Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Βιντεο με το gsxr μου

Μέλος Το avatar του/της T E O
    δεν ξερω, παντως ειναι φοβερο το γεγονος οτι η δυναμη επεφτε κατακορυφα και οταν κραταγα το γκαζι ανοιχτο και τελειωνε το προβλημα μου ερχοταν μια ακαριαια επιταχυνση που αν δεν κραταγα δυνατα το τιμονι θα φευγαν τα χερια μου

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Το παρατηρησες τωρα? Στο εκανε παντα?
    Εχεις αλλαξει βενζιναδικο?
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

οχι δεν το κανε παντα, μια φορα μου το κανε, βενζινη εβαζα καλη, 100αρα και 98 οκτανιων και αλλαξα και καποια βενζιναδικα, και κανα δυο φορες εριξα στο τεποζιτο αυτο το καθαριστικο για ψεκασμο και μπορω να πω οτι βελτιωθηκαν καποια μπουκωματακια που ειχε

http://i44.tinypic.com/313ivyh.jpg

να εύχεσαι να είναι κάτι πολύ απλό όπως ο διακόπτης του stand γιατί αν μένεις από καύσιμο και το κυκλοφορείς έτσι καιρό μάλλον πας και για μοτέρ ολόκληρο μαζί με την αντλία....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

//spam on//μόλις είδα τον αριθμό των μηνυμάτων (666 όξω αποδώ...) μου ξαναπόσταρα για να τον αλλάξω....//spam off//
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    ποσταρισα για να δω ποσα μηνυματα εχω

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    ποσταρισα για να δω ποσα μηνυματα εχω

να εχουμε τα ιδια!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    εγινε prt sc και μπηκε αρχειο

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Πιθανόν να είναι η τρόμπα..πιθανόν και να μην είναι..

Από δική μου εμπειρία τρόμπας ( :a31: γαμημένα βενζινάδικα) έχω να δηλώσω τα εξής:
    1) ΔΕΝ ανέβαζε το μηχανάκι με καμία δύναμη μέχρι τα κόκκινα ,πράγμα που το δικό σου το κάνει.
    2) Αυτό που κάνει στο 0:22,δεν μου το έκανε ποτέ.
    3) Παρατηρούσα μια αίσθηση "πατιναρίσματος" γενικά χωρίς βέβαια να έχει θέμα ο συμπλέκτης.Δηλαδή έδινα γκάζι,οι στροφές ανέβαιναν με αργό ρυθμό και γενικώς "χέσεμέσακατάσταση"

Μακάρι να είναι μπουκωμένο φίλτρο βενζίνης και να την γλιτώσεις φτηνά..
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αγγελε για ποια μηχανη μιλας που δεν επιανε κοκκινα? μακαρι να μην ειναι κατι που να μου κοστισει τα μαλιοκεφαλα μου, παντως αν ειναι φιλτρο βενζινης η κατι τοσο απλο ειναι πολυ στοκοι εκει που την πηγα για service και δεν το ειδαν αυτο, αλλαξα και μπουζι και εβαλα ιριδιου νομιζω

Δεν θελω να σε πληγωσω αλλα το προβλημα ξεκιναει απο το γεγονος οτι νομιζεις.... Επρπε να γνωριζεις.....

Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω......

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    για αρχη κοιτα ΦΙΛΤΡΟ τρομπας...οι διαγνωσεις σας ενιαι μουρλια θα τον βαλετε να παει να πληρωσει τρομπα τσαμπα...μπορει να ιενια βουλωμενο καμια φορα κανουν κατι τετοια...μετα μπορει να εχεις κανα προβληματακι σε καλωδια πολλαπλασιαστες μπουζοπιπες κλπ και να μην εχεις σπινθηρα στιγμιαια...γενικως μην αγχωνεσαι και πολυ ομως μαλλον θα ζησει ο ασθενης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Δεν θελω να σε πληγωσω αλλα το προβλημα ξεκιναει απο το γεγονος οτι νομιζεις.... Επρπε να γνωριζεις.....

Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω......
    ναι ετσι ειναι, απλως οταν τους λες να κανουν service και σου πει οτι το κανε εσυ πως θα ξες αν οντως εβαλε αυτα που σου ειπε, του λες να σου βαλει το ακριβο λαδι και σου βαζει το φθηνο για να εχει κερδος και στο πουλαει για το ακριβο, τρεχα γυρευε τι και πως

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    για αρχη κοιτα ΦΙΛΤΡΟ τρομπας...οι διαγνωσεις σας ενιαι μουρλια θα τον βαλετε να παει να πληρωσει τρομπα τσαμπα...μπορει να ιενια βουλωμενο καμια φορα κανουν κατι τετοια...μετα μπορει να εχεις κανα προβληματακι σε καλωδια πολλαπλασιαστες μπουζοπιπες κλπ και να μην εχεις σπινθηρα στιγμιαια...γενικως μην αγχωνεσαι και πολυ ομως μαλλον θα ζησει ο ασθενης
    οι πολλαπλασιαστες οι μπουζοπιπες κτλ ειναι γενικα ακριβα? και γω δεν θεωρησα οτι ειναι πολυ σοβαρο το προβλημα αλλα καλυτερα ας μην κακομελεταμε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από T E O Προβολή μηνύματος
    οχι δεν το κανε παντα, μια φορα μου το κανε, βενζινη εβαζα καλη, 100αρα και 98 οκτανιων και αλλαξα και καποια βενζιναδικα, και κανα δυο φορες εριξα στο τεποζιτο αυτο το καθαριστικο για ψεκασμο και μπορω να πω οτι βελτιωθηκαν καποια μπουκωματακια που ειχε

http://i44.tinypic.com/313ivyh.jpg
    Αν στο εκανε μια φορα (αν καταλαβα καλα),μαλλον τζαμπα συζηταμε.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 08:47
  2. Βοηθεια με το τερας μου!!
    από jdoohan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 13:46
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Pc ΜΟΥ! Help
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 10:18