χρόνια για τα δις που μάγκωσε, με μια απλή αναγωγή, σε περίπτωση που δεν πληρώσεις το χαράτσι, πάς φυλακή, κάθεσαι για 2 δευτερόλπετα (το πολύ) και φεύγεις κύριος χωρίς χρέη...
    Αν έχεις θητεύσει σαν υπουργός, τα 2 δευτ. είναι πολλά!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    τώρα μη τα ξαναλέμε...

Πολίτες είναι αυτοί που ψηφίζουν συμμετέχουν και παλεύουν για το κοινό καλό.
    Οι υπόλοιποι ας προσέχανε.
    Οσο για τα ΜΑΤ και το ξαναγ.... για θύμισέ μου πότε έγινε,
    όταν περασε ο νομος περί ευθύνης υπουργών?
    οταν εγκρίθηκαν οι συμβάσεις για τις εθνικές οδούς?
    οταν πουλήθηκε η ολυμπιακή?
    Σιγά που μας νοιάζει.
    Μετά που την φάγαμε αποκτήσαμε ευαισθησίες.

Banned
    @@ αγανάκτηση προκαλεί. Ίσα ίσα που χρειάζεται για να τα κολλάς στη μούρη των "ανυποψίαστων-αγανακτισμένων ψηφοφόρων" που ψήφισαν μια ναζιστική συμμορία για να διώξει μια άλλη συμμορία.
    Το οτι κόπηκαν οι παρελάσεις με στρατιωτικό βηματισμό, και μετά βίας πήγαν 15 κωλόπαιδα να φωνάξουν στην Ευελπίδων για μένα είναι μια χαρά "παραπληροφόρηση".

Τωρα αν εσύ θέλεις ντε και καλά, στηριγμένες "κατηγορίες" για να πειστείς οτι οι οπαδοί του ναζισμού είναι εν δυνάμει δολοφόνοι και θα έπρεπε να έχουν μπει προ πολλού μέσα, περίμενε να τους πιάσουν όταν σφάζουν κανένα πακιστανό.
    Ok, ελπίζω να δικαιωθείς εσύ κι όχι εγώ στο τέλος (στις εκλογές δηλαδή) για το γεγονός ότι υποστηρίζεις ότι ο χειρισμός της είδησης και της υπόθεσης είναι σωστός (από ΜΜΕ και δικαιοσύνη). Προς το παρόν δεν προκύπτει απ' τις δημοσκοπήσεις και είναι τόσο πρόσφατο!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ok, ελπίζω να δικαιωθείς εσύ κι όχι εγώ στο τέλος (στις εκλογές δηλαδή) για το γεγονός ότι υποστηρίζεις ότι ο χειρισμός της είδησης και της υπόθεσης είναι σωστός (από ΜΜΕ και δικαιοσύνη). Προς το παρόν δεν προκύπτει απ' τις δημοσκοπήσεις και είναι τόσο πρόσφατο!
    Εσένα δλδ σε χαλάει ο χειρισμός απο τα ΜΜΕ κι όχι η ουσία του θέματος; Που θες να καταλήξεις; Ότι ειναι κατευθυνόμενα; Κι αυτό το ξέραμε εμείς αλλά όχι εσείς απ' ότι φαίνεται.

Οπότε αφού δεν ξέρετε τίποτα, μην ψηφίζετε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Στη χώρα της φαιδράς μαλακίας, τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση. Ακόμα και το οτι υπάρχουν άνθρωποι στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα που ψηφίζουν ΧΑ.

παρόλα αυτά, εξακολουθώ να πιστέυω οτι στις επόμενες εκλογές όποτε γίνουν, δεν θα εκλεγούν καν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στη χώρα της φαιδράς μαλακίας, τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση. Ακόμα και το οτι υπάρχουν άνθρωποι στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα που ψηφίζουν ΧΑ.

παρόλα αυτά, εξακολουθώ να πιστέυω οτι στις επόμενες εκλογές όποτε γίνουν, δεν θα εκλεγούν καν.
    Κακώς το πιστεύεις αυτό.

Είναι σταθερά κολλημένοι στο 7%

Απλά αντι για 10+ θα εχουν 3-4 βουλευτές... Το καλό είναι ότι έσπασε η δυναμική που είχαν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κακώς το πιστεύεις αυτό.

Είναι σταθερά κολλημένοι στο 7%

Απλά αντι για 10+ θα εχουν 3-4 βουλευτές... Το καλό είναι ότι έσπασε η δυναμική που είχαν.
    Ακόμα με τη φόρα πάνε. Σαν τα μαγιάτικα...τους σκάς βολή στον εγκέφαλο και καταλαβαίνουν πως πέθαναν μετά από 50 μέτρα.
    Wait & see.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ακόμα με τη φόρα πάνε. Σαν τα μαγιάτικα...τους σκάς βολή στον εγκέφαλο και καταλαβαίνουν πως πέθαναν μετά από 50 μέτρα.
    Wait & see.
    Μακάρι.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Wait & see.
    Μου άρεσε το παράδειγμά σου πάντως

Μακάρι, πράγματι.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    καλα μην νομίζετε ότι με μια δόση αναποτελεσματικής αντιβίωσης καθαρίσαμε από τον ιο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Wait & see.
    Μην είσαι και τόοοοοσο σίγουρος... Εγώ θα περίμενα ήδη οι δημοσκοπήσεις (που για λόγους politically correct "κλίματος" δεν αποκλείεται και να τους "θάβουν" παραπάνω από το πραγματικό) να τους φέρνουν στο όριο εισόδου της βουλής...Και όμως κρατάνε εύκολα και χαλαρά το ποσοστό που πήραν στις εκλογές... Δεν νομίζω ότι θα τους ξεφορτωθούμε τόσο εύκολα...

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ