gata-psilos - Αν εγώ είμαι μαλκάς εσύ είσαι πιο πολύ αλλά Αν δεν είμαι τότε είσαι λίγο...
gata me petala - Η μλκια είναι θέμα δειγματοληψίας της ποσόστωσης
gata genika Μα τι λέτε ρε παιδιά ? Εδώ κοτζαμ ΜΕΕ δεν τα είπαν καλά για τη ΧΑ κι εμείς μιλάμε για ποσόστωση???
gata me kasida ΑΑαααααα δεν μπορεί!!!! Βάζουν φυλακή τους φονιάδες και οι κλέφτες αλονίζουν !
Λεφτεριά στους φονιάδες, μέσα οι κλέφτες....
Οι πακιστανοί τα κάνουν ΟΛΑ !
gata me rodes -ΕίστΕ όλοι φασίστες ! (εκτώς από μένα)
ανανήψαντας
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ο πανοπτικός λέτε; Πολύ άλλαξε το στυλ γραφής και έκφρασης.
Άσχετο: Τις προάλλες που διώξαμε κάτι φασίστες από ένα αντιρατσιστικό φεστιβάλ στερώντας τους το δημοκρατικό δικαίωμα να παρεβρίσκονται, ήταν φασιστικό;Μήπως ήταν και ρατσιστικό
![]()
![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ειδες τελικα που οι προφητειες του Οσιου τρουπερ επιβεβαιωθηκαν...
Και ανακεφαλαιωνουμε την σοβαρη αποψη της ημερας
Οτι συμβαινει στον κοσμο (ακομα και στην πολιτικη ζωη μιας μικρης χωρας στη νοτιοανατολικη μερια της Ευρωπης) ειναι το αποτελεσμα ενος εξαιρετικα οργανωμενου σχεδιου μεγαλοτραπεζιτων και πετρελαιαδων της Αμερικης.
ΔΕΝ ξερουμε ποιο ειναι το σχεδιο δρασης ουτε και ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος.
Το μονο που ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ειναι οτι αυτοι ελεγχουν τις κυβερνησεις ολων (ΟΛΩΝ) των χωρων και αρα φταινε για τα παντα.
Πιθανοτατα ελεγχουν και τον παγκοσμιο καιρο και την περιοδο των γυναικων (για να μας αγριευουν οπωτε θελουν) μιας και αυτα σε σχεση με τον ελεγχο τως παγκοσμιων εξελιξεων ειναι παιχνιδακι...
υ.γ. bonus round
Οποιος βρει πως η ΧΑ (φωναζοντας ''δουλεια στον ελληνα εργατη'') χαλασε την απεργια του trooper, εχει την αγαπη μου (τα λευτα μου τελειωσανε).
1)Οτι συμβαινει στον κοσμο ειναι λιγο πολυ προγραμματισμενο.Καποιες φορες καποιοι τους χαλανε την συνταγη.Για λιγο ομως μιας και κανοντας τις καταλληλες διορθωτικες κινησεις τα φερνουνε τα πραγματα εκει που θελουνε.
π.χ.Τυχαια οι χωρες που εχουνε μεγαλα αποθεματα πετρελαιου ειναι μονιμα σε πολεμο?Μονοι τους παντα τον ξεκινανε?
2)Το σχεδιο δρασης ειναι διαφορετικο κατα περιπτωση,ο σκοπος ομως γνωστος.Ελεγχος των παντων η οσο περισσοτερων γινεται.Φυσικα δεν ειναι μια η ηγετικη ομαδα και υπαρχει και μεταξυ τους συγκρουση.Οι κυβερνησεις, ειδικα οι πιο αδυνατες,ειναι πιονια.Οι πιο δυνατες μερος του δικου τους συστηματος.
3)Οσο για την περιοδο των γυναικων δεν ξερω αν μπορουνε να την ελεγξουνε αλλα κατα καιρους καταφερνουνε με τις πραξεις τους να επιρεασουνε τις σεξουαλικες ορεξεις του αλλου φυλλου.Ως γνωστον οι αντρες αυτη την περιοδο εχουνε προβληματα "απογειωσης".
Ας μην συγχεούμε τα εν οίκω δικά μας με τον παγκόσμιο έλεγχο και κουμάντο... σιγά μην ενώσαν τις δυνάμεις του οι γενικοί γ@μ@ω αυτού του κόσμου για να αναδείξουν και στην συνέχεια να αποκαθηλώσουν την ΧΑ, χεστήκανε, έχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούνε... η άνοδος της ΧΑ ήταν κάτι αναμενόμενο, όχι από το 1974, αλλά με το που έσκασε η κρίση και αυτό γιατί πάντα σε περιόδους ύφεσης η άκρα δεξιά και οι νεοναζί τσιμπάνε ποσοστά. Τσεκαρισμένο πολλάκις αυτό. Τι δεν καταλαβένετε ακριβώς; Επί της ευκαιρίας λοιπόν, στήθηκε πανηγυράκι γύρω από τα κνώδαλα, από το οποίο -επιμένω- επωφελήθηκαν όλοι. Σε παγκόσμιο επίπεδο τα πράγματα είναι πιο άγρια και παρεμβατικά... ξυπνάς ένα πρωί και έχει πάθει αραβική άνοιξη όλη η Β. Αφρική... τυχαίο λες, ξυπνάς την άλλη μέρα και βλέπεις ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, όλη μεσόγειος είναι ένα τεράστιο *δελο με κυβερνήσεις μαριονέτες (πλην Ισραήλ βεβαίως - βεβαιώς)... τυχαίο και αυτό;