δεν ξερω, παντως ειναι φοβερο το γεγονος οτι η δυναμη επεφτε κατακορυφα και οταν κραταγα το γκαζι ανοιχτο και τελειωνε το προβλημα μου ερχοταν μια ακαριαια επιταχυνση που αν δεν κραταγα δυνατα το τιμονι θα φευγαν τα χερια μου
δεν ξερω, παντως ειναι φοβερο το γεγονος οτι η δυναμη επεφτε κατακορυφα και οταν κραταγα το γκαζι ανοιχτο και τελειωνε το προβλημα μου ερχοταν μια ακαριαια επιταχυνση που αν δεν κραταγα δυνατα το τιμονι θα φευγαν τα χερια μου
Το παρατηρησες τωρα? Στο εκανε παντα?
Εχεις αλλαξει βενζιναδικο?
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
οχι δεν το κανε παντα, μια φορα μου το κανε, βενζινη εβαζα καλη, 100αρα και 98 οκτανιων και αλλαξα και καποια βενζιναδικα, και κανα δυο φορες εριξα στο τεποζιτο αυτο το καθαριστικο για ψεκασμο και μπορω να πω οτι βελτιωθηκαν καποια μπουκωματακια που ειχε
http://i44.tinypic.com/313ivyh.jpg
να εύχεσαι να είναι κάτι πολύ απλό όπως ο διακόπτης του stand γιατί αν μένεις από καύσιμο και το κυκλοφορείς έτσι καιρό μάλλον πας και για μοτέρ ολόκληρο μαζί με την αντλία....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
//spam on//μόλις είδα τον αριθμό των μηνυμάτων (666 όξω αποδώ...) μου ξαναπόσταρα για να τον αλλάξω....//spam off//
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πιθανόν να είναι η τρόμπα..πιθανόν και να μην είναι..
Από δική μου εμπειρία τρόμπας ( :a31: γαμημένα βενζινάδικα) έχω να δηλώσω τα εξής:
1) ΔΕΝ ανέβαζε το μηχανάκι με καμία δύναμη μέχρι τα κόκκινα ,πράγμα που το δικό σου το κάνει.
2) Αυτό που κάνει στο 0:22,δεν μου το έκανε ποτέ.
3) Παρατηρούσα μια αίσθηση "πατιναρίσματος" γενικά χωρίς βέβαια να έχει θέμα ο συμπλέκτης.Δηλαδή έδινα γκάζι,οι στροφές ανέβαιναν με αργό ρυθμό και γενικώς "χέσεμέσακατάσταση"
Μακάρι να είναι μπουκωμένο φίλτρο βενζίνης και να την γλιτώσεις φτηνά..
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αγγελε για ποια μηχανη μιλας που δεν επιανε κοκκινα? μακαρι να μην ειναι κατι που να μου κοστισει τα μαλιοκεφαλα μου, παντως αν ειναι φιλτρο βενζινης η κατι τοσο απλο ειναι πολυ στοκοι εκει που την πηγα για service και δεν το ειδαν αυτο, αλλαξα και μπουζι και εβαλα ιριδιου νομιζω
Δεν θελω να σε πληγωσω αλλα το προβλημα ξεκιναει απο το γεγονος οτι νομιζεις.... Επρπε να γνωριζεις.....
Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω......
για αρχη κοιτα ΦΙΛΤΡΟ τρομπας...οι διαγνωσεις σας ενιαι μουρλια θα τον βαλετε να παει να πληρωσει τρομπα τσαμπα...μπορει να ιενια βουλωμενο καμια φορα κανουν κατι τετοια...μετα μπορει να εχεις κανα προβληματακι σε καλωδια πολλαπλασιαστες μπουζοπιπες κλπ και να μην εχεις σπινθηρα στιγμιαια...γενικως μην αγχωνεσαι και πολυ ομως μαλλον θα ζησει ο ασθενης