Σελίδα 121 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 2171111116117118119120121122123124125126131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.801 έως 1.815 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Ώστε ακόμη κοιτιώμαστε μεταξύ μας και δεν ξέρουμε ποιός θα δόσει τη λύση.....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Ώστε ακόμη κοιτιώμαστε μεταξύ μας και δεν ξέρουμε ποιός θα δόσει τη λύση.....
    Πρώτα πρέπει να εντοπίσουμε το πρόβλημα.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Όταν ο Γιωργάκης βγήκε και είπε "λεφτά υπάρχουν" δεν είπε κανένα ψέμα.
    Όταν ο υπουργός λέει ότι δεν έχουν εγκριθεί υπερσυμβατικές εργασίες δεν λέει ψέματα.
    Όσα λέγαν οι πολιτικοί για το ΧΑΑ είναι απολύτως αλήθεια.
    Απλά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι ακούει ή μεταφράζει αυτά που ακούει όπως τον βολεύουν.
    Πώς μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για ψεύτες?
    Μια φορά βρήκα ένα λυχνάρι και το έτριψα κι έσκασε μύτη ένα τζίνι.
    Επειδή βιάζομαι, μου λέει, για να μην το πολυπαιδεύουμε να σκέφτεσαι ευχή... Γουστάρεις να σου κάνω το πουλί σου 30 πόντους?
    Ντάξει λέω κάν'το.
    Έγινε μου λέει. Έκανα το πουλί σου 30 πόντους.

Μόλις γύρισα σπιτι μου αντί να βρω το καναρίνι μου στο κλουβί του, βρήκα στριμωγμένο έναν παπαγάλο...

Εγώ είμαι ηλίθιος ή το τζίνι απατεώνας?

Όταν βγαίνεις και φωνάζεις "Λεφτά υπάρχουν" ξέρεις πολύ καλά πώς θα το εκλάβουν αυτοί που σε ακούνε.
    Όσο φταίει ο κόσμος που δεν πήγε το μυαλό του ότι τα λεφτά που εννοούσε ο ΓΑΠ ήταν οι περικοπές από τους μισθούς και τις συντάξεις του, άλλο τόσο φταίω κι εγώ που δεν πήγε το μυαλό μου ότι το τζίνι αντί να μεγαλώσει το ριπαπά μου θα άλλαζε το καναρίνι μου με έναν παπαγάλο.

Το αν αυτό μπορεί να έχει βάση σε κάποιο δικαστήριο, το αν είναι νόμιμο άρα και ηθικό κατά τον μπσηλό καραφλοκόρακα κλπ ποσώς με ενδιαφέρει.

Τα ψιλά γράμματα ήταν ανέκαθεν ψιλά γιατί κρύβουν πουστΧιά.
    Κι όταν αυτό το κάνει όχι κάποιος τυχαίος σε κάποιον τυχαίο, αλλά μια κυβέρνηση στους πολίτες μιας χώρας, δε χωράει κουβέντα για εντιμότητα ακεραιότητα και άλλα τέτοια όμορφα.

Ψεύτης κι απατεώνας δεν είναι μόνο αυτός που, αυτό το οποίο θα πει με δυο λέξεις, και θα είναι πιο αόριστο κι από την αοριστία την ίδια, δε θα αληθεύει.
    Ψεύτης κι απατεώνας είναι κι αυτός που ξέρει πως αυτό που θα πει θα το εκλάβεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο, με το αποτέλεσμα να λειτουργεί προς το συμφέρον του, κι όχι με έναν άλλο (και δεν κάνει τον κόπο να το διευκρινίσει παρά μόνο όταν φτάσει το σκατό στον ανεμιστήρα).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μια φορά βρήκα ένα λυχνάρι και το έτριψα κι έσκασε μύτη ένα τζίνι.
    Επειδή βιάζομαι, μου λέει, για να μην το πολυπαιδεύουμε να σκέφτεσαι ευχή... Γουστάρεις να σου κάνω το πουλί σου 30 πόντους?
    Ντάξει λέω κάν'το.
    Έγινε μου λέει. Έκανα το πουλί σου 30 πόντους.

Μόλις γύρισα σπιτι μου αντί να βρω το καναρίνι μου στο κλουβί του, βρήκα στριμωγμένο έναν παπαγάλο...

Όταν βγαίνεις και φωνάζεις "Λεφτά υπάρχουν" ξέρεις πολύ καλά πώς θα το εκλάβουν αυτοί που σε ακούνε.
    Όσο φταίει ο κόσμος που δεν πήγε το μυαλό του ότι τα λεφτά που εννοούσε ο ΓΑΠ ήταν οι περικοπές από τους μισθούς και τις συντάξεις του, άλλο τόσο φταίω κι εγώ που δεν πήγε το μυαλό μου ότι το τζίνι αντί να μεγαλώσει το ριπαπά μου θα άλλαζε το καναρίνι μου με έναν παπαγάλο.

Το αν αυτό μπορεί να έχει βάση σε κάποιο δικαστήριο, το αν είναι νόμιμο άρα και ηθικό κατά τον μπσηλό καραφλοκόρακα κλπ ποσώς με ενδιαφέρει.

Τα ψιλά γράμματα ήταν ανέκαθεν ψιλά γιατί κρύβουν πουστΧιά.
    Κι όταν αυτό το κάνει όχι κάποιος τυχαίος σε κάποιον τυχαίο, αλλά μια κυβέρνηση στους πολίτες μιας χώρας, δε χωράει κουβέντα για εντιμότητα ακεραιότητα και άλλα τέτοια όμορφα.

Ψεύτης κι απατεώνας δεν είναι μόνο αυτός που, αυτό το οποίο θα πει με δυο λέξεις, και θα είναι πιο αόριστο κι από την αοριστία την ίδια, δε θα αληθεύει.
    Ψεύτης κι απατεώνας είναι κι αυτός που ξέρει πως αυτό που θα πει θα το εκλάβεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο, με το αποτέλεσμα να λειτουργεί προς το συμφέρον του, κι όχι με έναν άλλο (και δεν κάνει τον κόπο να το διευκρινίσει παρά μόνο όταν φτάσει το σκατό στον ανεμιστήρα).
    Αυτά θα έγραφα κι εγώ αν δεν είχα βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια....

Η κυβέρνηση έχει και υποχεώσεις ΕΚΤΩΣ από προνόμια !
    (όποια κυβέρνηση κι αν είναι)
    ανανήψαντας

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ...αν δεν είχα βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια....
    Κι εγώ...
    Αλλά άμα ο πυρετός ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ και ο βήχας ξυπνάει και το γείτονα κάτι πρέπει να βρεις να σκοτώσεις την ώρα σου.

Δε μαμιέται.
    Τσάμπα είναι, στράφι πάει.... Μηδέν εις το πηλίκο κι ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Στο τέλος θα μας πείτε ότι με το ΧΑΑ μας έκαναν και χάρη!! Εγώ που έχω μικρότερη ηλικία από πολλούς από σας αλλιώς τα θυμάμαι και τα θυμάμαι καλά

Όταν Μαλβίνα σίγησες να ξέρεις ότι πολλά λαμόγια ανακουφίστηκαν...

http://www.youtube.com/watch?v=ZSDXm6x5Y_0
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Ναι αλλα ξεχνας οτι υπηρχε και ο μπουχεσας ο κωστακης που ελεγε για θυσιες και δυσκολη προσαρμογη κτλπ.
    Καποιοι επελεξαν να παραμυθιαστουν...
    Θελει και το κοινο σου να θελει να σε πιστεψει...

Οπως και η ΧΑ ηταν τα καλα παιδια της γειτονιας, των αντισυστημικων, των αγανακτισμενων νοικοκυρεων.
    Οπως ο συριζα ειναι και αντιμνυμονιακος και ευρωπαιστης.
    Οπως η ΝΔ ειναι η σοβαρη προταση της αναπτηξης, του Success Story.

Αν δεν εισαι απο πριν ψημενος καμια προπαγανδα δεν λειτουργει (εκτος και αν τα εχεις εντελος χαμενα, σαν τον πνηγμενο που ψαχνει απο οπουδηποτε να πιαστει)

win-win situation.

το τζίνι πάντως δεν είναι απατεώνας με την καμία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αυτά θα έγραφα κι εγώ αν δεν είχα βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια....

Η κυβέρνηση έχει και υποχεώσεις ΕΚΤΩΣ από προνόμια !
    (όποια κυβέρνηση κι αν είναι)
    Ο γαπ δεν ήταν κυβέρνηση όταν τα έλεγε αυτά, και η κυβέρνηση που έλεγε οτι τα πράγματα ζορίσανε και πάμε για δύσκολα πήρε και τον πούλο.

το τζίνι πάντως δεν είναι απατεώνας με την καμία.
    Read the f-ing manual και ετσι δλδ;

Πρώτα πρέπει να εντοπίσουμε το πρόβλημα.
    Άαααα, ώστε ακόμη το πρόβλημα ψάχνουμε.....άρα καλά κάθομαι στην καρέκλα μου και γράφω από το πληκτρολόγιο....εντάξει τότε....διότι σε κάποια φάση ανησύχισα με τόσα που γράφετε.....λέω δεν μπορεί, τόσα μυαλά με το περιθώριο να είναι τόσο άνετοι ώστε να γράφουνε συνέχεια....δεν μπορεί, θα το έχουνε βρεί το πρόβλημα, μάλλον, θα το έχουνε λύσει κιόλας.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Άαααα, ώστε ακόμη το πρόβλημα ψάχνουμε.....άρα καλά κάθομαι στην καρέκλα μου και γράφω από το πληκτρολόγιο....εντάξει τότε....διότι σε κάποια φάση ανησύχισα με τόσα που γράφετε.....λέω δεν μπορεί, τόσα μυαλά με το περιθώριο να είναι τόσο άνετοι ώστε να γράφουνε συνέχεια....δεν μπορεί, θα το έχουνε βρεί το πρόβλημα, μάλλον, θα το έχουνε λύσει κιόλας.

Ενώ κανονικά έπρεπε να καταλάβεις "κοίτα πόσα άτομα δεν έχουν φράγκο να πάνε βόλτα Κυριακάτικα και το μόνο που τους απέμεινε είναι 23€ το μήνα για adsl"

Ενώ κανονικά έπρεπε να καταλάβεις "κοίτα πόσα άτομα δεν έχουν φράγκο να πάνε βόλτα Κυριακάτικα και το μόνο που τους απέμεινε είναι 23€ το μήνα για adsl"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ο γαπ δεν ήταν κυβέρνηση όταν τα έλεγε αυτά, και η κυβέρνηση που έλεγε οτι τα πράγματα ζορίσανε και πάμε για δύσκολα πήρε και τον πούλο.
    ήταν άντερ πόρτας όμως....

υγ
    Α και ο Κωστάκης δεν πήρε το μπούλο έτσι απλά.
    Πήρε φωτιά όλη η Ελλάδα για να φύγει.
    ΙΣΩΣ μάθουμε ΚΑΠΟΤΕ τι και πως ...
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ