ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Η ταμπέλα που φέρω, είναι η υποκειμενική που έχει αναρτήσει ο καθένας στο μυαλό του για μένα και για την οποία, μετά την επισήμανση που έκανα, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο και πλέον δεν ασχολούμαι για να αλλάξω το τι πιστεύει ο καθένας για μένα. Δεν υπερασπίστηκα κάποιον. Εξέφρασα την άποψή μου και απαντώ στα σχόλια (ως επί το πλείστον ειρωνικά), οπότε δεν καταλαβαίνω πως αναρτήθηκε οποιαδήποτε ταμπέλα.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δράση-Αντίδραση...
για τον ίδιο λόγο που ο άνθρωπος έχει έμφυτο το ένστικτο να ζει και να εντάσσεται σε ομάδες για να πρστατευθεί από το περιβάλλον του, για τον ίδιο λόγο τον τελευταίο καιρό ανεβαίνει ο Εθνικισμός, και αυξάνεται η εθνικιστική συσπείρωση. Διότι προσωπικά θεωρώ ότι ήδη ζούμε τον 3ο Παγκόσμιο εκτός και αν ο 3ος ΠΠ θα είναι τόσο αισχρός, σφοδρός και φονικός που τώρα απλά βλέπουμε την κρίση λίγο πριν έρθει...
Αυτό, μαζί με την καλιεργούμενη τρομοκρατία σε κάθε πεδίο της ζωής μας, προκαλεί συσπειρώσεις, και ένας πόλος συσπείρωσης είναι και ο εθνικισμός.
συνεπώς είναι δράση-αντίδραση και όπως είπαν και οι προλαλήσαντες δεν εντάσσεται άμεσα σε κάποιο σχέδιο, ούτε εξυπηρετεί κάποιο σχέδιο αλλά είναι φυσική ροή πραγμάτων.... μία φυσική ενέργεια...
ΕΚΤΟΣ, και αν βλέπουμε ένα μηχανάκι του 2013 με τα μάτια ενός τεχνικού του 500 πΧ...
δηλαδή μπροστά μας υπάρχουν οι φυσικές δυνάμεις (δράσεις-αντιδράσεις) χάρη στις οποίες το μηχανάκι κινείται αλλά εμείς δεν μπορούμε να τις αντιληφθούμε... χημική-ηλεκτρική στην μπαταρία, θερμική στον κύλινδρο, κινητική στο βολάν....
εμείς απλά βλέπουμε τα πράγματα να συμβαίνουν...
μακάρι κάποιος να μπορεί να τα εξηγήσει κι όλας, και όχι βάσει θεωριών βριλ-ελοχίμ κλπ κλπ....